Přejít na výpis diskuzí
Mark Cerny: „Singleplayer do tří let vyhyne“
17.8.2011 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
"dyť se podívejte na masivní vzestup socializace her jako je CoD Elite a nebo Battlelog... Battle.net... Propojovní her se sociálními sítěmi, přenos FPS na multiplayerovou bázi"
Vsetko su to sluzby robene pre multiplayer hry. To nic nenaznacuje, tvoje zamyslenie je uplne hlupe s prepacenim.
A to ze SP hry vymru je absolutny bullshit imho. -
no já diablo 2 hrál vždycky singl a měnit to nehodlám přestože mám originál. Online mě nebavil a tak to zůstane. Nevidím důvod cpát do každý hry online funkce - děsím se dne kdy bude FB zaspamován tím že osoba X udělala achievement Y ve hře Z :-( Ono i s těma achievementama to trochu přehání (viz Heroes 6 - ocenění každou chvíli za každou kravinu)
-
Však jo...
-
Mafia II ma pres dva miliony prodanych kusu (ciste hra DLC tam nejsou zapocitana), bez udaju ziskanych ze Steamu a jinych mensich prodejcu (takze muzeme pocitat treba pul mega navic) ...
-
Mafie 2 se prodalo tolik (aspoň u nás) protože je to česká hra v češtině od českých tvůrců.
Ale to je vedlejší...
Každopádně taky nejsem tak hotovej ztoho všeho propojování... na konferenci Sony jsem se jen bil do hlavy, když pindali o Vitě, ale hry ukázali jen 4 a z toho tak jednu s potenciálem. -
to si zabila, moc hezky řečeno, to by bylo úplně nejlepší zabít multiplayery aj s facebookem...
-
A zase za to mohou pirati :D :D :D Ze ty delas pro nejakyho distributora?
-
Navždy už jen 3 roky :(
-
A jak jsem rekl, precti si spis originalni novinku. On ten bulvarni titulek neodpovida obsahu sdeleni. Takze je mimo se chytat prave jeho...
-
Cokoli "jine, nove" zaryte odsuzuvoat, a slovickarit. Proc jsou ceske diskuse u her vzdy takove?
-
ať se de bodnout se svym propojováním...to si myslí že se hry kupujou (hrajou) jen kvuli mulťáku ?! třeba taková Mafia 2 tý se prodalo víc než Homefrontu a to Mafia mulťák nemá a Homefront ho má tedy alespoň podle mě na jedničku :D
-
Zase další chytrolín pronášející retardované výroky, aby se zviditelnili? Poslední dobou je toho nějak moc.
-
Dnes známe SP v mnoha podobách a podle mého názoru nevyhyne ani jeden. Když něco vyhyne, znamená to definitivní konec, že skončí, že už nebude existovat vůbec a nikde o něj nezavadíš. To je z principu věci blábol, protože vyhynout nemůže. Vždy se najde někdo, kdo to podrží.
Omrkni ve slovníku i slovíčko "absolutně", používáš ho chybně. -
v tom případě nejste cílová skupina tvůrců hry.
-
sorry financne
-
Pro me Age of Empires online je zadarmo, protoze v jakem stavu je zdarma mi uplne staci a nic si kupovat dal nebudu. Kdyz hru zaplati hraci, kteri si radi priplati za dalsi obsah, prosim. Fakt ale nebudu nadavat na neco, co mam zdarma, co me bavi a muzu k tomu fynance prispet kdyz chci, a kdyz ne, tak ne, nikdo me nenuti...
-
tohle není žádný model proboha, tohle je jen další forma DRM. To že je hra "zadarmo" je pravda, slyšel sem, že je záhodno si koupit ale jakýsi pack, aby se člověk dostal rychleji mezi elitu. Tyhle "free" online hry jsou postaveny jen na jediném principu - zkusit, jestli se chytí co nejvíc netrpělivých a ty jejich ultra mega packy nakoupí. Z pirátů nic nekouká, je zájem, aby všichni byli na oficiálních serverech. Naprosto nic nového pod sluncem, pokusy tu byly již dobrých pět, šest let zpět.
A pamatujte: v životě nic není zadarmo. Nikdy. -
Hrajem cisto iba single, multi ma nikdy nebavil viac ako par minut. A to som to skusal, naozaj skusal. Aspon 20 krat, s roznymi hrami, ale furt mi to pripadalo ako skolka, kde blbnu deti a nicia atmosferu. Mozno je to tym ze mam skoro 30 a vyrastol som na single. Kazdopadne, pri single uz navzdy zostanem.
-
Ve skutecnosti rekl: Singleplayer vyhyne, tak jak jej dnes zname. Coz absolutne neznamena, za vyhyne uplne. Ale to asi nema cenu. Koukam, ze vsichni maji svoje zaprisahle nazory, at uz o tom neco vedi, nebo ne, at uz vi, o co jde, ci s tim maji aspon minimalni zkusenost. To pak diskuse je marna...
-
Doufám... Bohužel 3D ani pořádně nezačalo.. Ale tahle mánie vypadá celkem úspěšně a hodně lidí to prostě žere, ale uvidíme, jak se to vyvrbí...