Přejít na výpis diskuzí
Mark Cerny: „Singleplayer do tří let vyhyne“
17.8.2011 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
S prominutim to musim říct K*kot je to!
-
Hloupost...znám plno vývojářů, kteří chtějí dělat singleplayer...ať jdou s tímhle doprd*le...
Jasně, zahrát si s kamarádama je přeci jenom lepší než hrát proti AI, ale někdy chce člověk hrát prostě sám... -
-
Umíš si představit, že by se hra jako třeba Half-Life vydala timhle směrem?
-
-
To by byla moje smrt a ne SP :-O
-
No když jsme u Valve, pan Gaben už něco takovýho před pár měsici tvrdil a pan Lombardi mu přizvukoval, že Portal 2 byl poslední opravdovej singleplayer či co..
-
-
To sice ano, ale pak se ukázalo, že si to lidi vyložili špatně. Portal 2 nebyl poslední SP, ale mysleli to tak, že SP hra už by měla u sebe mít MP (ať už třeba obyč deathmatch), achievementy a nějaky leader boards.
-
-
stejně, jako si lidi (včetně redaktorů Games) vyložej špatně Marka, i když on to tak nemyslel :).. Každopádně tenhle sociální trend ještě chvíli bude nahoře a pak to skončí stejně jako 3D mánie v roce 2009/10
-
-
Doufám... Bohužel 3D ani pořádně nezačalo.. Ale tahle mánie vypadá celkem úspěšně a hodně lidí to prostě žere, ale uvidíme, jak se to vyvrbí...
-
-
-
-
-
-
Tak takový s*ačky nebudu brát vůbec vážně.
-
ať se de bodnout se svym propojováním...to si myslí že se hry kupujou (hrajou) jen kvuli mulťáku ?! třeba taková Mafia 2 tý se prodalo víc než Homefrontu a to Mafia mulťák nemá a Homefront ho má tedy alespoň podle mě na jedničku :D
-
-
Mafie 2 se prodalo tolik (aspoň u nás) protože je to česká hra v češtině od českých tvůrců.
Ale to je vedlejší...
Každopádně taky nejsem tak hotovej ztoho všeho propojování... na konferenci Sony jsem se jen bil do hlavy, když pindali o Vitě, ale hry ukázali jen 4 a z toho tak jednu s potenciálem. -
-
Mafia II ma pres dva miliony prodanych kusu (ciste hra DLC tam nejsou zapocitana), bez udaju ziskanych ze Steamu a jinych mensich prodejcu (takze muzeme pocitat treba pul mega navic) ...
-
-
Však jo...
-
-
-
-
Prostě neví, jen se snaží na sebe upoutal pozornost. Chudák
-
Aby už byl konec světa
-
At uz jdou se vsema tema socialnima funkcema do haje.Celej svet se z tech facebooku a podobnych ptakovin mini zblaznit.
-
"dyť se podívejte na masivní vzestup socializace her jako je CoD Elite a nebo Battlelog... Battle.net... Propojovní her se sociálními sítěmi, přenos FPS na multiplayerovou bázi"
Vsetko su to sluzby robene pre multiplayer hry. To nic nenaznacuje, tvoje zamyslenie je uplne hlupe s prepacenim.
A to ze SP hry vymru je absolutny bullshit imho. -
ja tomu pre zmenu neverím...
-
Ah... A omlouvám se za vulgaritu, ale tady to bez ní vážně nešlo. :)
-
-
já ti celkem rozumím.. . a tobě podobným.. tuším , že vím co si chtěl říci =)
-