Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je super jak lidi nadavaji na premrstenou cenu her kdyz jsou hry dnes levnejsi nez byly 15 let zpatky (zatimco vsechno ostatni se zdrazuje) a maji hned po knihach nejlepsi pomer cena/hodina zabavy (pokud si umite vybirat hry). ale chapu ze vetsina z vas si to stejne stahne protoze maji pravo na hry, hudbu a filmy ze...
  • pokud se ti to nelibi tak to nekupuj ale ani nestahuj, tim ze to stahnes jedine nahravas na argumenty proc zavest dalsi silene protipiratske opatreni... volit penezenkou neznamena sosat, people these days...
  • smejki
    to, že byl ve scénáři, nedokazuje, že ho vyřízli. To jen dokazuje, že byl v původních plánech. U FNV byla taky v plánu významná nevojenská území Legie a nestihlo se to. Nenaplnění původní koncepce přeci automaticky není to samé jako její účelové seřezání na konci vývoje.

    I když pravda, taky bych s protheanem naložil mnohem důstojněji.
  • Hairy_Ass
    True Story Bro :)
  • Hairy_Ass
    Jasně, že to je žvást, když s Protheanem se jasně počítalo už v době, kdy unikl scénář (kolik to už může být měsíců? čtyři, myslím?). Ačkoliv to, že ho dali do DLC, možná ukazuje, že během té doby částečně upravili scénář a z původně celkem důležité postavy udělali periferní někde na úrovni Zaeeda. *9*
  • smejki
    streaming nikdy nepřijmu. chci být nezávislý na zdroji, ať už jejím autor nebo obchodník, protože jsou to entity, kterým z principu nelze plně věřit.
  • smejki
    od ledna?
    Teda jako já nevím, jak je to DLC veliký, ale vzhledem k tomu, že lze vysledovat, že vývoj DLCček k Fallout: New Vegas trval každý minimálně 5 měsíců, jim tohle nezbaštím.
    Možná že de iure to vyvinuli bokem a až potom, ale fakticky byl na tuty vývoj simultánní, nebo se minimálně několik měsíců či týdnů překrýval s vývojem vanilly.

    jedině.... že by to byla jednohubka o dvou místnostech, 20minutách dialogů a dvou hodinách akční řeže v recyklovaných kulisách. Pak bych jim to uvěřil, ovšem hodnota takového DLC by se podezřele blížila oduševnělosti propocených mužských tang.
  • LEŽ , Bioware n....t na Mass Effect 3 , Nechci dalšího Zaeeda a Kasumi !!!
  • Milé BW/EA, s tímhle se už vážně jděte vy*rat!
  • http://www.youtube.com/watch?v=Ri0vrJ-y2zM&feature=plcp&context=C33ffa79UDOEgsToPDskJTkEFndEHP8h9NP3QwvLCW

    Nelze nez souhlasit
  • Tento postup je odpověď na pirátsví a na prodeje v bazarech a je to mezikrok před kompletním stremingem her. Tam budete platit předplatné jako u kabelové televize a vše bude v ceně. Jen jaksi bez stabilního rychlého internetu to nepojede.
  • No, ja nemam 15 let, abych tuto hru musel hrat letos nebo pristi rok. Pokud EA na me pece, tak ja pecu na EA. Pockam si 2-3 roky, az vydaji nejaky kompilat, ktery bude obsahovat vsechny DLC a to za 200 -300 stovky. A kdyz to nevydaji tak se taky nic nestane.
  • Cahir
    Ale lidi u BW to taky baví. To jen marketingové oddělení chce dělat prachy...
  • Cahir
    Hm, s přístupem, který hráčská komunita předvedla, bych se CD Projektu nedivil, kdyby pěkně přešel na politiku EA. Přes milion prodaných kopií, přes 4miliony pirátských...

    Kolego, my lidé jsme velcí pokrytci a řekl bych, že moralizující nespokojenec brojící proti zpoplatňování DLC, který zároveň nadšeně hry krade, není žádným ojedinělým případem.
  • Cahir
    Proč by to měl být rozpor?? Mezi pasivním kroucením hlavou a činností je velký rozdíl. *3* To už spíš půjdu do ulic kvůli těm komediím, který předvádí pan ministr Dobeš, jelikož se mě to jako studenta zásadně dotýká.

    Prostě mám, jako každý, v životě spoustu problémů a hry jsou pro mě relax. Navíc nejsem žádný chudák a kilo či dvě navíc mě skutečně nevytrhne (taky vzhledem k tomu, že si kupuji tak 2-3 hry za rok). Prostě je to to samé jako když zdraží lístky do kina. Zanadávám si, ale tu holku na film stejně vezmu *4*

    Jo, možná se podepíšu pod nějakou petici na fóru...ale to změní hov*o. Jedině ta DLC nekupovat a to prostě většina lidí neudělá, páč za oblíbenou zábavu to prostě nejsou zas tak velký prachy. Oni ti kravaťáci nemají v hlavách vymeteno, byznys dělat uměj. Tím přecházím k Ringwraithově poznámce. Oni žádné kotrmelce s cenami dělat nebudou, jsem si jist, že mají k dispozici spoustu průzkumů, jež srovnávají na základě různých studií, kolik si toho k zákazníkovi mohou dovolit...
  • Mayuri12
    V jejich případě to bude prostě jen ta drzost jsem. Jsem rád že kromě ME mě hry vydávané EA většinou nezajímají.
  • To mi připomíná hru Upgrade Complete!, kde si musíš na začátku koupit i preloader a loader aby se ti hra vůbec nahrála. *1* *1* *1*
    http://www.kongregate.com/games/ArmorGames/upgrade-complete-2?acomplete=upgrade
  • Budou dva internety *3*
  • Už mi dochází trpělivost a na staré kolena se snad stanu ortodoxním pirátem ..... protože tenhle přístup je hrozn zlo. Jen čekám s jakou stupiditou se vydavatelé ukáží příšte, že by DLC u knih - 1. a poslední kapitola jen ve sběratelské edici, která je dvákrát dražší a poté jedna kapitola zhruba ze středu knihy, kterou si budeme moci koupit půl roku po vydání původního "kompletního" díla ?!
  • Nenapadlo mě jej brát jako datadisk, protože obsahově je na tom podobně (co se rozsahu týče) jako jiná DLC (Shadow Broker, Overlord..) - ale aspoň trochu to obhajuje rozhodnutí BW.
    Já ho právě jako velmi důležitou součást děje beru, protože PŘÍMO navazuje na ME2 od důsledků děje Arrival se pak vlastně odvíjí přinejmenším úvodní část ME3. A řekněme si to na rovinu..ME3 by určitě vypadalo (dějově) úplně jinak, kdyby Sheppard v Arrival neudělal to, co udělal (nebudu spoilerovat, kdyby to náhodou ještě někdo neznal).
    Navíc události v Arrival se stanou ať už si jej hráč zahraje a nebo ne (což se netýká všech ostatních DLC), což je pro mě jeden z důvodů, proč měl být pro všechny zdarma jako takový most mezi těmito dvěma díly (který ale vůbec nemusel být kdyby byl obsah Arrival rovnou na konci ME2 a nebo začátku ME3).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit