Přejít na výpis diskuzí
Mamutí patch pro Skyrim přidá novou obtížnost a opraví bugy
5.3.2013 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Teoreticky tu bude za cca 3 měsíce Skyrim 2 *8* *15*
-
-
Spíš Skyrim 2.0 . Pro ty kteří ti dali mínuska a nepochopili.
-
-
Horší ovšem je že spousta bugů zůstává i po týhle verzi a je to bez mála dva roky od vydání hry. Něc itakovýho bych čekal od vývojářů Vampire the Masquerade (ti tuším krachli) a ne od fungující spolčnosti.
-
-
-
Hehe...otevřeně se mluví o tom, jak je Skyrim zfušovanej, chystá se Witcher a Dragon Age a Bethesda...že by se začínala potit? *2*
Jsem zvědavej, jestli se Witcher a DA povedou, co budou dělat ty recenzenti, který dávali Skyrimu 90+(a to dávali všichni *15*).. -
-
Lol ani jedna z těhle "her" nesahá skyrimu ani po palce u nohou....
-
-
Pravda, dupou mu gládama po hlavě.
-
-
*15*
-
-
-
Witcher má na to být ve všech ohledech lepší než Skyrim - je to implicitně i cílem tvůrců... Hlavní zbraní je proklamovaná nelinearita v kontrastu k naprosté lineárnosti Skyrimu, což je u sandboxového RPG hodně silná páka a silný "pro" argument.
Co se DA3 týče, nemyslím si, že to bude openworld. Určitě to bude o dost otevřenější hra s většími možnostmi průzkumu, to už bylo potvrzeno, ale "nekonečné pláně" bych nečekal, není to absolutně styl BW, tluče se to s jejich designérskou filozofií. Spíš bych to tipoval na spoustu větších, ale uzavřených lokací. Ale uvidíme, třeba překvapí...
-
-
Nemůžu si pomoci ale tohle daleko lépe řeší Comunity Uncapper či jak se to jmenuje. Jen si to cche trochu pohrát s nastavením nebo někoho požádat o hotovou tabulku. Žádný resety apod. Co je ale horší že když to člověk nijak neoseká brzo narazí na úrověň která je tak trochu gamebreaking (ste tak dobrej že de všcko kudlou na instant kill, ale je to holt o tom jak si to kdo nastaví)
-
skyrim me nejak nechytnul i když oblivion je jedna z nejlepsich her co jsem hral. nevim proč možna ta jesenna atmosfera všude a divnej dizajn sveta, taky mesta divny. oblivion jsem paril opravdu hodne
-
-
Tak to by me zajimalo jak by jsi se dival na Morrowind :).
-
-
Ja ted hraju Morrowind Overhaul a je to božííí a grafikou lepší jak celej oblivion *14* *14*
-
-
Prejedl ses. Ja na skyrim take koukal asi dve hodiny, nijak me to nechytlo, tak ceka odlozen na dobu, az nebude co hrat zajimavejsiho. Coz je docela utopie, protoze mam spoustu zajimavejsich her odlozenych az na ne bude cas.
-
-
"tak ceka odlozen na dobu, az nebude co hrat zajimavejsiho" zajimavy. U mě je to naopak, zatim se nic nevyrovnalo Skyrimu co by pro mě stálo za to, Krom Army teda. Skyrim je number 1 a vše ostatní za ním.
Řekni mi třeba co je zajimavějšího na hraní než Skyrim? :D
-
-
Odehrál jsem nějakých 20-25 hodin (už nevím přesně) během tří dnů a pak už jsem to z nějakého záhadného důvodu nezapl. Jo, už vím, protože je to hroznej žrout času :-) No asi se do toho po novém patchy pustím znovu. Mám PC verzi a hrál jsem to hned pár dní po vydání a během těch 20 hodin sem na žádnej výraznej bug nenarazil, asi sem měl štěstí.
-
-
Ja sem bohuzel narazil na bugu velmi mnoho - ani ne snad takovych, ktery by znemoznovaly hrat, jako spis takovych, ktery to hrani naprosto znechutej. Hned prvni byl totalne nepouzitelnej inventar. Klidne prohlasim, ze horsi paskvil jeste nikdo nikdy nestvoril.
Mno a dalsi muzu zminit trebas kamzika kteryho mi dali misto kone, pocitam ze ani Rakoncaj by si netrouf tam, kde toho zvire uplno vpohode vybehlo ...
Variantne naprosto nechutna ragdoll fyzika ... kdyz se mrvola stokilovycho chlapa chova jako papirovej panak ... a kolik tak by asi vazil drak ... tuny ... a staci se projit kolem kostry ...
Ve hre, kde je o atmosferu jen v prvni rade se proste takovyhle veci nedaj jen tak prejit. Pravda, jeste by tom mohli dat gnomy, parni stroje, pandy, ... ;D
-
-
-
No nebudu-li pocitat opravy bugu, ktere mimochodem mely byt opraveny jiz davno, tak je tento megapatch naprosto k nicemu. Ale co, neni cas, musi preci makat na TES Online ...
-
-
Uprimne.. me ani nevadi, ze ten patch prisel ted. Ja tu hru hral zatim ve dvouch obdobich. Po vydani a nekdy kolem vanoc. :) S tim ze okolo vanoc jsem zakladal novou postavu. Takze nejspis bud zalozim novou nebo zkusim v te stare pokracovat. A celkem se na to tesim i kdyz nevim, kdy to bude.. Ale tesim se:)
-
Az an tu TES online mas pravdu. Reset skillu mi prijde jako pekna hloupost
-
Pokud vím, tak na TES Online dělá uplně jiný tým. Spíš bych řekl, že se tvrdě maká na dalším TES pro novou generaci konzolí. Teda doufám v to :-)
-
-
Přesně tak Bethesda nemá s TESO nic společného ... na TESO pracuje ZeniMax online, který patří pod stejnou společnost.
Já doporučuju postahovat mody, které opravují i dost chyb ve hře. Přidávají všechno co člověk od hry chce a celkově hru vylepšují. -
Spíš bych řekl, že se dělá na Falloutu 4.
-
-