Přejít na výpis diskuzí
Mark Cerny: „Singleplayer do tří let vyhyne“
17.8.2011 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
Zato blbci nevyhynou nikdy. Fakt by mě zajímalo, jak se asi budou hrát adventury ve více hráčích. Strčte si ty multiplayery někam, já vám o žádné nekonečné předhánění kdo je větší borec nestojím. A o žvásty typu lol rofl lama omfg wow a kdoví co ještě už vůbec ne. Běžte si s tím otravovat na ty vaše asociální sítě a dejte mi s tím pokoj. Já si chci jen v klidu hrát, nerušeně se procházet světem Gothiců, Risenů a dalších... a ne aby se mi do toho někdo sral!
-
-
Moje rec. Pokud by se podobne prognozy mely uskutecnit, tak s hranim jako takovym koncim. Nastesti jsou to jen pouhe reci jednoho typka nikoliv obecne ve vyvojarsky rovine prijimany nazor a pohled na vec.
-
Kde to mám podepsat, předsedo? *3*
-
Nabil si mne na cestu do prace. Ta posledni veta by se mela vytesat do kamene. Dik
-
Souhlas, bohužel adventury jsou taky celkem na vymření.
-
Moje slova..
-
-
Mark Cerny vyhyne.
-
-
Do tří let... *1*
-
-
Já bych ty internety a multiplayery zakázala!
-
-
to si zabila, moc hezky řečeno, to by bylo úplně nejlepší zabít multiplayery aj s facebookem...
-
-
To zas někdo plácnul ale hovadinu...
-
Hrajem cisto iba single, multi ma nikdy nebavil viac ako par minut. A to som to skusal, naozaj skusal. Aspon 20 krat, s roznymi hrami, ale furt mi to pripadalo ako skolka, kde blbnu deti a nicia atmosferu. Mozno je to tym ze mam skoro 30 a vyrastol som na single. Kazdopadne, pri single uz navzdy zostanem.
-
-
Ale, ale...
-
Navždy už jen 3 roky :(
-
-
Kéž by do 3 let vyhynuli podobní "analytici". V jeho případě se analýza dá opravdu vnímat jako spojení dvou slov...
-
Ať jde do háje, hraju jen single. Jestli to dospěje tak jak tvrdí, asi přestanu hrát a začnu dělat nějakej jinej koníček. Třeba dělání dětí. *3*
-
Lidi nerozcilujte se ,vzdy to je jen dalsi z mnoha blabolu co kde nejakove ho*no rekne, proste jsou hry ,ktere budou vzdy jen pro singl serie TES,Gothic, jine budou kombinovane Diablo,Starcraft a pak ciste multiplayerovky jako World of tanks, Red Orchestra, ktere bych si v singlu neumel predstavit. Proste to tak bylo je a bude
-
Zase další chytrolín pronášející retardované výroky, aby se zviditelnili? Poslední dobou je toho nějak moc.
-
hele třeba takový Battlfield a COD (teď se tu nechci hádat co je lepší ) přiznejme si že obě hry se prodávají velmi dobře a mají moc dobrý mulťák ale i přesto znám lidi co si hru kupují kvuli singlplayeru a na mulťák z vysoka kašlou...no a já osobně bych si hru jenom s mulťákem nekoupil a nebyl bych sám
-
-
Battlefield serie zrovna neni dobry priklad hry, kde je single player dulezity.
BF3 bych si koupil i kdyby tam ze single playeru nebyla ani tecka *3* .
U COD uz je to ale jinak, taky znam hodne lidi co u nej hraji jen singl.
-