Přejít na výpis diskuzí
Mark Cerny: „Singleplayer do tří let vyhyne“
17.8.2011 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
FPska ať si klidně singleplayer postrádají, stejně v nich o nic nejde, ale pro mne má ve hře hlavní úlohu kvalitní a propracovaný příběh, což mi MP asi nedopřeje.
-
-
Zkus taky myslet i na to co zajímá jiné lidi vše se netočí jen kolem tebe.
-
-
Bohužel nebo bohudík už mě zběslé klikání myši a předhánění se kdo má lepší Score nebaví a netravim u toho desítky hodin. Většina FPS má stejně singl na nic a těch pár vyjmek jako třeba Crysis to asi těžko zachrání a řekl sem svuj nazor jak to vidim já, ne jak to vidí ostatní...
-
-
No nevim ... jako ja si klidne kolikrat zahraju Quake II a jsem happy ... jelikoz tam to i v singlu chtelo skill ...
Bohuzel to ze jsou novodobe FPS dementni a tedy v SP nezazivne je vina vyvojaru, ze maji strach udelat jejich hru komplikovanou aby ji nahodou hrac pochopil ...
-
-
-
-
To je jako tvrzení že už nebudou potřeba koně
-
Pevne verim, ze sa myli ( aspon z casti ). V ramci FPS a akcii je to realizovatelna predstava, ale su iste oblasti, ktore si jednoducho bez pribehu nedokazem predstavit: adventury, RPG ( a tym nemam na mysli Diablo, ale napr. Dark Eye ). Proste niekde sa da pribeh resp kampan ako nosna zlozka nahradit, inde nie.
-
-
Online hra ale neznamena, ze nema pribeh. Spousta onlinovek pribeh ma. Online hra taky muze vypadat uplne stejne jako offline singleplayerovka, jen je ten single okorenen online funkcema, viz zminene Demons Souls
-
-
Možná leda tím chatem nebo možností co-opu, ale u čistokrevné online hry těžko uděláš stejně nápaditý příběh jako u offline hry, to by se všichni zůčastnění museli chovat přísně role play, což je prakticky nemožné zaručit. *3*
-
-
Ale tady nejde o zadne cistokrevne online hry, at uz si pod tim predstavujes cokoli. Mark Cerny rika, ze i Single hry budou pripojene na online funkce. Coz celkem nestastne se promitlo do bulvarniho titulku, ze "Singleplayer vyhyne". Nevyhyne, ani ten clovek nic takoveho nerika, jde jen o to, ze i single bude online, tu vic, tu mene svazany s online. Podivej se na Diablo 3. Podivej se na vcera vyslou Age of Empires Online...
-
-
-
-
Nesmysl, ignore.
-
Panove klid ... vzdy tu bude mensi studio o si da na hre zalezet a zamazne diru v trhu ;)
-
je to tezkej blb.
-
Pokud by měly odejít hry vyvíjené za účelem epických kampaní pro hráče, kteří si rádi užívají kvalitní příběh a tak podobně, asi můžu rovnou přestat sledovat současné dění, oprášit starší stroje ale 486 MAX a vrátit se ke hrám, které za to stojí:)
Sice jsem vášnivým hráčem například WoW, ale stejně tak pořádných single player her, kde mě nikdo neruší:) -
Ho asi taky vyhynu brzo..
-
-
PS:multiplayer pro mě končí CO-OPerativním singleplayerem..
-
-
No skvělé, za pár let si sednu navečer před monitor a v mé hře na mě budou vyskakovat infantilní odkazy nějakého děcka a 100ky jiných chorých myslí? děkuji, nechci .. Když budu hrát multák připejim se na server kurna, na co mi někdo poleze do mého chlívku a co budou dělat ti co zrovna nemohou na net ?.. (cesta do zahraničí s notasem apod. )
-
Mark Cerny ale mna vôbec nezaujíma multiplayer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To je tak pre decka ktoré si v ňom napravujú svoje pošramotené ego.