Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kronoss1
    Já mluvil o konci ne o dialozích, ve kterých se to sice promítá, ale je to spíše kosmetické a takové nostalgické. A promiň, ale nemá 12 konců. Má 3 - červený, zelený a modrý a jestli tam se nějaké maličkosti liší, tak to není jiný konec. V průběhu hry se ti sice něco započítává do EMS a pak by se měli konce "lišit", ale není to zase nic dramatického, spíše ti třeba zpřístupní jen červený konec, takže se to zase neliší. A stačí si porovnat konec ME 2 a ME 3 a hned víš, že to psali různí lidé.
    Teď k Zaklínači. Hlavní rozdíl mezi Zaklínačem 2 a ME 3 je v tom, že Zaklínač 2 není konec trilogie či příběhu Geralta. Mass Effect 3 naproti tomu je konec Shepardova příběhu a jako takový si zasloužil více než solidní, spíše úžasný, konec. Navíc, že by zrovna Zaklínač byl postaven od 1. dílu na rozhodnutích a jejich následcích se říct opravdu nedá.
    Já ti jenom říkám, že trend konce ME 3 se promítá i do DLC, která (asi kromě Leaviathana) stojí za ho*no, ale dáš za ně 15 euro krát 2 a máš 30 euro. Za 25 euro jsem na Steamu ve slevě koupil Borderlands 2 anebo ještě lépe, za 15 euro Maxe Payna 3. Když už za to chci 15 euro, tak to taky musí nějak vypadat.
  • jeto jednoduchy pokud se ti tenhle produkt nelibi tak ho nekupuj
  • Zayl
    Blizzard si lidi berou do huby kvůli něčemu úplně jinému a naprosto zaslouženě. Na druhou stranu ne že bys neměl ve zbytku pravdu.

Problém je v tom, že DLC nahradilo expanze, ale ten formát na to není vhodný. DLC je přijatelné pro přidání nových kosmetických věcí, expanzi multiplayeru a dalších drobností. To je tak vše. A právě RPG jsou pro příběhové využití DLC to nejhorší, protože provázanost obsahu je v nich několikrát větší než třeba v FPS.

Nemyslím si, že se vzhledem k ceně vývoje her dočkáme kroku k lepšímu. Možná díky crowdfundingu... ale na výsledky toho si ještě počkáme.
  • heretic124
    Súhlas, ale sranda že teraz takéto názory dostávajú samé pluská, ale keby to niekto napíše v marci alebo apríli, dostal by 40 mínusiek *15*
  • treba takove nove simcity chtel jsem si ho hned predobjednat kdyz se o nem poprve psalo a videl jsem videa ovsem jak jsem zjistil nutny online i pro SP ne dekuji, nechci hru co si ji za 2 roky nezahraju protoze EA vypne servery...
  • EA v lednu vypne on-line servery pro dalších dvanáct her...(vetsina z roku 2011) to bych si fakt kupoval EA hry *1* a zase az bude nekdo psat o nepodpore LAN nadavajte mu do piratu hahaha pirati se musi smat dementikum co za originalky plati
  • to je presne ono, rozhodovani jsou jen na oko zadne vetveni v te hre (stejne jako v DA) neni je to udelano stylem mas par Q a az je splnis dostanes se dal odemknou se nove Q a ty se nijak nemeni podle predchoziho hrani to by totiz museli zkutecne udelat nekolik celych vetvy pribehu ale na to jsou EA moc velky skrti
  • Tak a je to tu. Ľudská hlúposť už nepozná hraníc. Poviem to takto. Kupovať si nejakú hru od EA v dnešnej dobe jednoducho nemá zmysel. Presne ako zaznelo predo mnou. Ja hrám RPG hry pre ich príbeh, ich atmosféru. Hrám ich povedzme aj mesiac, všetko si obzerám, snažím sa o nič neprísť (záznamy v kodexoch, knihy, audiozáznamy .....). A tieto dlc to len kurvia. Ľudia, spamätajte sa už. Veď len Vy, a len Vy, podporujete túto nezmyselnú politiku dlc. Aby som si po daľšom pol roku znovu inštaloval ME3 len aby som dlc prešiel za 2 hoďky ?? A zážitok z toho nemal žiaden ?? Tak to je fakt na hlavu. A koľko že to stojí ?? 15 Eur ?? WTF. REALLYY ??
    Môžete nadávať na Blizzard, ale len on spolu s pár výnimkami (CD Projekt, Valve) sa drží klasického modelu hra + datadisk. A ľudia si ho berú do úst, ale pritom sa idú zblázniť z AC série, ktorá recykluje tú istú hrateľnosť, ten istý príbeh neustále dookola. 5 dielov o tom istom. Hry od Blizzu sa oplatí kupovať hňeď ako vyjdú, pretože viete, že im nejde len o zisky. Ich cena sa drží. Môžete začať, že ovečky Blizzu, ale to je proste fakt. Ja si myslím, že väčšie ovečky sú tí ľudia, ktorí podporujú dlc model. Naopak ME3 nato ako som ho mal rád, tak tak som teraz z neho znechutený. Ja už vo väčšine prípadov kupujem len GOTY edície na Steame a nevadí mi počkať aj rok, kým budú dostupné. Pretože DLC model je najväčšie zlo pre hernú komunitu.

S dnešnými hrami je to fakt bieda. A to nehovorím len o modele dlc. Vadí mi napríklad aj nútenie do hrania hier od znova. To mi vadilo napr. aj v Diable 3, ale nebolo to také hrozné, pretože pri danom type hier sa s tým počíta. Ale napr. ako som uviedol mám rád ak si hru môžem vychutnať na jeden záťah. Do znamená, že dostanem celý obsah a nemusím hru rozohrávať odznova. Napr preto som prestal hrať Dishonored. Hrateľnosť dobrá, príbeh obstojný, ale fakt, že ak som chcel ísť stealth štíl, bol som limitovaný srácajúcim obsahom v podobe chýbajúcich záznamov v kodexe, alebo čo to bolo. Plus som prišiel o veľa rozhovorov .... Ako som uviedol, nemám čas len na hry a rozohrávať hru odznova len preto ?? Tak to sa mi tiež nepáči.
  • kubi-wan
    V prvnim díle se aspoň nedělalo všecko mezerníkem a musel jsem si tam na vše přijít sám... už dvojka mě hned zezačátku naštvala, když ze mě, po tom co jsem dohrál jedničku, dělala reterda, kterýmu je potřeba vysvětlit, co všechno se dá dělat mezerníkem... uff
  • Podobně je na tom i Team Ninja a jejich Dead or Alive 5. Jeden typ obleku pro tři postavy 400 MS pointů. Tohle fakt nechápu. Kde jsou ty časy, kdy se obsah takovéhoto typu ve hře odemykal dohráním na různých obtížnostech atp. Teď maximálně odemknem achievmenty popř. nahrajeme vyšší XP level XD
  • No jasně, když zabiješ královnu rachni v jedničce,tak bych čekal, že bude mrtvá, ne že ji reapeři vytvořej znova. Dopad na rozhodnutí jako prase. Když sem to uviděl,tak sem tu hru přestal hrát.
  • U mě stále vede díl druhý.
  • v dialozich se to mozna promita ale tak ze misto jmena A se tam da jmeno B nebo C a to je vse cela ta hra nema zadne varianty a uz vubec ne ruzne konce cele je to jen o tom spln tenhle Q mas tri moznosti ale vzdy se to vrati do stejne casti je to jak nefungujicoi spatne udelanej kinoautomat kdy na konci se divak muze sice rozhodnout zda hrdina za A vystreli na padoucha za B ho necha jit a at udelate co udelate v nasledujici scene hrdina umira protoze kdyz na padoucha vystreli tak ten diky neprustrelne veste prezije a hrdinu zabije kdyz ho necha jit tak ho zase zabije takasi tak jso dulezita vsechna vase rozhodnuti v ME *11*
  • filias
    Mě DLC ME3 utvrdily, že tohle je vyhazování peněz. Ceny jsou vzhledem k dodanému obsahu úplně mimo realitu. Tedy za mě: Bioware+DLC => never more.
  • Tohle je zarny priklad proc singleplayerova DLC jdou zcela mimo me. Jednou jsem dohral a tim to hasne. Nechci se vracet prostrednictvim "hodinovych" mrzacku kteri byli casto jen vytrzeni z puvodniho konceptu hry.
    A nehlede na smesne vysoke ceny. To je jako bych si koupil knihu za tri stovky a za par mesicu si dosel koupit chybejici dve kapitoly za kilo, pricemz by nemeli zadny vliv na poentu puvodniho dila. To si radeji priplatim a koupim si rovnou neco noveho a kompletniho.
  • Magister_Peditum
    Mě zase první díl bavil zdaleka nejvíce. Přiznávám, že tomu hodně napomohl wow efekt, kdy jsem to universum začal teprve poznávat.
  • Bohemund
    Ať je Omega jaká je, nejhorší je na ní bezesporu cena... Bioware potažmo EA by se ještě měli pokusit z toho vyjít s čistým šítem a zlevnit to min. na 5 dolarů. Jinak je to dle mého prostě obyčejné DLC, věrnostní mise pro vaše společníky v ME2 mi třeba přišly ve většině případů nudnější, ale je to věc názoru.
  • Ale to je typicka vymluva. Melo to potencial. A jaky proboha? Vetsine lidi bylo jasne, ze to dopadne takto. Vzdy, kdyz se hraci ozvali, proc jspu vedlejsi questy tak odflakle a cela hra tak uspechana, tak byla odpoved biodronu a nakonec i autoru, ze se prece zachranuje galaxie a neni na nic cas. A najednou bum, galaxie pocka a pujdeme pokosit dalsi tupe drony Cerbera, protoze v samotne hre jich je prece tak malo... Promin, ale tohle melo od zacatku nulovy potencial. Je to jen nechutna zdimacka na penize pro biodrony, protoze nikdo jiny za to 15 dolaru fakt nevysoli.
  • Zajimave, ze se nikde nezminuje cena. Prominte, ale chtit za tohle 15 dolaru, tedy vice, nez dnes stoji samotna hra, to mne opravdu utvrzuje v tom, ze Bioware, teda pardon EA Edmonton jsou jiz totalne mimo realitu.
  • Ono to těch 12 možná "různých konců má" .Ve witcherovi 2 to jen tak mezi řeči nebylo jiné.Tam jich dokonce prý měli 16, ale rozdíly mezi nimi byly minimální.Ale bylo jich tam tolik v tomto směru se ME3 neliší.
    Rozhodnutí z přechozích dílu se promítají v dialozích, dále rozhodnutích a to se promíta následně do EMS, které ovlivńují závěr.Je to opravdu tak těžké pochopit ?
    Ale to by jsi ty dialogy musel číst:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit