Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono proces vývoje, certifikace atp. nemusí zákazníka vůbec zajímat. Já hru nekupuju ve chvíli, kdy dostane Gold status, já jí kupuju ve chvíli kdy přijde do obchodů.

A faktem je, že v den vydání hry existuje hotová část hry, která není součástí standartní verze a která se musí tak jako tak přikoupit. Tudíž vydaná verze hry neobsahuje veškerý materiál, který byl do doby vydání vytvořen. Takže ať se na to koukáme jakkoliv, rozkouskování hry při vydání do DLC je prostě skutečnost.
  • KDO TO STAHNE Z WAREZU A NESOUHLASÍ S POLITOKOU EA .NELÍBÍ SE MU AT JAK NICÍ STUDIA JAKO DICE A BIOWARE A PODPORUJE CD PROJECT TAK AT DÁ +
    MIMOCHODEM EA PODPORUJE SOPA POŘÁD TO CHCETE KOUPIT ?

tohle si ea nemuže a je mi jedno jak se mně budou snažit ovečky umlčet protože jsem jinéj protože s nimy nesouhlasím kdo mi to chce vyvracet at diskutuje uznám chybu ale neberu poznamky na gramatiku a tradicni poznamky o kradeži když je to kopirovaní budu diskutovat ale neskocím po předhozene kosti a ted mi nekdo reknete proc ty hry porad kupujete po tom co delaji chci slyset rozumne duvody
    • pokud se ti to nelibi tak to nekupuj ale ani nestahuj, tim ze to stahnes jedine nahravas na argumenty proc zavest dalsi silene protipiratske opatreni... volit penezenkou neznamena sosat, people these days...
    • Mayuri12
      SOPA do toho zatněte pirátům tipec.
      Vlasntně ne jak pak budu stahovat anime když všechno bloknou.
      *16*
      • Budou dva internety *3*
    • turgingpoint
      Bože můj, tak si chtějí nahrabat peníze, no a co? Kdo to dneska nedělá? Každý taky nemůže být jako CD project. Ti se pořád dušovali, že dobrá hra se bude prodávat a zatím prodali jen něco málo přes milion, proč si myslíš, že začali dělat Zaklínače 2 na konzole? Schází jim peníze a musí si to někde nahrabat.

A ano, je to krádež. Když tak moc nesouhlasíš s tou jejich politikou, hru prostě nekupuj ani nestahuj.

Jinak já v tom nevidím problém, ME dokončili a mezitím udělali DLC, no a co? To ho měli podle tebe udělat až po vydání a do 9. března se drbat na zadku?
      • Proc by se meli drbat na zadku? Po dokonceni hry se porad doladuje a vydavaji patche, takze o zadnem drbani na zadku nemuze byt ani rec, prace furt jak na kostele.
        Hele, to me tak napada, az EA zacne vydavat patche za poplatek, to taky budete obhajovat, vzdyt chteji jenom vydelat? :)
        Ja si pamatuju, ze bylo dobrym zvykem davat dlc zdarma, ktere maji vytvorene jeste pred zahajenim prodeje hry (u jinych firem).
        • Veskoslav
          Tak u 2. dílu to tak bylo no.
        • Ringwraith
          Hele, to me tak napada, az EA zacne vydavat patche za poplatek, to taky budete obhajovat, vzdyt chteji jenom vydelat? :)

Asi to tak dopadne...
    • To byla ale jóó dlouhá věta:)
  • Milé BW/EA, s tímhle se už vážně jděte vy*rat!
  • Veskoslav
    No já si počkám až to vyjde. Pozjišťuji od přátel, co mají "rozšířené" verze předobjednané a zjistím, jak moc je tento přídavek významný pro hru, zda-li to není jako s Kakumou či milým zakladatelem Blue Sun, kdy cena nebyla přemršťená, ale zase toho nebylo tolik na hraní. Ale pokud mi toto DLC nabídne o něco delší zážitek než Shadow Broker (přičemž Arrial je podle mně důležitý (ale zásadní věci jsou vysvětleny i na začátku 3. dílu, pokud člověk nehrál zmíněné DLC:)), tak budu uvažovat o koupi rozšířené verze. Ale pokud to nenabídne to, co očekávám, koupím si základní verzi a někdy časem dokoupím za BW points, kdy to zase klesne na skoro polovinu (Shadow Broker "slevnil" z 850 na 490 BW points napr.)
  • smejki
    od ledna?
    Teda jako já nevím, jak je to DLC veliký, ale vzhledem k tomu, že lze vysledovat, že vývoj DLCček k Fallout: New Vegas trval každý minimálně 5 měsíců, jim tohle nezbaštím.
    Možná že de iure to vyvinuli bokem a až potom, ale fakticky byl na tuty vývoj simultánní, nebo se minimálně několik měsíců či týdnů překrýval s vývojem vanilly.

jedině.... že by to byla jednohubka o dvou místnostech, 20minutách dialogů a dvou hodinách akční řeže v recyklovaných kulisách. Pak bych jim to uvěřil, ovšem hodnota takového DLC by se podezřele blížila oduševnělosti propocených mužských tang.
    • Hairy_Ass
      Jasně, že to je žvást, když s Protheanem se jasně počítalo už v době, kdy unikl scénář (kolik to už může být měsíců? čtyři, myslím?). Ačkoliv to, že ho dali do DLC, možná ukazuje, že během té doby částečně upravili scénář a z původně celkem důležité postavy udělali periferní někde na úrovni Zaeeda. *9*
      • smejki
        to, že byl ve scénáři, nedokazuje, že ho vyřízli. To jen dokazuje, že byl v původních plánech. U FNV byla taky v plánu významná nevojenská území Legie a nestihlo se to. Nenaplnění původní koncepce přeci automaticky není to samé jako její účelové seřezání na konci vývoje.

I když pravda, taky bych s protheanem naložil mnohem důstojněji.
  • Hairy_Ass
    True Story Bro :)
  • LEŽ , Bioware n....t na Mass Effect 3 , Nechci dalšího Zaeeda a Kasumi !!!
  • The_Nameless_One
    Na ME3 se hodně těším, ale proboha živého ať už to vyjde, protože jestli nás budou takhle masírovat dalšíma novýma a jedinečnýma zprávama každý den až do vydání, tak se mi to nejspíš pekelně zhnusí *4*
  • je super jak lidi nadavaji na premrstenou cenu her kdyz jsou hry dnes levnejsi nez byly 15 let zpatky (zatimco vsechno ostatni se zdrazuje) a maji hned po knihach nejlepsi pomer cena/hodina zabavy (pokud si umite vybirat hry). ale chapu ze vetsina z vas si to stejne stahne protoze maji pravo na hry, hudbu a filmy ze...
  • Tak pokud tohle DLC vydají zdarma, tak se není o čem bavit...
    • Dlccka stahuji zasadne po case zdarma z warezu (a bez vycitek). Doted kdyz si vzpomenu jak tomu bylo u ME2 a kolik dlc postupem casu bylo (vc. pribehovych, "nutnych" pro pochopeni ME3 viz. to posledni "arrivel" nebo jak), tak to vydalo za cenu nove hry, zda-li ji dokonce nepredcilo. At vydaji casem ferovy datadisk (kompilaci vseho, tak jako bylo kdysi za zlatych casu zvykem) a nereknu ani prd. Tyhle dlc kolikrat avizovany uz pred vydanim samotne hry je humus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit