-
Hráč jako já má s těmi DLC trochu problém. Rád si sednu ke hře - dostanu se na konec a jsem spokojenej. Užil jsem si to. Ale ouha. Vyjde DLC zasazené někam doprostřed původní hry nebo na konec, z kterýho ve finále konec není a to mi ten celkový dojem ničí, protože mám najednou pocit, že jsem nehrál vše, něco mi uniklo ... a měl bych věnovat čas sledováním kde jaké DLC vyšlo a co obsahuje, to mě s*re! Proto jsem s ME a DA seknul, neužívám si to.
-
-
Proto mas ty hry hrat az tak 2 roky po vydani, nejen ze je koupis za 1/3 (nekdy i min), ale mas v ty cene i patche (takze to vetsinou uz +- funguje) a DLC, takze si to zahrajes +- tak, jak to bylo mineno.
-
-
tohle je nejlepší rpg na svete hned za assasins creed a call of duty
-
-
Tvoje IQ není vyšší než dnešní datum.
-
-
cody je výsledok nepodareného potratu *1*
-
-
to mě připomíná jeden vtip:
Běží policajti po kolejích a křičí na ně nádražák
,,Co mi tu běháte po trati''
Policajti se otočí a křičí ,,kdo je u vás potrat my běžíme k rychlíku''
A nádražák zařve ,,já nejsem žádnej krychlík'' -
tohle jsou docela drsné urážky, za to byste meli dostat ban. a to ze nerozeznate zertovny prispevek svedci spis neco o vas
diskuze tady na tiscali uz neni co byvala, zlaty jd -
-
Zase musíme si přiznat, že u tebe člověk nikdy neví kdy zrovna trolluješ. *1*
osobně já sem poznal, že to je vtip, protože sem si řekl že tohle by nemohl myslet vážně vůbec nikdo. -
Žertovné příspěvky klidně piš, já se zasměju moc rád. Ale jak mám v té záplavě všemožných názorů poznat, co kdo myslí v žertu a co vážně? Navíc tento trolling už je tak ohraný, že už mi ani vtipný nepřipadá. *7*
-
-
-
-
-
Nepodařilo se mi najít kontakt přímo n utora recenze, tak to napíšu alespoň sem. Asi největší překvapení hry autor prozradí na zčátku své recenze, a to, že Leviathan není Rouge Reaper, jak se Shephard a spol domnívají, ale organický tvor. Gratuluji autorovi recenze, že dokázal, že říct recenze na hry na českých stránkách je velká cyba. Vracím se k IGN a spol, tam alespoň nezničí zážitek spoilery.
-
-
Přesně jak říká autor v reakci nad touto: Prozradil pouze, že se jedná o obřího tvora, který je schopen zničit Reapery. Vzhledem k tomu, že ME univerzum se zaměřuje na otázku soužití organického a syntetického života, není problém uvažovat o Leviathanovi jako o syntetikovi. Navíc Leviathan je biblická "obří mořská příšera," takže i zmínka o velikosti sedí. *5* Jediný, kdo tu kazí překvapení jsi nakonec ty, jelikož jsi to tu vyslepičil do kritického komentáře a ještě přitom ukazuješ prstem na ostatní. Ironie level Leviathan! *3* Je dobře, že odcházíš k zahraničním webům, jen doufejme, že neumíš moc psát anglicky, abys nespoileroval na mezinárodní úrovni *1*
PS: i hate usernames je sice krásný jméno, ale SPOILER ALERT na tebe sedí perfektně *1* -
Já píšu, že je to jen tvor. Což může být i Reaper nebo cokoliv jiného.
-
-
dajte o tejto hre preview
http://subterraneangames.com/threads/wfto-development-diary-4-juggernaut-smash.678/ -
9.10. ma byt dalsie MP DLC a kopec zmien, na to sa teda tesim rozhodne viac.
-
Patřím do té skupiny (ex)fanoušků ME, kteří po dohrání třetího dílu byli v lepším případě zklamaní. Ztratil jsem zájem o EC, DLC a vůbec o celé ME univerzum, jako takové. Výtky typu "titanic skončil taky smutně a taky je to nejlepší film na světě", nebo "spisovatelé píšou taky to, co chtějí oni, a ne to, co chtějí čtenáři" mi připadají dementní, můj názor nezměnily a diskutovat o tom mě už taky nebaví.
Nechápu, ale, proč se musím dočíst v každém článku o ME3, subjektivních vsuvek redakce o tom, co si o těch "ufňukánků" myslí. Článkem o ospravedlnění konce v ME3, vtipama o konci se zmrzlinou a svatbou s kroganem a slovy "No, budiž, jejich boj" v této recenzi konče... -
-
Uvedom si, kdo ty pisalky plati ... a dojde ti, proc ses ufnukanek ... je treba ziskat tvoje prachy, nikoli tvuj obdiv, a jesli sis to koupil, tak byl ucel splnen. Nekteri si mysli ze DLC to spravi, tak si koupej jeste ty.
On totiz nekdo (mistni pisalci) nedokaze pochopit, ze hra neni knizka. On je totiz celkem rozdil v tom, kdyz dej urcuje autor nebo hrac. Interaktivni filmy do kteryh moh "hrac" zasahova uz tu byly - a neujaly se. Prave proto, ze hrac nemoh vysledek nijak ovlivnit, at si vybral co si vybral.
Ostatne, uplne stejne fungoval trebas "sefkuchar kuratko" - divaci si mohli vybrat ze dvou (rekneme minutovych) scen, ale nemohli nijak ovlivnit vysledek inscenace. -
Zjevně tím dávají najevo, že se jim Mass Effect jako celek líbil a nemá smysl ho odsuzovat i když konec není úplně 100%. Podle mých zkušeností má vyložený odpor ke konci jenom zlomek hráčů. I v mém okolí jsem slýchal negativní ohlasy, které ale po upraveném DLC konci utichly.
-
-
Já zas nenašel v okolí člověka, který by konec ME3 hodnotil kladně. Takže podle mých zkušeností, zlomek lidí je s koncem spokojen. *15*
Tohle je vážne o úhlu pohledu a o vkusu.
A negativní hlasy utichly, protože to hráči dohráli před půl rokem a berou trilogii za uzavřenou. A když nejsou spokojeni se samotnou hrou ME3, tak nebudou hrát dlc.... -
Z mého okolí také negativní hlasy na DLC opadly, ale z toho důvodu, že už o tu hru lidé přestaly mít zájem poté co pro ně to univerzum zabily.
V mém okolí se rozšířil tenhle pohled na konce:
Původní konec: Tři různě barevné exkrementy
Rozšířený konec: Tři různě barevné exkrementy se šlehačkou + jeden exkrement navíc.
Krom konců byla však hra zábavná. Leč ten konec vlastně zničil veškerý potenciál co ME měl. -
-
V mém případě se změnily negativní postoje na pozitivní nebo mírně pozitivní. Žádného odpadlíka jsem nezaznamenal. Potenciál ME ten konec určitě nezničil.... to je můj názor.
-
-
-
Tyhle rádoby směšné vsuvky ignoruj.
Stačilo se podívat na ten jejich Fight Club ME Special.
Nepozvali tam nikoho s opačným názorem na hru a víc to připomínalo reklamu od EA než diskuzi.
Když na ČT1 mluví o hrách a pozvou tam lidi jen z (jednoho tábora) tak to tady prskaj eště týden. Ale sami dělaj to stejný.
Takže když na Games.cz píšou něco o MS tak to neber příliš vážně. -
-
Já to docela chápu, do takového pořadu můžeš pozvat jedině prověřené diskutéry a ne každého z ulice. Je škoda že tam nebyl zastoupen vysloveně negativní názor, z hlediska dramaturgie je ale docela risk tam pozvat potenciální pako, které neumí skutečně diskutovat. A zjevně všem lidem z prověřených "diskutérů" konec nijak zásadním způsobem nevadil.
-
-
-
A je to tady zase.Reci typu,ze konce se lisi pouze v barve.Vazne by me zajimalo,jestli tomu vetsina dokonce i veri a sou tak natvrdli,kdyz nedokazou pochopit dopad tech 3 moznych rozhodnuti,nebo to je proste pozerstvi jen proto,ze konec byl dost odflaknuty.
Jedine co se v podstate opravdu lisi jen barvou,jsou zaverecne animace. -
-
A dalsi negramot, co nedokaze pochopit, ze nejde o ty konce, ale o to, ze na ukonceni hry nemelo vubec vliv to, co hrac delal v prubehu serie. Prave a jen tomu by mel odpovidat konec. A ne ze hrac prijde na krizovatku a hodi si korunou ...
Pro tupce jako ses ty je asi tezky pochopit, ze pokud budu celou hru vrazit, pachat genocidu ... tak bych asi nakonec nemel dostat na vyber "tak se ted pekne obejmeme a cosmesi tosmesi" ... A totez samo naopak. -
Taký názor tu nemůžeš říkat nahlas. Protože ti, kterým konec zásadním způsobem nevadil (většina), už dávno diskutování vzdali. A ty, kterým se konec hnusí, stejně nikdy rozumnýma argumentama nepřesvědčíš. Ber to jako názor člověka, kterému přišel konec v pohodě a nic zásadního by na něm neměnil (to zase bude mínusek :-)
-
-
Většinu rozumných argumentů proti konci co jsem potkal vyřešil extendet cut. Byť nasekal pár jiných chyb. Pokud si myslíte že konec ME3 je jenom o té poslední volbě (zjednodušeně barvy), tak jste podle mě nepochopili o čem celý příběh ME 1 - 3 byl. Každá volba v něm má svůj smysl a něco v tom univerzu ovlivnila, to že ten vliv není součástí závěrečné animace nechápu jako problém. Dokonce mi trochu vadí, že do extendet cutu přidali vysvětlení co se stalo s Krogany apod. To nemusí ukazovat, mám vlastní představivost... :)
-
-
Takže si vlastně rád, že ten konec jako takový je úplně k ničemu a vůbec tam být nemusel, že celá předešlá hra se spláchne a ty dostaneš na výběr di rovně, doprava a nebo doleva .... To se nedivím, že se ty hry tak dobře prodávají.
-
-
Já abych prvdu řekl tak mě nikdy u ME3 nevadil konec jako takový .... mě spíš vadilo, že veškeré rozhodnutí a to jak se člověk choval celou hru bylo k ničemu protože na konci před tebe postaví rozhodnutí, které vůbec nebere v potaz co si dělal. A potom taky, že jako finále sou tři prakticky stejné videa jenom jinak obarvené takže vlastně ani není vidět žádný rozdíl. Já bych osobně na hře změnil to, že by se konec vybral a byl ovlivněn podle toho jak člověk prošel hru a bral v potoaz jeho rozhodnutí.
-
Broecz
Ta "většina" je něčím podložená? :) Co mají "rozumné" argumenty společného se vkusem? To je jak hádat se o tom jestli je lepší modrá nebo červená :)
x_ander
Nevyhratelná mise je supr nápad a do ME by sedla :) Skoro nevyhratelný moment byl v W40k:DOW2 před koncem :) -
-
Co mají rozumné argumenty společného se vkusem? Co třeba to, že by se o ně měl člověk opírat, při sdělování svého vkusu a nejen bezhlavě kritizovat, jak to někdo pohnojil a tím maskovat, že odmítají něco víc než jen konzumovat to, co jim jiní předhodí? *5*
-
-
-
Natvrdlí jsi asi ty, EA celou dobu říkala, že konec potažmo celý příběh bude ovlivňovat hráč a v konečném důsledku je ME 3 skvělý, s naprosto tragickm koncem,kdy roky, co jsme strávili u ME dílů a snažení, záchrany členů posádky či jiná rozhodnutí jsou naprosto k ničemu, protože v konečném důsledku jsou pouhopouhé 3 hloupé a jeden normální konec, ale nic z předchozích rozhodnutí během všech 3 dílů nemá na to skoro vůbec žádný vliv, maxiálně to o pár stovek zvýší útočnost flotili, což když přivedu flotilu o síle více jak 7500 a nakonec mám to samé jako ten, co tam má flotilku o síle 4000, ale nějak se to musí okecat a nedivím se, že EA j firma taková jaká je, když někteří "jednodušší" zákaznící jsou v důsledku spokojeni s tím, co jim EA naservírovala místo slibů. A hlavně díky takovým jednodušším zákazníkům umíra další série a to Dead Space.
-
-
Aha, takže explicitní a polopatické konce jedničky a dvojky, v nichž hrdina tvrďácky stojí nad troskami zničeného Sovereigna, resp. krutopřísně za doprovodu epické hudby zdrhá z vybuchující základny, jsou pro ty "složitější". Zato symbolický, alegorický a minimalistický konec, který sází na nejednoznačnost, je pro ty "jednodušší", pro stáda. Taková typická cílovka pro hráče CoD. Chápu to správně? Sám přece musíš vidět, jaká je to hloupost.
Nechme kvalitu/nekvalitu konce stranou, píšeš odporující si blbosti, které nedávají smysl... Kdyby BW nemělo autonomii a o konci opravdu rozhodovala EA, tak tam nemáš ten současný konec, ale nějaký epičný a klišovitý, doslovný a oslavný... Tvůj "argument" je spíš protiargumentem tvého stanoviska... -
-
Ano ...vasnivi divaci mydlovych oper nedostali svuj polopaticky konec, kdy hrdina vymlati vsechny lumpy a vitezne odjizdi do zapadu slunce ...a hned je ohen na strese. Nevidim jediny duvod, proc by kazde "uprdnuti" hlavniho hrdiny melo mit vliv na konecny vysledek.
-
Suicide Mission měla opravdu zajímavý nápad v podobě zapojení více členů posádky do hry, o tom žádná, byl to zajímavý prvek. Jinak mi to ale přišlo jako typická ME mise s hodně průměrným a příliš koridorovitým designem (i když chápu, že záměrem bylo tlačit hráče vpřed, aby byl navozen pocit zběsilosti a nedostatku času, o které tvůrcům šlo)... a katastrofálním bossem.
Londýn v ME3 měl level design zajímavější, lokace byly otevřenější, nepřátelé na tebe mohli útočit z boku, občas i zezadu, prostoru pro taktiku bylo více a celkově mi přišla těžší. Atmosféra byla chladná, bídná a skličující a bylo to tak podle mě záměrně. Ale nemůžu se vyhnout pocitu jisté generičnosti a nedostatku nápadů, o tom žádná... (Čímž ale nemyslím závěrečného bosse, naopak, jsem rád, že žádný nebyl, vůbec se to nehodilo.)
Spíš mi přijde, že ty mise nelze tak úplně srovnávat, protože za oběma stojí rozdílná myšlenka a pojetí. Ale faktem je, že to mohlo být inovativnější (viz např. naháněčka v Lair of the Shadowbroker). -
-
O bose nejde, se slabou armadou mel hrdina pojit aniz by se dostal k paprsku (napr). Faktem je hlavne to, ze vysledek snazeni v prubehu hry byl presne 0!, coz je presne to, co hrace nas.ralo.
-
S tím souhlasím, atmosféra měla něco do sebe, boss by se nehodil. Jen jsem pořád čekal, kdy "to něco" přijde, mě spadne brada a budu bojovat o osud galaxie. A to se nestalo. Zkrátka mě strašně praštilo do očí to, že po srdceryvných rozhovorech se všemi členy posádky (které byly výborné) a řečech o tom, že se jde do té poslední akce, přišlo to, že většina zůstala sedět na zadku. Přitom by pak stačilo pár zpráv vysílačkou, že někde bojují nebo tak. Takhle jsem pořád čekal, že se ještě něco stane, ještě přijde ta skutečně zásadní bitva...a ono nic.
-
-
Myslíš zapojení ostatních ras a spojenců více do bojů v cut-scénách atd?? Zákulisní informace naznačují, že na to nebyli peníze. Taky mi to chybí. Nepovažuji to sice za zásadní prvek, spíš doplňující, ale rozhodně jde o nedostatek...
-
-
-
Cahu, když už se tady (opět) řeší konce, nedá mi to abych se tě nezeptal na tvůj názor. A teď nemyslím kvalitu či smysl konců z hlediska děje, ale celou poslední misi ME3 z hlediska hratelnosti. Přijde mi, že závěru ME3 chyběl nějak náboj, nebyla tam pořádná závěrečná řež. Nemyslím nutně bosse, ale zkrátka nějaký průběh jako Suicide mission ve dvojce, která byla naprosto skvělá. Zatímco v trojce se jen probojujeme na určité místo, což je mise, která se průběhem dá srovnat s kteroukoliv tuctvovou misí v celém ME, pak následuje běh k paprsku a tím boj končí. Byl jsi s tímhle spokojený nebo máš taky pocit, že tam "chybělo něco zapamatovatelného"?
PS. mrzí mě, že se ve hrách prakticky vůbec neobjevuje "nevyhratelná mise". Která by se zrovna v ME3 hodila v případě přidaného denial konce, kdy Starchilda pošleme do hajz*u. Místo aby naskočila hned animace se zprávou od Liary, tak mohl být hráč hozen do poslední obrovské bitvy, kterou by prostě nešlo vyhrát, aby si člověk užil onu závěrečnou porážku. Např. jak fungovala jedna mise za Protossy ve SC2. Od začátku hráč věděl, že je konec, že bitvu prohraje, ale mělo to takový neskutečný náboj, že se stejně rve do poslední jednotky. Být tohle v ME3 po vyfuckování starchilda, tak umřu blahem. Ale to je spíš jen takové moje zamyšlení bokem :) -
-
Ano, presne tohle by melo smysl - v zavislosti na predchozim prubehu = ziskane sile flotily, by melo jit/nemelo jit zaverecnou bitvu vyhrat (a klido bych +- linearne podle sily flotily menil obtiznost). A soucasti melo samo byt neco jako predely typu "protoze sme se tuhle zachovali takhle, prisla/neprisla nam ted pomoc z tyhle planety" ... samo i vcetne jednotlivcu kteri umreli/prezili ...
=> v pripade slabe flotily by proste doslo k dalsimu cyklu a hrac by nedostal sanci...
V pripade dostatecne sily by pak moh dostat sanci cyklus prerusit ...
A samo by urcite slo vymyslet i vic variant na to tema. -
-
najlepšie by bolo keby ukázali smrť tvojich kolegov... potom by sa ukázalo aká je vojna tvrdá.
proste že Shepard zachraňuje svet pri tom Crucible a v záverečnej cutscéne by sa bojovalo a kolegovia by ti umierali pred očami...
-
-
Vždyť Liara říkala, že Reaperům trvalo stovky let, než vyhubili Protheany. Při tak dlouhé nevyhratelné misi bys asi opravdu umřel...ale na stáří, ne blahem *5*
-
Stručně odpovím, jestli to nevadí:
a) Ano, máš pravdu, poslední mise byla úplně obyčejná ME mise a suicide mission byla až na výjimky taky úplně obyčejná ME mise. Atmosféra je asi čistě objektivní, na mě udělal rozbombardovaný Londýn dojem, takže jsem poslední dvojmisi jako tuctovou nebral. Ale tohle bude asi hodně individuální.
b) Pokud by byl ME3 nevyhratelný, pravděpodobně by byl jeho příběh o něco lepší (přece jenom, nalézání starých superzbraní už tady několikrát bylo...). Ale na druhou stranu, pokud by konflikt s Reapery nešel vyhrát, nedokážu si představit reakci fanoušků. -
-
Tuctová ve smyslu hratelnosti. Jinak máš ale pravdu, že v jiných misích si takhle navíc další postavy nevybíráš...
-
No tu nevyhratelnost jsem myslel jen v tom případě vyfuckování starchilda. Smysl by zůstal stejný jak je, jen by hráč prostě tu naprostou porážku pocítil na vlastní kůži. Ale to samozřejmě ME3 nevyčítám, že tam něco takového nebylo, jen mě to napadlo, že by to bylo skvělé, protože ve SC2 mě ta mise fakt hodně příjemně překvapila a dost jsem si ji užil.
A s tím, že Suicide mission byla tuctová teda nesouhlasím. Vymykala se právě tím, že v ní použiješ celý tým, čímž se dost odlišila od celé hry předtím - viz. můj koment výš.
-
-
Mě se poslední mise líbila právě svým tempem. Byla pojata netradičně /tj. žádný finální souboj s gigantickým bossem), ale akce a pak dlouhá dialogová scéna. Po stránce hratelnosti je to pro mě jedna z nejlepších finálních misí z her co jsem hrál (a že už jich bylo hodně).
A ona se popravdě těžko dělá epická bitva jenom se 3 hratelnými charaktery ve tvojí jednotce :-) Je to podle mě lepší konec, než kdyby tam byl třeba souboj s reaperem jako na Ranochu apod. -
-
Mě se složení poslední bitvy ve trojce líbilo, přišlo mi dokonce o fous lepší než ve dvojce. To je ale věc osobního vkusu. Na dvojce mě odrazoval hlavně finální boss... ten mi tam prostě neseděl.
-
No to je právě ono - epická bitva se třemi hratelnými charaktery udělat nejde. Proč to ve dvojce šlo? Proč ve dvojce, kdy se jde do mise, ve které jde o vše, může jít celý tým a každý má nějakou úlohu (2 vezmeš s sebou, engineer beží trubkou aby otevřel dveře, vybíráš velitele druhého týmu, atd...) a ve trojce, kdy jdeš do poslední bitvy vůbec, tak si vezmeš dva členy s sebou a zbytek zůstane na základně a šoupá nohama? To mě nehorázně zklamalo.
-
-
-
No ve výsledku píšeš to samé co ten člověk na nad tebou, jen střílíš z druhé strany. Někdo vydí naplnění v uzavřeném konci, někdo v otevřeném. Každý tábor může svůj názor opěvovat donekonečna a přesto ten druhý nepřesvědčí.
Co se týče BW oteřené konce mi pro ně nepřipadají úplně typické. Třeba to tak od začátku chtěli, třeba ne. Me osobně ty konce co tam jsou přišly levné a klišovité :) Je to otázkou vkusu :)
-
-
Tak nevim kdo je tady ten "jednodussi",kdyz mas problem i s porozumenim psaneho textu.Tak specialne pro tebe:
Ja sem vubec neobhajoval konec,ani samotnou hru ,ani EA a ani fakt,ze nesplnili to co naslibovali.Dokonce sem napsal,ze konce jsou odflakle.Cely muj post byl pouze reakce na reci typu "konce se lisi pouze v barve" coz proste neni pravda,at uz jsou konce jakkoliv zpackane a mysli si o nich kdo chce co chce.
Ale je hezke,ze me mas tak hezky precteneho a vis,jak moc ja jsem nenarocny zakaznik,ktery basti vse co mu je predlozeno.Nechce mi povedet ,kde si sehnal tu kristalovou kouli? *1*
-
-
-
Ne že bych si tohle DLC neužil, to ne, ale sakra proč já ho hrál. Byl jsem naprosto spokojenej s tim že se o reaperech nic nedozvim. Bylo to něco tajemnýho a nepochopitelnýho, takhle to pro mě shodilo ME. Fakt mě to mrzí.
-
-
wtf?
-
-
Me by zajimalo, jestli si lide vlastne uvedomuji, ze kazde pokracovani ME poprelo cele snazeni v predchozi hre a udelalo si z hracu dobry den. V ME2 existence kolektoru vlastne naznacila, ze zniceni Sarena bylo naprosto zbytecne, protoze kolektori stejne mohli zavolat Reapery. ME3 pak udelalo zbytecnost z Vaseho snazeni proti kolektorum, protoze jejich zniceni k nicemu nebylo. Samozrejme nejvetsi joke prisel na konci ME3, ktery poprel cele Vase snazeni v ME3. Takze v EA proste pracuji sami jokeri, kteri si delaji prd*l z hracu a ti jim to jeste zerou. *5*
-
-
Promiň příteli, ale to je totální nepochopení celé série...
-
Nechápu jak s tebou může tolik lidí souhlasit (v čase kdy to píšu má tvůj příspěvek 14 lajků od laiků). V jedničce hrdina předešel původnímu plánu Reaperů ovládnout Citadelu tím, že se na ní otevře Mass Relay a Reapeři hned zkraje zničí vedení galaxie (což provedli s Protheany) a tím se ODDÁLIL konec cyklu.
Ve dvojce Shepard zničil kolektory a zabránil vytvoření nového Reapera a ZASE ODDÁLIL konec cyklu. Ve trojce se konečně dozvíme co mají Reapeři za lubem a při nových souvislostech se koloběh utne nadobro.
Pokud by Reapeři neměli plán B, C a tak dále, tak by asi nepředstavovali takovou hrozbu ne?
Evidentně to můžeš s kámošema hrát opakovaně třeba 1000x a stejně vám to k ničemu nebude *3* -
Zajímavé,že tys jim to očividně do třetího dílu taky žral a potom tady děláš frajera,jak sou všichni ostatní mimo,protože jim to žerou. xD
-
Ty si to ocividne nepochopil.Zahraj si to znovu,mozna pochopis.
-
-
Jasne a jeste tu o Karkulce, jeste mi napis ze si mam koupit vsechny DLC, ktere mi to lepe objasni a neudrzim se smichy. Jinak s nekolikati kamarady jsme to docela probirali, dokonce jeden z nich dohral ME3 asi 5 a tak nejak jsme se vsichni shodli.
-
-
kup si vsechny DLC...
-
-
-
-
DLC přece nemají mít číselné hodnocení, pane Poláček...
EDIT: Vidím, že kolega níže už si také všiml tohoto nečekaného skutku, vskutku! -
-
Je to již několikátá recenze DLCčka, čili tvůj trolling přichází pozdě a je trapný. Jednu dobu jsme to neměli technicky a ideologicky pořešeno (jak jsem čtenářům narovinu napsal), ale to už je opravdu dávno pryč (jak jsem čtenářům narovinu napsal). Máš tam něco dalšího?
-
-
Ubohé je (i přes snahu o kompromis z mé strany) neschválit čtenářskou recenzi, která splňuje všechna kritéria, která jste pro ni na tomto webu stanovili... *3*
-
Nemá, on je jak rozbitej gramofon a čas je jeho spojenec... Počká si nějakej ten měsíc (přibudou noví čtenáři), a pak to sem zase napálí. A jak se s ním každej bude hádat, tak vám zase vytáhne diskuzi na stovky komentů. Jeho genialita spočívá v přímočarosti a primitivnosti jeho prudící metody. *1*
-
-
V komentu kde mluvíš o něm je použít slovo genialita rouhání...
-
-
-