Přejít na výpis diskuzí
Masivní souboje ze svižnějšího Mass Effectu 3
20.4.2011 | levis
90 příspěvků
-
asi je ještě brzo.. Z pohledu Marketéru od Bioware. Ale taky už chci vidět jak si tam shepy válí záda v blátě a seká nohy a kusy armoru protivníkům ?... jo myslim, že jsem to nepoplet *2*
-
já doufám, že půjde mlátit biotickou silou tak jak to bylo doposud vidět jen ve filmových sekvencích ... to by mi udělalo velkou radost.. Miluji close-combat !! Vanguard forever !! *1* adept taky ujde když se naučí dát dělovou ránu *1*
-
Class nepujde změnit .. by jsi sheprda zase zabil(a) a znova slepil ?.. už by byl víc cybork než člověk ... kdo by s nim chtěl pak mít kupu malejch modrejch nebo zamaskovanejch dětí ? *1*
-
haha tak konečně bude ta kupa malejch modrejch dětí jak slíbil shepherd Liare DLC shadowbrokers liar *1* doufám, že sheprad zase neproskočí stratosférou bez padáku nebo tak něco na konci !! Hodinky za to nejspíš nedostane... *1* ale fakt by mě naštvalo kdyby na konci prostě musel umřit *10*
-
JJ už mám připravený savy pro všechny classy díky, Gibbed MassEffect2 SaveEditoru *1* abych pro opakované hraní nemusel hrát předchozí díly znova *5*
add) možná tim(nebo variací) jde editovat i X360 save neco jsem o tom zalechl, že prý spousta lidí hrala ME1 na x360 and ME2 na PC kuli lepší grafice atd .. nevim googlete Xboxáci :P -
Já ty důvody vidím, docela hezky to předvedli v DAII, které je taky konceptuálně sice úplně jiné, ale na tom vůbec nezáleží. Zmatek by byl stejný zmatek v SS stejně jako v Rainbow Six.
Ale jo, mohlo by to teoreticky za jistých okolností znamenat nároky na míření. Pokud půjde vypnout ten aimbot a podobné srandičky pro lidi bez myši. -
hura, lip to snad ani dopadnout nemohlo :D
-
Rychlost a dynamika nerovná se zmatek. Srovnávat to s SS nebo jinou střílečkou je totálně mimo, ty hry jsou odlišné svým konceptem. Bude-li ME3 využívat řádně systém krytí, kotoulů, míření, zvláštních schopností a AI nepřátlel, pak nevidím důvod, proč by hra měla být zmatená. Dynamika a rychlost s tím nemá co dělat. Pro mě osobně je to dobrá zpráva, protože to může znamenat větší nároky na hráčovu zručnost.
-
http://lo-ping.org/2011/04/21/mass-effect-3-new-info-final-squadmate-reveal/
TAK MUHAHA :D -
Ve filmu ani v knize se nemuzu szit s charakterem, volit co bude rikat a ovlivnovat jeho kroky... podle me je to dost jina zabava - na film/knihu koukas ze jako divak, zatimco hru prozivas.
-
Však se taky pořád vztekám, za chvíli budu určitě mít zvýšený tlak. A upřímně, nečekal jsem ještě něco většího, než byl starý dobrý Soverign.
Chtěl jsem nečíst všechny články, ale to bych byl za negramotu, co se týká herní scény. A u pár autorů mě to i baví. Jako číst. Články. -
Mluvíš mi z duše. Už mi to zaměňování role-playingu s milonem atributů a hrou typu seknu do něj a znovu a znovu a ještě dvestěpadesátkrát aby konečně chcípl leze krkem.
-
Já tady recenzi na ME2 nečetl, takže nesoudím. Jak říkám, si kapku přecitlivělý. Teď víš že narazíš na Heralda. Respektive hned jak uvidíš něco dlouhého 2 kiláky, víš jak se to jmenuje. A to je všechno. Nevíš co umí, nevíš proč je tady... Takže jediný rozdíl by byl v tom, že bys netušil jak se jmenuje. Hrůza. To že potkáš něco velkého je jasné, bo Reapeři.
Je to tvoje věc, ale kdybych se měl vztekat nad každým spoilerem co jsem někde četl, nedělal bych nic jiného. Chceš se jim vyhnout úplně? Nečti novinky, nečti oznámení, nečti preview a z recenzí si vytáhni jen závěr a číselné hodnocení. -
Pochop, ze nic nechapes *7*
-
Nejrychlejší a nejdynamičtější souboje jsou například v Serious Samovi. Tam je zmatku až až, pokud si dobře pamatuji. Nebo Q3, když hraje hodně lidí.
-
Například to že jsem nevěděl, co se vlastně stane se Shepardem hned ze začátku ME2 mělo naprosto fantastický efekt. A v recenzi bylo co? Všechno. Spoiler je vyplknutí části příběhu do nějakého článku nebo část lore, která by se jinak nalezla někdy během hry. Teď si například budu říkat "Tak kdy asi přijde ta velká loď. Jé, už přišla," místo "Wow, co je to za loď? Kde se vzala, jak se jmenuje? Hustýýýýý....." Stačí to tak?
-
RPG = role-playing game
Nevím, jak ty, ale Mass Effect série do toho zapadá víc než dobře. -
pochopte ze mass effect je akcna adventura a nie RPG
-
Ty brďo, to se ti zdá, představ si, že nejdelší tanker má 458 metrů, dokážeš si tu obří krávu představit? A teď si představ poletuchu o 6 stovkách metrů, v rámci ostatních scifi je to asi docela málo, ale normálně je to fakt pěkná kráva a taková otočka s ní musí dát zabrat i ve vesmíru :D
-
No já nevím. Takový star destroyer ze Star Wars mi příjde teda úctyhodnější. No jo Darth Vader rules! :D