Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nekdy ty HC hrace opravdu nechapu. Zatim tenhle system prinesl to, ze nova hra Age of Empires online je z velke casti zcela zdarma. Bylo by to mozne pri tradicnim modelu? Absolutne ne! Ze vsech her, ktere jsem doposud zkousel, a byly svazane s online funkcemi a i v multiplayeru, jsem s zadnou nemel problem. (az ted na to, kdyby mi vypadl net, ale to je vec jina...)
  • Ovšem dneska se na trvanlivost nehraje, čim míň hra vydrží, tim líp. Nejlépe vydávat každý rok další díl, aby bylo co prodávat...
  • ucho
    Je to blázen ze dvou důvodů:
    1) je šílené si myslet, že SP vyhyne, když je to často jeden z hlavních tahounů. navíc bezkonkurenční interaktivní zábava
    2) je šílené si myslet, že se na trhu uživí tolik MP her, když někomu stačí na několik let jedna hra... a MP hra s malým počtem hráčů je mrtvá MP hra
  • Cajk
    stejně, jako si lidi (včetně redaktorů Games) vyložej špatně Marka, i když on to tak nemyslel :).. Každopádně tenhle sociální trend ještě chvíli bude nahoře a pak to skončí stejně jako 3D mánie v roce 2009/10
  • Cajk
    Proč, Mark chystá na ten rok nějakou novou sociální hru?
  • To sice ano, ale pak se ukázalo, že si to lidi vyložili špatně. Portal 2 nebyl poslední SP, ale mysleli to tak, že SP hra už by měla u sebe mít MP (ať už třeba obyč deathmatch), achievementy a nějaky leader boards.
  • Cajk
    Tak fajn, ale pak se nemůžou divit že tzv. HC hráči se jim na tyhle Farm Frenzy ptákoviny vykváknou:).. S tou přístupností mikrotransakcím, jak jsi napsal - Bingo! O to jde asi především. ABBU si každej z youtube pustí sám.
  • Tak to jsem v klidu, protoze v roce 2012 bude stejne konec sveta *1*.
  • no to je predstava lidi, kteri na hrach chteji nahrabat vice a vice penez :) a proto se delaji hloupejsi hry obalene blbostma jako pripoj se na facebook, aby kazdy mohl videt, ze si dal level 5. ke hram se pak dostanou lidi, kteri nehraji tak casto. v horsim pripade s nulovou inteligenci a pokud maji tu hru dohrat a koupit si dalsi dil znovu, tak je nemuzete nutit si zapnout obtiznost dement, ale musi mit normal, protoze easy je moc snadne.
    redesing diablo 3? ano, ale nechapu proc se tu neresi, ze vyvoj postavy bude daleko snadnejsi az automaticky. misto toho je tu clanek o nemoznosti offline hrani diablo 3 :-) sry, ale jako kdo mel diablo 2 original a hral offline byl asi naprosty blb. na battlenetu slo jednoduse nastavit hru pro jednoho hrace a mohli ste ostatni ignorovat a hrat si solo, kdyz byl nejaky problem pozvali ste si do hry kamarada, kdyz ste potrebovali nejaky item do setu nebyl problem ho vymenit s jinym hracem a pak v klidu zase hrat solo. v singlu sehnat cely set, nebo runeword snad ani nebylo mozne pokud by ste nehrali 24 hodin denne po dobu nekolika mesicu. takze tady nejspis breci jen lidi co si nebudou moc hru upiratit.
    prodejci proste zkousi co hraci vydrzi a co jim vydela vice penez a snazi se nam to vnutit, proto tu mame podobna prohlaseni. uvadet jako priklad diablo 3 je asi nesmysl. singl nejspis zrusili jen proto, ze majitele originalu hrali stejne jen online a tak si rekli, ze nejlepsi zpusob jak primet piraty, aby si hru koupili je znemoznit jim hrat :) coz je logicke a nemuze se jim nikdo divit :-)
  • Amylee.Anderson
    To by byla moje smrt a ne SP :-O
  • Tady je videt, ze kdyz se prida k clanku bulvarni titulek „Singleplayer do tří let vyhyne“, ktery neodpovida obsahu vyjadreni, nebo jej zkresluje dojde k nepochopeni. A i ctenari pak reaguji s naprostym nepochopenim. Hral tu nekdo vubec Demons Souls, ke ktere svou vizi Mark Cerny pripodobnuje? To je ciste offline singleplayer hra, ktera vyuziva online fuknce pro zpestreni zazitku ze singleplayeru. O tom to cele ma byt. Kdyz vypnou servery Demons Souls (jako ze to mozna uz udelali, nevim), zbude pravoverna singleplayerovka.
    Nikdo se nemuze divit nazoru, ze do budoucna takovych her bude pribyvat. Vcera vyslo Age of Empires online, tak si ji zahrajte a uvidite, jestli vam i v singlu bude vadit, ze je hra pripojena na socialni funkce. Ta hra je zadarmo... http://ageofempiresonline.com/
    Sjednocenim single a multiplayeru se muze dost veci zjednodusit a zaroven i do singlu se mohou dostat nove zajimave prvky, ktere by jinak nebyly mozne (viz zase Demons Souls). Nehlede na to, ze je vyresen problem s piratstvim, hra je pristupnejsi mikrotransakcim, atd. atd.
    Tehle her bude pribyvat, i kdyz samozrejme tu budou stale hry, ktere zustanou ciste offline, protoze zkratka nic takoveho potrebovat nebudou....
  • Amylee.Anderson
    Já bych ty internety a multiplayery zakázala!
  • Hairy_Ass
    Do tří let... *1*
  • Cajk
    No když jsme u Valve, pan Gaben už něco takovýho před pár měsici tvrdil a pan Lombardi mu přizvukoval, že Portal 2 byl poslední opravdovej singleplayer či co..
  • Lidi nerozcilujte se ,vzdy to je jen dalsi z mnoha blabolu co kde nejakove ho*no rekne, proste jsou hry ,ktere budou vzdy jen pro singl serie TES,Gothic, jine budou kombinovane Diablo,Starcraft a pak ciste multiplayerovky jako World of tanks, Red Orchestra, ktere bych si v singlu neumel predstavit. Proste to tak bylo je a bude
  • Cajk
    Mark Cerny vyhyne.
  • je to tezkej blb.
  • Hairy_Ass
    Kde to mám podepsat, předsedo? *3*
  • Nabil si mne na cestu do prace. Ta posledni veta by se mela vytesat do kamene. Dik
  • XorxoxTalarius
    Panove klid ... vzdy tu bude mensi studio o si da na hre zalezet a zamazne diru v trhu ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit