Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 ještě jednou a lépe aneb naposledy o konci
28.6.2012 | Petr Poláček
367 příspěvků
-
Článku by se hodil nadpis spoiler alert!!!
ME právě hraju a už první odstavec mnou dosti zacvičil *16* *16* *16* -
-
Dobře, o mé demenci se dá dlouze a zábavně polemizovat (sám se takové diskuzi nebráním). Jen mi celý ten humbuk kolem "konce" přijde přinejmenším zvláštní.. Do konce jsem ještě nedohrál, ale nějak to dopadnout musí. Od začátku je příběh silně vyzdvihován a konec je zatracen. Ale proč? Autoři to tak zjevně chtěli. Konec série Harry Potter taky nebyl me gusta, ale prostě jsem to přijal jako autorčinu vizi. Kdyby se mi nelíbil její postup, nečtu to. Kamenujte, banujte mě dle libosti, ale pokud se vám to nelíbí, nehrajte to *3* . To je nejjednoduší rada.
Kniha bratrstvo run od M. Peinkofera měla ten nejhorší konec jaký jsem kdy četl. A neuháněl jsem autora ať mi napíše konec, který se mi bude líbit. Kniha šla do police, kde z ní pravidelně na Vánoce setřu prach. Problem solved..... -
Chudáčku. *7* *1* *1*
-
nadpis se mi zda jako velke varovani nebo si tak dementni ze nepochopis ze kdyz se napise nadpis o konci tak nepochopis ze tam budou spoilery?
-
-
Pane Poláčku, nepročítal jsem diskuzi, nevím jestli na ten Váš Fail už někdo upozornil, ale ten čtvrtý konec není happyendem!!! SPOILER ALERT: Pošlete Starchilda do... A cyklus pokračuje. Což znamená, že všechny vyspělé rasy jsou Smrťáky sklizeny a jediné, co zbylo jsou Liařiny majáky po celé galaxii jako varování a zdroj informací pro další generace! Podobně jako to udělali Protheani...
-
-
Prehledl jsi neco, v te scence, jak dedula povida diteti jasne zaznelo, ze diky majakum prezili...
-
-
Tato hra je od zacatku jeden velky fail. Rikam to odjakziva *6*
-
-
Hra je super, keby bola fail nemala by taky ohlas, si ty ale troll.
-
-
No fail neni, ale dvojce nesaha ani po kotniky, o jednicce uz vubec nemluve.
-
-
No ja sem je nedavno hral vsechny 3 za sebou a jednicka je pro me suverenne nejhorsi, hlavne tim ze vetsina misi se odehrava ve trech stejnych lokacich. Pribehove mise fajn, ale je jich malo, zbytek nic moc.
Porad je to dobra hra, na svoji dobu urcite vyborna, ale pri srovnani s dalsimi dily je nejvic odflaknuta ;-) -
-
A co bys chtěl ? Jednička byla přece jen primárně na konzole...
-
-
No ja sem mel stejne reakce jako vetsina lidi, nostalgicky sem si pamatoval ze jednicka je nejlepsi. Kdyz si to pak clovek zahraje vsechno v rade, zjisti ze si pamatuje jenom ty dobre veci a ty spatne moc ne.
-
-
-
-
-
-
Hraci su usmrkane decka, kazdy chce super originalitu ale ked hra neskonci totalnym Happy endom idu plakat maminke pod suknu, jedine co tam chybalo bolo naozaj len Shepardovo meno na cestnej tabuli. Cely pribeh je v situacii kedy aj pyrhovo vitazstvo by bol zazrak.
!!!SPAMATAJTE SA USMRKANCI MASS EFFECT NENI VECERNICEK!!! -
-
ALE jo je, na trojzubci jdi pořád rovně a s rozběhem skoč do modrého proudu částic a sleduj ten cukrkandl!
-
-
Jo to když jsem viděl tak se mi chtělo blít. A vyzní to jako stvořil jsem kamarády pro EDI.
-
-
Já třeba neřvu, že chci happy end. A většina hráčů taky ne. Jen jsem čekal, že u hry jako je Mass Effect, která si zakládá na možnosti voleb, bude konců spoustu a dopadnu podle toho jak jsem celé tři hry hrál (což taky tvůrci před vydáním říkali - že je nemusí omezovat žádná další případná návaznost, takže tam udělají spoustu sakra rozdílných konců).
Zjdenodušeně řečeno jsem čekal, že podle toho, jak JÁ svůj příběh ovlivním, tak dopadne celá hra. A bude tam několik konců na škále od totálního zničení galaxie přes např. zotročení galaxie renegade Shepardem, poražení Reaperů za cenu obrovských ztrát (např. obětováním Země) atd. atd. až po onen happy end. No a ono nakonec ne... -
-
Poprosim vas, povedzte mi ktorá vojna kedy skončila happy endom?
-
-
všechny, pro stranu, která vyhrála..
-
-
Já si myslím, že lidi, kteří byli hodní a všechny sjednotili, tak si ten happy ending zaslouží.
-
-
Spousta těch fiktivních.
EDIT: Reakce na Elroyo pode mnou.
-
-
-
-
http://3.bp.blogspot.com/-ECXOG3RnNGg/T3rtUj4t1ZI/AAAAAAAAAng/NSkBVaD6Vxk/s1600/video-game-memes-papea-kills-off-developers.jpg
-
Pokiaľ mi pamäť slúži tak zmenu konca si vynôtili komentáre fanúšikov aj vo Fallout 3 , takže toto nie je jediný prípad.
-
Jediný správný Mass Effect je ten, na kterém pracoval nebo spolupracoval Drew Karpyshyn. A to ME3 není, po hlavní dějové stránce je to na něm vidět. *9*
-
„A nakonec to nejlepší: tři měsíce se patlali s úpravou konců, jen aby se vlk nažral a koza zůstala celá.“
Vox populi - vox Dei. -
Někdo to hezky popsal na fóru. "extended cut konce nezpraví ale trochu je zpřijatelní. Místo strašných konců máme průměrně špatné konce, místo absurdních jsou zvláštní a místo konce kterej nasere to jsou konce nad kterým uděláme 'meh'.
-
Kura, ten konec Promethea se mi nelíbil, budu si asi stěžovat, doufám že ho Scott natočí znovu. *7*
-
-
Proc by to tocil znovu, kdyz planuje dalsi jeden ci dva filmy? Nez zacnete placat blbosti, tak si neco zjistete.
-
-
A Ty zkus pochopit můj koment a pak plácej blbosti.
-
-
Co mam pochopit? Ze srovnavas zacatek trilogie s koncem trilogie? To chapu, tim vic to nedava smysl. Co treba mne se nelibi, ze Harry Potter zemre, ja chci jiny konec? Ale moment, to uz tu bylo a neumre. Tak nic.
-
-
Tak polopatě, zdá se že v závěru už jsi pochopil. Dosaď si jakýkoliv film u kteráho se ti konec nelíbyl. Myslíš, že na hysterické stížnosti fanusků budou tvůrci filmu reagovat tak, že uspařádají suprčupr dotáčky a za dva měsíce vypustí do kin alternativní konec? Asi těžko...
A když už se BioW. snaží a udělá DLC s dalším koncem propukně další hysterie a znovu je všechno špatně. Někdo( v tomhle případě asi většina) nikdy nebude spokojena. Být já tvůrce tak se na to vy*eru abych dodělával kuli fandum konec podle jejich predstav, když se stejně nezavděčím. Jen doufám, že jim to přinese nějaký zisk. Mě se ten konec libil :/ -
-
No filmy se sice kvůli hysterii fanoušků nepřetáčí, avšak kvůli hysterii kravaťáků, kteří do toho cpou peníze, ano - např. I am legend. Režisérovi se asi moc nelíbilo, že mu zvysoka kašlali na jeho vizi a donutili ho konec předělat. Přičemž ja považuju režisérův konec za lepší než ten následný. Přirovnání k Mass Effectu sice není úplně přesné, ale stejně mám dojem, že tady šlo taky o názor kravaťáků než o tvůrčí vizi.
-
-
-
Né JIndro Veliký... já to právě pochopil a ano.. špatnej trolling.
Hráčům se nelíbilo ME3 tak si to vyřvali, ale já hru beru jako něco jiného než film.
Navíc u filmu ti nikdo neslíbill, že tvoje rozhodnutí ovlivní konec a že jich bude :)
Proto hold Prometheus je pro mě osobně špatnej film.
-
-
-
to je i na trolla špatné :) try hard
-
-
try thinking
-
Kdyz cloveka nepochopis tak je to hned troll? *4*
-
-
jsou to ale škarohlídi, že? Jen tak mimochodem, kolik vám profi bavičům tiscali platí, za vaše vystoupení zde v diskuzi? rád bych se přidal :D
-
-
Mozna tomu sam neuveris ale neplati nic. Dokonce se nas snazi zbavit za kazdou cenu *16*
-
-
-
-