Přejít na výpis diskuzí
Mark Cerny: „Singleplayer do tří let vyhyne“
17.8.2011 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
Hloupost...znám plno vývojářů, kteří chtějí dělat singleplayer...ať jdou s tímhle doprd*le...
Jasně, zahrát si s kamarádama je přeci jenom lepší než hrát proti AI, ale někdy chce člověk hrát prostě sám... -
-
Umíš si představit, že by se hra jako třeba Half-Life vydala timhle směrem?
-
-
To by byla moje smrt a ne SP :-O
-
No když jsme u Valve, pan Gaben už něco takovýho před pár měsici tvrdil a pan Lombardi mu přizvukoval, že Portal 2 byl poslední opravdovej singleplayer či co..
-
-
To sice ano, ale pak se ukázalo, že si to lidi vyložili špatně. Portal 2 nebyl poslední SP, ale mysleli to tak, že SP hra už by měla u sebe mít MP (ať už třeba obyč deathmatch), achievementy a nějaky leader boards.
-
-
stejně, jako si lidi (včetně redaktorů Games) vyložej špatně Marka, i když on to tak nemyslel :).. Každopádně tenhle sociální trend ještě chvíli bude nahoře a pak to skončí stejně jako 3D mánie v roce 2009/10
-
-
Doufám... Bohužel 3D ani pořádně nezačalo.. Ale tahle mánie vypadá celkem úspěšně a hodně lidí to prostě žere, ale uvidíme, jak se to vyvrbí...
-
-
-
-
-
-
S prominutim to musim říct K*kot je to!
-
Zato blbci nevyhynou nikdy. Fakt by mě zajímalo, jak se asi budou hrát adventury ve více hráčích. Strčte si ty multiplayery někam, já vám o žádné nekonečné předhánění kdo je větší borec nestojím. A o žvásty typu lol rofl lama omfg wow a kdoví co ještě už vůbec ne. Běžte si s tím otravovat na ty vaše asociální sítě a dejte mi s tím pokoj. Já si chci jen v klidu hrát, nerušeně se procházet světem Gothiců, Risenů a dalších... a ne aby se mi do toho někdo sral!
-
-
Moje rec. Pokud by se podobne prognozy mely uskutecnit, tak s hranim jako takovym koncim. Nastesti jsou to jen pouhe reci jednoho typka nikoliv obecne ve vyvojarsky rovine prijimany nazor a pohled na vec.
-
Kde to mám podepsat, předsedo? *3*
-
Nabil si mne na cestu do prace. Ta posledni veta by se mela vytesat do kamene. Dik
-
Souhlas, bohužel adventury jsou taky celkem na vymření.
-
Moje slova..
-
-
je to dost mozne ze to tak bude, vyvojari zistili ze online pripojenie je asi najlepsia DRM pre nich, tak budu tvrdit ako vsetci hraci chcu byt online *12*
-
-
Což asi neni pravda. Osobně, když hraju hru (a neni to nějaký ryze MP hra), tak chci být sám, od okolního světa odtrženej a rozhodně nechci, aby mě ve hře rušil chat, statistiky, který mě vůbec nezajímaj a tak dále. Když mám náladu bejt sociální, jdu do MP hry, nebo nejlépe do hospody...
-
-
Já bych tomu i věřil. Ovšem rozhodně to neni dobře a vůbec se mi nelíbí, kam se hry ubírají. Jakmile se tohle stane, s hraním her skončím.
-
Nesmysl, ignore.
-
Zase další kecálek, co si zavěštil z křišťálové koule... *4*
-
ja tomu pre zmenu neverím...
-
Pevne verim, ze sa myli ( aspon z casti ). V ramci FPS a akcii je to realizovatelna predstava, ale su iste oblasti, ktore si jednoducho bez pribehu nedokazem predstavit: adventury, RPG ( a tym nemam na mysli Diablo, ale napr. Dark Eye ). Proste niekde sa da pribeh resp kampan ako nosna zlozka nahradit, inde nie.
-
-
Online hra ale neznamena, ze nema pribeh. Spousta onlinovek pribeh ma. Online hra taky muze vypadat uplne stejne jako offline singleplayerovka, jen je ten single okorenen online funkcema, viz zminene Demons Souls
-
-
Možná leda tím chatem nebo možností co-opu, ale u čistokrevné online hry těžko uděláš stejně nápaditý příběh jako u offline hry, to by se všichni zůčastnění museli chovat přísně role play, což je prakticky nemožné zaručit. *3*
-
-
Ale tady nejde o zadne cistokrevne online hry, at uz si pod tim predstavujes cokoli. Mark Cerny rika, ze i Single hry budou pripojene na online funkce. Coz celkem nestastne se promitlo do bulvarniho titulku, ze "Singleplayer vyhyne". Nevyhyne, ani ten clovek nic takoveho nerika, jde jen o to, ze i single bude online, tu vic, tu mene svazany s online. Podivej se na Diablo 3. Podivej se na vcera vyslou Age of Empires Online...
-
-
-
-
Me je to celkem jedno. Ted jsem zacal hrat Age of Empires online a i kdyz je to pripojeny na socialni funkce a hrani online, jediny, kde to vidim je, jak si lidi, co vubec neznam, o hre na chatu povidaji. Jinak to hraju jako single, coz mi bohate staci. I kdyby bylo vsechno svazany s online, stejne budu hrat hry v singlu, protoze jsem na to zvyklej a single hry me bavi. Takze at single vyhyne nebo ne, je to uplne jedno, hlavne at ty hry jdou v single hrat :)
Chudaci ale ti, co nemaji stale pripojeni k netu. Jestli nekdo takovy jeste je... -
-
Tak ten chudak jsem trea ja :D Jelikoz mi net pada (UPC totiz nema nic lepsiho na praci nez se vnem po nocich vrtat :D) ... ale jak rikas ... AoEO, jsem zacal hrat vcera a taky to hraju jako singl a jsem spokojenej ...
A stejne, kdz vymizi ciste SP hry stane se to co se stalo se spoustou her. Pride male studio a udela ciste SP hru a vsichni mu utrhnou ruce. Viz hardcore hrani a Hearts of Iron a Mount & Blade :)
-