Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    No nedávno jsem hrál Leviathana a znova to kvůli pár minutám nového contentu určitě instalovat nebudu. A to ne proto, že by mnou jímal pocit beznaděje z ukončení série, ale prostě proto, že to zas bude hodina gameplaye.

Fuck DLC.
    • uz asi dva roky vsechny dlcka sjizdim na youtube, zatim jsem nenasel ani jedno ktere by stalo za to koupit ( jinak problem s kupovanim nemam , ted jsem dal 250$ na elite ). Moje lenost dosahla takovych rozmeru, ze uz jim ty dlcka ani nekradu, nestahuju, jen si vecer dam jointa a juknu na youtube :) asi to tak zacnu delat i s hrama, stejne je to vetsinou onrail predstaveni :)
      • Shadow broker (a zatím jedině ten) by za to stál :-)
        • Shaker
          arrival taky nebyl spatnej...
  • Bioware si svolává své stádečko ovcí. Je třeba získat trochu vlny.
    • Xcomik
      Za 4 hodinové DLC si to myslím i zaslouží byť je fakt že si to nezaslouží EA (jakožto společnost kterou nerad dotuju, pak maj totiž pocit že vydávaj super Cool hry). Na druhou stranu BioWare je pod EA a s tím jsem se jaksi už smířil :-(
      • Veskoslav
        To je GGG, na něj nemá cenu reagovat. Ten stejně se svým IQ nepochopí, co jsi napsal....
        • German Goo Girls!!!!! Jooooo ty mám rád.
        • No jo, jenže GGG má tak trochu pravdu, ikdyž je to i*iot. ME universum a jeho příběh je už dávno uzavřený a BW dál vyrábí příběhová DLC, ikdyž už jsou zbytečný. Prostě chtějí ještě nahrabat nějaký prachy navíc.
          • Veskoslav
            Tak ono bylo taky ME 2 uzavřená a přesto vycházely DLC do hry (Vládce, Shadow Broker). A zrovna dobytí Omegy "chybí" v ME 3. Navíc teď ME 3 stojí 250 Kč, DLC těch nynější vyjdou na 1600 bodů (215 Kč) a teď tohle 1000 BP, cože je dalších cca 215 Kč (musíš si stejně koupit 1600). V součtu ti hra navídne za nějakých 700 Kč více jak 30 hodin zábavy a skvělého příběhu. Sice konec stále katastrofa, ale aspoň dovysvětlovaly některé scény. Chápu sice, jak jsi to myslel, ale osobně vždy projedu ME napoprvé normálně a pak po letech znova se všemi DLC:)
            • tss měl jsem za to že diskuze se vedou slušně. Na intelektuální rovině plné jemného humoru a satirických narážek. Do toho mě slovo pičča zrovna nezapadá
            • Veskoslav
              Jsi vážně pičča GGG....
            • Á veskoslav opět připravil své vemínko k podojení *7*
  • Keyz
    Drsné holky :)

Potkat takový xicht někde v noci tak nevím no *15*
  • no chtelo by to ME4 a z sheprda udelat reapera, to bych si asi i zahral
    • ty si mimo....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit