Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Bych uvítal spíš nějaký hardcore mód, jako to bylo v New Vegas. Něco ze starý hratelnosti typu musim jíst, pít, abych neumřel. Musim spát, abych nebyl unavený. Životy se nepřidávají sami od sebe, ale spánkem, jídlem, nebo lektvary. Taková jednoduchá věc, a jak by to z mainstreamové hry najednou udělalo oldschool hardcore.
  • Prejedl ses. Ja na skyrim take koukal asi dve hodiny, nijak me to nechytlo, tak ceka odlozen na dobu, az nebude co hrat zajimavejsiho. Coz je docela utopie, protoze mam spoustu zajimavejsich her odlozenych az na ne bude cas.
  • Keyz
    Hovadina. Prostě hraješ a jakmile ses na úrovni jak jedeš jak cvok znova. Kdyby bylo složitejší souboje atd to bych bral ale tohle?
    To je zoufalé. Opravdu hraje proto abych byl dobrý pak zase špatný a hrál znova abych byl dobrý.
    To je systém v Borderlands lepší. Kde se dovednosti vylepšují pořád ale i nepřátelé.
  • Odehrál jsem nějakých 20-25 hodin (už nevím přesně) během tří dnů a pak už jsem to z nějakého záhadného důvodu nezapl. Jo, už vím, protože je to hroznej žrout času :-) No asi se do toho po novém patchy pustím znovu. Mám PC verzi a hrál jsem to hned pár dní po vydání a během těch 20 hodin sem na žádnej výraznej bug nenarazil, asi sem měl štěstí.
  • Hm...kdyz jsem jim dal zbran nebo helmu, tak si to vzali na sebe... Ostatni nefungovalo?
  • Viktor_H
    "Companions will equip better weapons and armor if given to them." - THIS!!! Bylo na čase!

"Fixed rare instance of couriers who would appear only dressed in a hat" - Tohle ale měli nechat. *1*
  • skyrim me nejak nechytnul i když oblivion je jedna z nejlepsich her co jsem hral. nevim proč možna ta jesenna atmosfera všude a divnej dizajn sveta, taky mesta divny. oblivion jsem paril opravdu hodne
  • Systém z CoD - Prestige. Prostě jednoduchej způsob jak lidi zakáhnout.

Ale nedává to moc smysl ve Skyrimu, kde není multiplayer a nemůžeš se svou "Prestige" předvádět přímo před ostatními.

Ale co už, ve Skyrimu nedává smysl spousta věcí a stejně to nějací pošetilci pořád hrají. Tak teď si aspoň budou moct užít iluzi nějakýho progressu.
  • owny
    co je to za blbost s tím levelováním? *8*
  • Ak je ta nova obtiaznost rovnaka ako predchadzajuce, teda ze sa len meni dmg pri fighte a umelo sa tak natahuje suboj, tak to tam ani davat nemuseli.
    A naco je niekomu levelovanie tych istych veci do nekonecna?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit