Přejít na výpis diskuzí
Mark Cerny: „Singleplayer do tří let vyhyne“
17.8.2011 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
No comment. *7*
-
Pokud tu budou hry jako Assassins creed, Mass effect, Dragon age, Zaklinac, GTA, Dead space, LA Noir, Red dead redemption, Fifa ( a jiné sporty, přece jen spousta lidí má ráda SP kariéru)...... tak si myslim, že SP nevyhyne. Možná budou chtít trvalé připojení k internetu, ale pořád to bude zábava "jen" pro jednoho hráče.
-
Koukám, Pachter má konkurenci *7*
-
Tak kazdy ma pravo na svobodu slova. To ale jeste neznamena ze mluvi pravdu :) Navic si myslim ze je to vytrzeno dost z kontextu a kdyby tady zverejnili jeho kompletni rozhovor tak to vidime jinak. Takhle jak je to napsano je to samozrejme holy nesmysl.
-
tim lip, alespon prestanu na PC resit hardware
-
Kto k...a je ten sasek? Hral ten k..t niekedy nieco z serii ako TES alebo X3 ze vypusta take h...a z toho otvoru kde vacsinou ludia maju usta?
-
-
1) Prosím, šlo by to slušněji? Nesouhlas jde vyjadřovat i jinak.
2) Mark Cerny má za sebou práci na hrách jako Uncharted, Heavenly Sword, několik Ratchetů a Clanků, Crash Bandicootů, Resistance... rozhodně udělal hodně her a hodně z nich s kampaněmi
3) Chtělo by to přečíst si celý ten článek a pochopit o čem hovoří.
-
-
K tomuto tupci se ani nebudu vyjadřovat, protože kdybych tu měl napsat všechny sprostá slova (ve všech jazycích co dokážu :D ) tak bych tu byl týden
... Bastard jeden, singleplayer je u her to nejlepší... Jde v tom o příběh, smysl celé hry! Poznáváte různé postavy, zvláštní místa a rozhodně vás to neomrzí tak rychle jako pořád stejný způsob hry v MP... A navíc já nestojim o to aby mi nějakých 50 magorů nadávalo při hře přes chat a kazilo hru.
Marku Cerny: Udělej mi laskavost.. Ten tvůj článek o "Singleplayer do 3 let vyhyne" si narvi do svý vznešený pr*e*e. :) -
-
Nemám rád mp typu WoW ani magůrky typu 5 killů 5 headshtu známé z CoD, CS nebo takové jako hrají versus mod na L4D2 , zato normální kampaň a coop akce jsou skutečně zábavné
přesto je pořád SP skvělá zábava a možnost uěku do vlastního světa , a zvlášť pokud je mp tak zmršený jako v GTA IV tak ani nic jiného nezbývá
-
-
Me je to celkem jedno. Ted jsem zacal hrat Age of Empires online a i kdyz je to pripojeny na socialni funkce a hrani online, jediny, kde to vidim je, jak si lidi, co vubec neznam, o hre na chatu povidaji. Jinak to hraju jako single, coz mi bohate staci. I kdyby bylo vsechno svazany s online, stejne budu hrat hry v singlu, protoze jsem na to zvyklej a single hry me bavi. Takze at single vyhyne nebo ne, je to uplne jedno, hlavne at ty hry jdou v single hrat :)
Chudaci ale ti, co nemaji stale pripojeni k netu. Jestli nekdo takovy jeste je... -
-
Tak ten chudak jsem trea ja :D Jelikoz mi net pada (UPC totiz nema nic lepsiho na praci nez se vnem po nocich vrtat :D) ... ale jak rikas ... AoEO, jsem zacal hrat vcera a taky to hraju jako singl a jsem spokojenej ...
A stejne, kdz vymizi ciste SP hry stane se to co se stalo se spoustou her. Pride male studio a udela ciste SP hru a vsichni mu utrhnou ruce. Viz hardcore hrani a Hearts of Iron a Mount & Blade :)
-
-
je to dost mozne ze to tak bude, vyvojari zistili ze online pripojenie je asi najlepsia DRM pre nich, tak budu tvrdit ako vsetci hraci chcu byt online *12*
-
-
Což asi neni pravda. Osobně, když hraju hru (a neni to nějaký ryze MP hra), tak chci být sám, od okolního světa odtrženej a rozhodně nechci, aby mě ve hře rušil chat, statistiky, který mě vůbec nezajímaj a tak dále. Když mám náladu bejt sociální, jdu do MP hry, nebo nejlépe do hospody...
-
-
Podla mna Mark myli, a zaroven nemyli. Tzv. Mark Schroedingerov Cerny :)