-
Tragédie. A já se těšil. Aneb jak dokážeme zabít slušný nápat o dobývání Omegy.....Kdybych neměl MS points navíc, tak bych nad tím ani neuvažoval. To Leviathan, to byla opravdu jiná káva. A když to srovnám s DLC jako je Shadow Broker či Vládce, tak toto "DLC" je skutečně to nejhorší v rámci série ME.
-
-
Já si myslím, že ani Leviathan nebyl moc povedený. Sice má povedený a zajímavý příběh, ale příšernou akci. Vlny nepřátel, ještě zjevnější než kdy dříve. Shadow Brokerovi, Arrivalu nebo třeba i Kasumi z ME2 nesahá ani po kotníky.
-
-
DLC Omega není rozhodně špatné, aby mohlo dostat 4/10. Pokud jde o příběh, ano je více koridorovější (ostatně to i Leviathan nebo Shadow Broker a všechna DLC co jsem hrál od ME2 až po ME3).
Ono to možná působí véce koridorově díky faktu, že se celé DLC odehrává právě na Omeze (takže o stísněný prostor určitě nené nouze). Jenže celé DLC je přesně stejné, jako ty předešlé příběhové a moc změn na něm nevidím. Je zde solidní příběh o generálovi z Cerberu, který obsadil celou stanici Omega a vzteklá Aria ji chce nazpátek. Do toho celého se připlete i Turianka a pár nových kvérů. Pochopitelně za tu cenu to mohlo být určitě 2x tak delší, to bez debat, ale jestli budu hodnotit hru na základě ceny, no tak to sem taky tuňťa.
Jestliže Leviathan dostal 6-7/10 tak proč má omega méně, vždyť je to naprosto stejné jen jiný story (a že by story u DLC Omega bylo horší to se mi fakt ani nezdálo). I přes fakt, že nesnáším politiku EA nebudu tady tak skeptický a rovnou těm co tohle DLC ještě nehráli řekl, že je to naprosto stejný jak Leviathan a příběhem jen o trošičku slabší, jak Shadow Broker (musím ale říci že Shadow Broker nebyl do dneška ještě překonán)
BTW: Já si rád koupím hru ale za DLC platit rozhodně nehodlám, dle mého názoru mají být ke hře zdrama a né další vytřískání peněz z nás hráčů. -
-
No já nevim. Shadow Broker - úžasné scenérie (Illium, loď), krásná akce (honička ve vznášedlech? omg omg), romance s Liarou, zvraty, rozdílná prostředí, skvělé filmečky, boj s dvouma rozdílnýma bossama, skvělá pointa... tak nějak je tam všechno
Omega - sorry, ale tady je co? -
-
Bohuzel Shadow Broker je jedine a asi i posledni DLC, ktere vypada tak, jak by melo DLC vypadat. Rozumna cena, rozumna delka, lepsi grafika (vsimnete si, o jak moc lepe tam Liara vypada), skvela hratelnost (vznasedlo bylo super, hlaska, ze to nema zbrane, ale jen taxameter take, dva opravdu zajimave bossfighty) a nakonec i nova a zajimava prostredi (v byte Liary jsem stravil pokazde snad 10 minut jen tim vyhledem z okna na ten dest, bourku a pulsujici velkomesto za sklem a samozrejme samotna lod Shadowbrokera). To, co prislo po nem nemelo ani cenu stahovat (napr. Arrival a ted Omega).
-
-
Tak tak. Čumění z okna. Atmosféra jak prase. Souhlas.
-
-
Však já jsem jasně psal že Shadow Broker nebyl ještě poražen ale v kvalitě je to na stejné brdo jako Leviathan. Je to koridorové DLC s minimem možnosti a máš tu tunu videí a pokud jde o Omegu gamedesign taky nevypadá úplně tragicky (některé lokace jsou celkem zajímavé některé připomínkové/nostalgické). Navíc je to Omega tam mělo jít od začátku o boje a né romanci tohle se ale vědělo už dopředu.
-
-
Shadow Broker A Leviathan jsou oba povedený. Ale Shadow Broker u mě vede. Oprosti ME2 v něm byli mnohem pěkněji zpracované a úžasně detailní lokace (illium) ta druhá část na Brokerově lodi byla taky zajímavá svým prostředím (ty "bleskosvody" a výhled), nový nepřátelé a 2 bossové. A navíc, dostal jsi nový HUB a Liara se stala novým Brokerem = opravdu pocit, že to DLC mělo smysl. Leviathan měl taky zajímavý lokace a děj, ale byl o něco slabší. Pořád byl ale lepší než Omega. Omega je dlc s příšerně stupidním dějem, skoro ničím novým. A ten potenciál? Obrovský. Nyreen mohla zůstat v týmu. Afterlife se moh lstát novým mylým HUBem. Taky jsem čekal, že z Omegy uvidím víc než jen samý skladiště a chodby. Vždyt je to v podstatě město s 7 miliony lidmi. Prostě omega je fail a v žádným případě si ji nepořídím. Ne za 300. Tak za 100 max. Ale to se stane až tak za 3 roky, takže si ji zahraju si to, až to bude na torrentech.
-
Jestli mělo jít jen o boj, tak měl za něco stát
-
-
-
-
Mně se líbí jak se v tom hovně ještě rejpou..
-
kedy uz pochopia ze robit dlc na hru, ktora uz ma dany koniec, uz vieme ako to skonci,uz vieme kto umre a kto nie, tak naco vymyslat pribehy dozadu, nikoho to nezaujima ani keby tam dali naheho batariana .. uz sa skludnite s mass effectom a nehajte ho spat ,radsej sa venujte 4ke aby nebola odpad
-
-
Počkej, třeba dojde ještě na mou teorii, že s posledním DLC budeme mít dostatek "EMS" (nebo jak se tomu hodnocení nadávalo) a vyhrajeme nad Reapery *1* (žádný z aktuálních konců nepovažuji za výhru).
-
-
Protože výhra není vždycky házení čepic a růží na nejlepšího hrdiny vesmíru, co všechno zachránil a vše spasil. Občas má výhra svoje oběti..ne občas, vždycky, výhra ve válce nese obrovský oběti, obrovský ohrožení všeho dobrýho v lidech a taky obrovskou otázku, jak vlastně ta výhra, nad, snad ve všem, vyspělejší nepřítelem, bude vypadat. A takd je potřeba už trochu pustit uzdu své fantazii, co si pod tou výhrou přestavuješ? Hlavní hrdina umře, umře i moc lidí, zničí se cestování mezi vyspělými světy a zničí se citadela..ale víš co? Vyhráli sme! Reapeři přece byli zničeni (v mým konci a ten mě jedinej zajímá).
-
-
Pod výhrou bych si představoval poražení Reaperů. Konec. Shepard může hrdinsky zemřít. Takový konec by si zasloužilo mých 120 hodin snažení. Z aktuální nabídky mi nejlepší přijde ten 4., kde pošlete Star Childa do prd*le a všichni chcípnou. Alespoň jsme bojovali a neodevzdali svůj osud nějakýmu pošahanýmu hologramu!
A k tomu zapojení fantasie (když vezmu v úvahu druhý relativně dobrý konec - červený), tak podle mě by na následky zničení veškeré techniky fungující na reaperské technologii (což je valná většina) vymřelela polovina galaxie, včetně všech co jsou na Zemi. Ne děkuji, tuhle fantasii bych vynechal. -
Pro mě je dobrý konec v podstatě ten špatný :) jako je například ve filmu Dawn of the Dead.
-
-
-
-
Omega se mi docela líbila. Je pravda že to nemá s příběhem nic společného , ale osvobodit Omegu většina lidí chtělo tak to dostali. Shrnul bych to asi takto : kdo chce si zastřílet z prostředí ME ať si to pořídí a ten kdo čeká nějaký posun v příběhu tak s klidným srdcem se na to může vy.... . O nic totiž nepřijde. A jestli to za ty prachy stojí? asi ne :/
-
Podle mě super datadisk, pěkné lokace, Aria a Turianka, co víc si přát??
-
Von ještě dneska někoho zajímá nějakej Mass Deffect?