Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 přinese plný pytel drobných překvapení
4.7.2011 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
První odstavec to shrnul moc pěkně, co první odstavec, celý článek! Teď se teprve uvidí jestli vývojáři naslouchají publiku. Ale nějak si z prvního dílu nedokážu, krom první mise, vybavit žádné rozlehlé prostředí, krom výjezdů s Makem.
A co Lukáš Grygar před drahnou dobou ve starym podcastu povídal, že rozehrál znovu Mass Effect 1 aby měl svoje rozhodnutí i vdruhém dílu, ale přestal to hrát. Jak to dopadlo? -
da2 měl být spinn-off od DAO ale EA to chtěla jako 2 díl
-
Co mají co souboje dělat s RPG ? (Baldur...NWN...IWD...atd...) souboje sou součástí KAŽDÉHO RPG
-
hmm,jak pro koho.Ja napriklad jsem se u nej bavil tak,jako uz dlouho u zadne hry ne,takze z me strany nejake rychle zapomenuti nehrozi
-
Neboj nejseš jediný:) Já dvojku koupil na Steamu ve slevě:) A hrál jsem ji jedním dechem celý weekend:)
-
Hlavne ne dalsi DA. Na Mass se tesim jako blazen, tak jsem zkusil i DA2 abych ukratil cekani a lituju kazdy minuty *11*
-
Vypadá to že Bioware tíhne ke stylu vývoji her jako vývojáři z Call of Duty, každý rok jedna hra s minimimem nových věcí, ale hlavně ať je to co nejvíc zběsilé, ať vybuchuje úplně všechno a co možná největší věci, neříkám, že takový moment jednou dvakrát za hru je špatný, ale z videí soudím, že třetí Mass Effect bude takový. ME1 i 2 jsem dohrál dvakrát a po každé jsem se bavil, ale po nezdaru s Dragonem 2 se bojím co vyleze z ME3 a po tom co nejspíš ME3 bude jen posledním dílem v první trilogii se toho bojím ještě víc.
-
kdyz nad tim tak uvažuju tak sem měl pravdu stim že portal 2 je jednohubka na kterou se brzo zapomene
-
nebo ne do vedlejsich ale potkate je proste v misich nevím presne jen vim ze se vrati i kdyz nebudou v tymu
-
ja patrim k tem kterym se dvojka libila vic jak jednicka asi em az to uminusujete ale je to tak dale to ze bdue min postav mi tolik nevadi vazne to ve dvojce bylo trochu prehnane ale i tka se vrati nektery postavy do vedlejsich misi
-
„Roleplaying pro nás nejsou čísla a statistiky, ale průzkum prostředí, souboje , (?!)
Co mají co souboje dělat s RPG ? *1*
No ale co už, Mass Effect je série která už od začátku staví na skvěle propracovaném a napínavém příběhu a uvěřitelných postavách. Myslím si, že nikdo by od toho neměl čekat RPG jako BG nebo DA:O. Já osobně to považuju za skvělou sérii a nakonec když dohraju jakoukoliv hru, tak jediný co mě zajímá je to, jak mi ten čas během hraní utíkal, jak jsem se bavil. No a to u téhle série královsky, takže mě bude ke spokojenosti stačit když to bude ( a tak to i zatím vipadá) mix prvního a druhého dílu. -
Prvni dva dily jsem dohral,takze urcite dohraju i dil treti.
Snad me tak nezklame, jako Dragon Age 2.
Btw nevadi mi,ze ME2 bylo dost akcni. Vadi mi,ze ta akce nebyla provedena kvalitneji.
Meli se inspirovat treba Gears of War. Takovy styl boje smichany s RPG elementy,to by podle me Mass Effectu jedine prospelo.
Boj samotny ja osobne stale povazuju za spise slabsi stranku cele ME serie (vice se mi libi rozhovory a pribeh). -
A tak naštěstí RPG není jediný žánr ve kterém mohou vznikat kvalitní a zábavné hry ne? Někdy mám pocit, že někteří hodnotí hry jen podle počtu statistik. Když by všechny hry byly tak špatný RPG jako Mass Effect, tak by celková kvalita her silně vzrostla.
-
K tomuto názoru se připojuji.
Jak se někdo může kasat, že PC verze byla vydařenou konverzí z konzolí. Ale té hře by se dalo vyčítat více věcí. A hodnocení, i třeba se všemi DLC, 90 %, prostě k smíchu. -
Len dufam ze prisera zvana Buttonsmasher nenakazila dalsiu hernu seriu :(
-
Dvojka mě zklamala strašně moc - bojím se že trojka už z toho mála RPG co tam zbylo nebude mít vůbec nic...
Začínám mít z Bioware dost špatnej pocit - doby Baldur's Gate jsou pravděpodobně nenávratně pryč, což dokázal už polotovar jménem Dragon Age...