Přejít na výpis diskuzí
Masivní souboje ze svižnějšího Mass Effectu 3
20.4.2011 | levis
90 příspěvků
-
No, právě :D. Takový star destroyer ze Star wars. To byl pořádný pořízek. No jo, Darth Vader rules! :D
-
Furt lepší než když píše o WH40K.
-
Skoro ve všech sci-fi jsou lodě poddimenzované. Největší námořní lodě na světě mají 300+ metrů a to vozí ropu nebo turisty (nebo letadla).
-
celá trilogie ME je od začátku brána jako "filmová", takže Hnutí může být spokojeno už od prvního dílu. *3*
-
Jo, v importu to šlo změnit.
-
Nechme se tedy překvapit *3* Každopádně ty tvoje divoké scénáře jsou ještě větší pohádky než reklamní masáž Bioware
-
Rychlejší a dynamičtější souboje = zmatek?? Nechápu...
-
Hnutí za filmovější hry approves
-
Z importu šlo měnit class? Hm tak to muselo být křestní co bylo statické :).
Save editor, přehodíš flag a tada! PC gaming for the win. -
Aoyagi tebe si specificky pamatuju že jsi brečel o spoilerech už u několika článků... Co je pro tebe vůbec spoiler? Když ti řeknu že budeš hrát za Sheparda? Když ti řeknu že to bude akce s RPG prvky?
Mě přijde že si to moc bereš a doufám že to je jen póza, protože jestli tak prožíváš všechno, bavit se s tebou někdě u piva o čemkoliv musí být úžasné... jen abychom ti to nepospoilovali. -
Bylo by to logické.
-
Aha ale urcite si tu sracku hral vid? a nejlepsi grafiku ma crysis podle tebe predpokladam....jeej z pohledu ze zhora byla grafika super podle me....
adsf: to se ti povedlo :D a skoro si to vystihl -
Lol dobre si me pobavil :D
-
Největší vesmírná poletucha loďstva Citadely má 800 až 1.000 metrů. Ostatní jsou znatelně menší. Proti tomu se mi těch 500 až 600 metrů pro běžnou poletuchu Reaperů zdá celkem dost. Nemluvě o lodi velké 2 kilometry :)
PS pro redakci: řekl bych že správně by se mělo psát vesmírné lodě Reaperů a ne Reapertů *1* -
Taky mě to napadlo. Pro srovnání: Enterprise-D 642.51 m, křižníky třídy Hyperion přes kilometr, Červený trpaslík 10 km, Hvězda smrti I 160 km, Hvězda smrti II 900 km :-)
-
a crysis 2 mal byt only PC maximum grafik non console port... *12*
-
Počkat... jak pokud si budu chtít vytvořit novou postavu ? To si jako nebudu moct změnit class, jako z ve dvojce ?
-
Ale mě vůbec nejde o to, jak komplexní skillsystém tam bude. Odpověd Cahirovi to vystihuje asi nejlíp.
-
A je na tom neco divnyho? Takovej je proste prirozena evoluce videoher.
Pro nekoho to je treba spis degenerace, ale to neustale stejny mrmlani nic nevyresi. Pro tabulkama posedly a/nebo jen dva rozmery uznavajici hardcore fuhrery je spousta mensich her (cti "takovych, jake byvaly driv"), o kterejch se ale samozrejme tolik nepise.
Nejak proste tyhle pomilionty objeveny perly moudrosti nechapu.
Zrovna u toho Mass Effectu se toho navic snad tolik bat nemusis. Nepsalo se, ze se ma trojka naopak vratit bliz jednicce?
Skillu, bodiku, a dalsich cisilek by prej melo byt vic nez ve dvojce, ne? -
Nevím jak vy, ale já už bych tu nálož informací vyměnil za jeden gameplay...pořád jen novináři koukaj na předváděčky, já chci koukat!