Přejít na výpis diskuzí
Mark Cerny: „Singleplayer do tří let vyhyne“
17.8.2011 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
A 640 KB operacnej pamate bude kazdemu bohate stacit.
-
A to se mám z toho teď jako po*rat nebo co? Takové recesní hlášky ať si blije někde po večerech v baru, za 3 roky sám bude u nějakého Single playeru sedět... *6*
-
No to je ale blbost *7*
-
Zase další kecálek, co si zavěštil z křišťálové koule... *4*
-
Já bych tomu i věřil. Ovšem rozhodně to neni dobře a vůbec se mi nelíbí, kam se hry ubírají. Jakmile se tohle stane, s hraním her skončím.
-
Pro mě nevyhyne ty kravaťáku kdesi ze světa nestojím o to aby mi nějaká * kecala do hry , nadávala že ji zrovna já nemužu hrát , že ji neumím a nebo že můj styl hraní je špatný , natož se hádat z nějakým dežem z britanie jestli sem noob já když mě nechá zemřít nebo on když neumí nic jiného než napsat 5 naučených hlášek typu lol rofl stfu noob fuck táhněte do * a nechte nás hrát třeba aj nudné sp lepší než vidět lidskou demenci i ve hrách když ji je tolik v realnem světě
omlouvám se za vulgaritu ale jsem velice rozhořčen -
Tak to jsem v klidu, protoze v roce 2012 bude stejne konec sveta *1*.
-
-
Proč, Mark chystá na ten rok nějakou novou sociální hru?
-
-
Je to blázen ze dvou důvodů:
1) je šílené si myslet, že SP vyhyne, když je to často jeden z hlavních tahounů. navíc bezkonkurenční interaktivní zábava
2) je šílené si myslet, že se na trhu uživí tolik MP her, když někomu stačí na několik let jedna hra... a MP hra s malým počtem hráčů je mrtvá MP hra -
-
Ve skutecnosti rekl: Singleplayer vyhyne, tak jak jej dnes zname. Coz absolutne neznamena, za vyhyne uplne. Ale to asi nema cenu. Koukam, ze vsichni maji svoje zaprisahle nazory, at uz o tom neco vedi, nebo ne, at uz vi, o co jde, ci s tim maji aspon minimalni zkusenost. To pak diskuse je marna...
-
-
Dnes známe SP v mnoha podobách a podle mého názoru nevyhyne ani jeden. Když něco vyhyne, znamená to definitivní konec, že skončí, že už nebude existovat vůbec a nikde o něj nezavadíš. To je z principu věci blábol, protože vyhynout nemůže. Vždy se najde někdo, kdo to podrží.
Omrkni ve slovníku i slovíčko "absolutně", používáš ho chybně. -
-
A jak jsem rekl, precti si spis originalni novinku. On ten bulvarni titulek neodpovida obsahu sdeleni. Takze je mimo se chytat prave jeho...
-
-
Pardon, ale ten titulek je jeho citací, jen je tam vyhyne místo zmizí...což je možná velký prohřešek. Nicméně i kdybych tam přidal "v současné podobě", tak se reakce nezmění. V textu se to snažím vysvětlovat, ale...
-
-
Robotron3: nevím, na co si tady hraješ. četl jsem i originál a jednoduše nesouhlasím s tím, co dotyčný tvrdí a ve zdejším článku je jeho názor prezentován vcelku jasně... dokážeš pochopit ty, že ne každý člověk má stejné názory jako někdo jiný a že není nic špatného na tom, když s někým nesouhlasíš? (já si dokonce dovolím tvrdit, že názor dotyčného člověka je hloupý). a jak koukám do diskuze, nejsem sám. je sice jasné, co tím chtěl dotyčný říct, ale slova, která použil, příliš šikovná nejsou a dokazují jen to, že má zúžený pohled na danou věc.
-
No citace,... kontext je preci jasny, a ten neodpovida titulku, naznacuje neco jineho, nez rika. Ale nemyslel jsem to jako prohresek games.cz. On je ten titulek bulvarni uz v originale. Myslel jsem to tak, ze kdyz si precte clovek origo clanek, vic pochopi, co tim vlastne rika. I kdyz je fakt, ze to by lidi meli pochopit i z clanku zde. Coz nevim, jestli toho nejsou schopni, nebo proste nectou nic jineho, nez titulky :)
-
-
-
Cokoli "jine, nove" zaryte odsuzuvoat, a slovickarit. Proc jsou ceske diskuse u her vzdy takove?
-
-
-
Ovšem dneska se na trvanlivost nehraje, čim míň hra vydrží, tim líp. Nejlépe vydávat každý rok další díl, aby bylo co prodávat...
-
-
Kde na ty idioty choděj? Tihle asi potřebujou vždycky něco plácnout, aby se objevilo jejich jméno v titulcích článků.
-
Jasne, a PC hrani take melo davno vyhynout. Proc je kazdy jouda, co neco placne hned vsude citovany?