Přejít na výpis diskuzí
Masivní souboje ze svižnějšího Mass Effectu 3
20.4.2011 | levis
90 příspěvků
-
drakensang je echt rpg
-
reakce na cc
-
no tak to ti poradim zkusit si precist nejakou knihu pripadne film. nemusis se patlat s hranim ;)
-
Co, prosím tě, znamená pojem "Blb apes"? Tu stulte asine.... *1* *1* *1* *1*
-
Planescape: Torment v moderním kabátě.
-
Dokud si každý bude RPG vykládat podle sebe, je nemožný aby pořádný rpg existovalo...nevíte co chcete :D
-
TES doslovně nebyla nikdy pořádné RPG, člověk si mohl udělat jakoukoliv postavu a stejně dělal stejné questy a prošel bez změny stejnými dialogy.
-
I kdyby to byla 2d plošinovka které po pěti minutách zčerná obrazovka tak by to byla lepsi hran ze Blb apes
-
Nečtu celý článek kvůli spoilerům, ale zdá se mi, že Bioware se od tabulkových RPG silně ubírají směrem akce-dialog-akce-akce-dialog. Ani nechci vidět, co udělají s příští hrou. Nebo i s Dragon Age III.
-
Jakkoli vychvalovana akcni cast ME2 byla, ve srovnani s treba Gears of War to ztracelo stavu (presto je GoW mnohem horsi hra). Rozhodne by tomu vetsi akcnost prospela, ale ja osobne se nejvic tesim na znovuzavedeni sirsich rpg prvnku jako tomu bylo v jednicce.
-
Neblázni, i kdyby BW Mass Effect 3 úplně pos*ali, tak to bude pořád lepší hra než CoD. *1*
-
Jsem zvědavej, co se novýho dozvíme o Reaperech (jejich původ, motivace).
-
Tak tak, Bioware jsou až po uši v ****** chmelu. Uvidíme, jak se předvede betsheda. Nebo už nikdo neumí udělat kvalitní RPG?
-
že by nový CoD?
-
Ja se tesim jako svina. A je mi uplne sumak jake budou souboje, protoze me bavi hlavne rozhovory a prozivani pribehu. Doufam, ze to nejak pribehove neposerou, protoze zatim maji naslapnuto paradne.
-
Levis nepis sakra o ME kdyz nevis jak se co pise! pekne jsi to zmrsil
-
trol
-
tak dobre. kratsie mozno nie ale aj mozno ano ked je dnes taky trend ze DLC a dlc a dlc... abo pockaj naco dlc? sak vystrihneme hru trosku prestrihame a potom 3-4 DLC co mali byt original v hre a az potom zacnu "DLC". jednoduchsie to bude pretoze doteraz to tak furt bolo... ME2 po ME1 da 2 po da1 atd atd. stale zjednodusovanie menej prvkov viac akcie. O dlzke hry sa da diskutovat. no a to ze bude cestina za "par" pochybujem. a oficialna nebude (davam tomu tak 10%). dufam ze to nepokazia pretoze mass effect je moja oblubena hra a jednotku dvojku mam origo (bez dlc) ale po tom fiasku s DA2 tomu neverim - respektive velmi malu nadej tomu davm
-
hm este o 10-15% zrychlene? to sa mi moc nepozdava, ak tam bude vela epickych scen a ak sa vsade okolo vas budu diat dake krasne romanticke veci (rozpadavanie budov po dopade dakej strely z lode, umieranie vsetkeho naokolo, prach dyma zufalost) tak by som si ich rad vychutnal. Ak tam ale bude take tempo ze budem stale bezat a strielat tak neviem neviem:/
s tym ze to nie je rpg som sa zmieril uz davno, takze si mozem aspon uzivat to ze to je dobra hra. teda.. snad bude, biowareu uz neverim nic -
vydali Mass Effect 1,2 Dragon Age 2 uz to s nimi ide dolu vodou