Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou v tom DLCčku nějací noví nepřátelé, nebo se pořád bojuje jen proti těm samím panďulákům? Mě v ME3 víc než konec vadilo málo typů nepřátel. Cerberus, rapeři a gethové se po pár hrách v multáku okoukali a než se člověk dostal do 2/3 singleplayeru už ho v tomto nemohlo nic překvapit.
    • Smetana.pavel
      možná nešlo o nepřátele jako o množství *5*
    • Veskoslav
      A co jsi proboha dělal u ME 1?:-D Tam snad byli jenom dva druhy nepřátel (žoldáci všech ras) a Ghetové.....
      • A nezapomeň na takový ty brouky, a varreny a přetvořence a ty elený zombie atd.
      • A batariani v Bring Down the Sky.... já tak nemám rád Batariany...
        • Veskoslav
          No oni tě ve 3. díle taky nějak nemusí za zničení jejich soustavy:-D
          • Oni nemusí lidi od roku 2176 a já osobně je nemusím od přečtení Revelations.

V ME3 mi Balak ještě celkem pomohl, i když jsem měl sto chutí ho střelit do zad. Taky málem zavraždil 7M nebo kolik kolonistů.
            • Cahir
              To byla jedna z věcí, kde jsem svého rozhodnutí posléze dost litoval. Já ho totiž sejmul, a pak mě mrzelo, že jsem zvolil pomstu namísto vyššího dobra. *1*
      • A Saren na konci...
  • Já jsem Leviathana s chutí dohrál, u prozkoumávacích části se skvěle bavil a u vyvrcholení jenom zíral. Jak tady padlo, nebyl to sice LotSB (ale ten osobně hodnotím nadsazeně protože byl zaměřenej na Liaru), ale i tak je to jedno z nejlepších DLC, které kdy k ME vyšly.

Pro fanouška série povinnost.
  • TAKY se nekomu stalo ze v misi "VYKOPAVKY" kdy jdete za dcerou DR.BRYSONA na zacatku na strese jedne budovy jsem se ZASEKL PTZ NEMUZU SJET ZE ZEBRIKU ani na jedne strane.PROSTE JE TAM CHYBA A NEMUZU DAL...a prece to nemam jen ja tenhle ERROR!!???????dekuju za tipy*3*
    • mám přesně to samý. vůbec nvm co s tim mám dělat. chtěl bych se tě zeptat jestli si na něco přišel, protože já už si fakt nevim rady. dík :-D
  • kdyz vysel prvni ME, tak jsem ho nedokazal dohrat. pozdeji nekdy v dobe vydani tretiho dilu jsem zacal hrat znova a dohral jsem vsechny tri casti po sobe a konec me prisel naprosto normalni a navrzene moznosti byly takove, ze jsem si hned vybral tu svoji a ostatni zavrhnul a vyzkousel je az pozdeji. pri prvnim dohrani jsem sice spatne pochopil "zeleny" konec a myslel jsem, ze zacne novy cyklus s novou DNA, ale i tak bych si ho asi nevybral. jedine co mi trochu vadilo byl duvod reaperu ke sklizeni, ale i kdyz jsem to resil prakticky s kazdym o kom jsem vedel, ze ME hral a dohral, tak jsme neprisli na nejaky vylozene lepsi duvod, proc by to ti smrtaci meli delat. bylo sice par uvah, ale vzdy by to postavilo konec tretiho dilu na uroven konce predchozich dilu. tedy marna snaha odvratit neodvratne a tedy nutnost dalsiho pokracovani :-)
    • my chytrejsi sme pochopili ze ta hra je blbost uz pri prvnim dile, navic ten pribeh se neda pochopit protoze zadny smysl nema, je delany nahodnym generatorem
      • To jsou i tvoje přízpěvky
      • Doporucuji Angry Birds ...tam dej pochopis urcite :)
      • genki.sudo
        Aspoň všetci vidíme, aký si herný analfabet ty trololo
  • Tohle že se může postavit vedle Lair of the Shadow Broker ? To si snad ten recenzent dělá srandu..... Leviathan je nejblbější DLC ME serie jaký jsem kdy hrál.
  • Kdo je Jakub Kovar?
    • kovar.jakub
      Má osoba - student a herní novinář. Hokejový brankář je jen méně slavný jmenovec ;) :)
    • Já ne
      • Tyjo, já taky ne...tak tohle je dost divný... :3
  • dajte o tejto hre preview
    http://subterraneangames.com/threads/wfto-development-diary-4-juggernaut-smash.678/
  • Nepodařilo se mi najít kontakt přímo n utora recenze, tak to napíšu alespoň sem. Asi největší překvapení hry autor prozradí na zčátku své recenze, a to, že Leviathan není Rouge Reaper, jak se Shephard a spol domnívají, ale organický tvor. Gratuluji autorovi recenze, že dokázal, že říct recenze na hry na českých stránkách je velká cyba. Vracím se k IGN a spol, tam alespoň nezničí zážitek spoilery.
    • Přesně jak říká autor v reakci nad touto: Prozradil pouze, že se jedná o obřího tvora, který je schopen zničit Reapery. Vzhledem k tomu, že ME univerzum se zaměřuje na otázku soužití organického a syntetického života, není problém uvažovat o Leviathanovi jako o syntetikovi. Navíc Leviathan je biblická "obří mořská příšera," takže i zmínka o velikosti sedí. *5* Jediný, kdo tu kazí překvapení jsi nakonec ty, jelikož jsi to tu vyslepičil do kritického komentáře a ještě přitom ukazuješ prstem na ostatní. Ironie level Leviathan! *3* Je dobře, že odcházíš k zahraničním webům, jen doufejme, že neumíš moc psát anglicky, abys nespoileroval na mezinárodní úrovni *1*
      PS: i hate usernames je sice krásný jméno, ale SPOILER ALERT na tebe sedí perfektně *1*
    • kovar.jakub
      Já píšu, že je to jen tvor. Což může být i Reaper nebo cokoliv jiného.
  • trolo
    spoiler
    >leviathan drasticky meni koniecspoiler
    • Cosi
      To je obsah z Extended cut.
      • Ale i ten Leviathan rozšiřuje. I když ne moc výrazně.
  • tohle je nejlepší rpg na svete hned za assasins creed a call of duty
    • N7N7
      Tvoje IQ není vyšší než dnešní datum.
      • cody je výsledok nepodareného potratu *1*
        • to mě připomíná jeden vtip:
          Běží policajti po kolejích a křičí na ně nádražák
          ,,Co mi tu běháte po trati''
          Policajti se otočí a křičí ,,kdo je u vás potrat my běžíme k rychlíku''
          A nádražák zařve ,,já nejsem žádnej krychlík''
        • tohle jsou docela drsné urážky, za to byste meli dostat ban. a to ze nerozeznate zertovny prispevek svedci spis neco o vas
          diskuze tady na tiscali uz neni co byvala, zlaty jd
          • walltar
            Zase musíme si přiznat, že u tebe člověk nikdy neví kdy zrovna trolluješ. *1*
            osobně já sem poznal, že to je vtip, protože sem si řekl že tohle by nemohl myslet vážně vůbec nikdo.
          • N7N7
            Žertovné příspěvky klidně piš, já se zasměju moc rád. Ale jak mám v té záplavě všemožných názorů poznat, co kdo myslí v žertu a co vážně? Navíc tento trolling už je tak ohraný, že už mi ani vtipný nepřipadá. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit