Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jak tak čtu tak... "Každý kdo se jen jedním očkem na BIOWARE špatně podívá bude krutopřísně odsouzen!!!"
  • Ja som teda podobne problemi nemal, staci si to nacasovat (halo herny zazitok? co keby to hra robila automaticky, potom by mohla aj automaticky strielat a vlastne cela by sa mala sama odohrat ako jedno velke pekne 15 hodinove video). A skutocne si nespomenim na vela hier kde sa do menu neslo cez Esc, tam by som chybu nehladal. ME1 bola tiez konverzia z konzoly, podla tvojich slov pekne spravena - a pritom ja som si ziadny velky rozdiel v ovladani oproti ME2 nejak nevsimol. Tvoj nazor ti samozrejme neberiem ale urcite za to nemoze Esc.
  • Živit musí, těžko říct kdo je v tom systému opravdové "kurvítko". Pokud někdo rád píše "růžovou knihovnu" s vidinou stovek svazků do budoucna asi ho těžko budeš přesvědčovat , že to není dobře. ;-)
  • miker17
    já proti tomu nic nenamítam ale souboje jsou taky součástí RPG
  • Ani ne tak o koule, jako spíš že prostě musíš držet hubu a krok, i vývojář musí živit rodinu. Ale třeba takovej Baldurs gate - u 1. dílu je vidět, že vývojáři měli naprosto volnou ruku. Od 2. už do toho bylo na 99% kecáno - změny portrétu např. Kdy z psychopata Minsca udělali blbečka (portrét), to samý Jaheira a Imoen. Prostě v jedničce ty portréty perfektně na chary seděly, ve dvojce už to bylo jen aby se zalíbily. Ale pořád byla dvojka výborná. Ale serie si nakonec udržela výbornou atmosféru a hratelnost. Ale když nad tím tak přemýšlím, tak asi jediná trilogie o které se to dá říct.
  • No jestli bude ovladani PC verze tak blbe jako u ME2 kdy jedna klavesa je na beh a zaroven na schovani do krytu a zase bude vypustena klavesa ro skrceni pripadne pro kazdou blbost budu muset jit do menu pres Esc jako to udelali v ME2 tak opravdu muzu rict ze konzolove ovladani je jedno z nejvetsich zel co PC hry potkalo. Vzpomente si na celkem dopre zpracovane ovladani ME, a pak na tu hruzu ktera vedla ke spouste zbytecnych smrti v ME2. Pevne doufam ze za to muze EA, a ze v ME3 bude ovladani PC verze prizpusobene PC
  • Ja osobne vidim problem v tom , ze dnesni vyvojari neumeji odvypravet dobry pribeh v nejlepsi pripade v jedine hre + max. jedno pokracovani. Tahle donekonecna natahovana kase na vlne "zachranuji cely svet" zacina byt pekne otravna. To, ze jsou usite pro vsechny, tzn. pro 10-ti leteho Pepika i naseho 99-ti leteho dedecka tomu pak nasadi korunu ;-) Hmmm, on by to ten vyvojar asi umel, ale kravatak z marketingu mu to nedovoli. Jo, holt chlapi prisli o "koule".

*5* *5*
  • no u predchozich diliu trosku upravily interface a ovladani tak snad to tak udelaji i s tretim dilem
  • Nic proti tvímu názoru ale kdyby byl mass effect dělanej podle predstav starejch rpg paranu 100procentne by nebyl tak uspěšnej jako je ted nadávejte si na ME jak chcete ale kdyby místo výbuchů a epických cén byl ME o prohrabávání se invenářem asi bych po pěti minutách usnul a většina hráčů taky
  • Jestli si tam nebudu moc zase zamrouskat s Tali, tak na BioWare plivu... A jestli úkážou její xicht a bude to nějaká zrůda, tak na ně bliju...
  • Vyvijeno zaroven pro pc a konzole fakticky znamena, ze to udelaji pro konzoli a pak portnou na PC...
  • Co se to děje s těma dnešníma dětma? Já když v mých letech něco nevěděl hledal jsem půl dne a když jsem nic nenašel, věděl jsem že jsem hledal málo. Hra vyjde zároveň pro PC i konzole. Nebude to port z konzole. Je to zároveň vyvíjené pro PC i konzole. Kdyby se nedělali s kinect verzí a neimplementovaly tam ovládání hlasem tak by to vyšlo koncem tohoto roku, takhle to vyjde příští rok. UTFG
  • S toun infantilnosti nevim,spis bych to nazval naivnosti.Ale co se tyce toho,ze pribeh a postavy v nem jsou cernobile,tak s tim musim souhlasit.Tem postavam chybi vetsi hloubka.To ale neni problem jen ME,to je problem vetsiny herni produkce a i ve filmove sfere se takovych prikladu najde spousty.
  • Preco by to malo byt naprd? VELMI vela AAA titulov je port z konzoli. Bol ME1 naprd? Oblivion? Batman: Arkham Ayslum? Fallout: New Vegas? ... napada ma este 15 dalsich a okrem obcasnych konzolovskych zaskubov (buttonsmasher minihra, inventar) na nich nieje poznat ze su to konverzie.

Ty si zase cital nieco na nejakom fore a bez trosky snahy o pochopenie o com sa tam pise si zacal opakovat vetu aby si vyzeral cool. Problem nieje s konverziami z konzoli na PC (az na par vynimiek, GTA4?), ale s konzolovitostou hry, ktora je jednoducha az hlupa vo vela roznych vyznamoch toho slova.
  • :*
  • vyde to asi zaroven, ale samozrejme ze to je port z konzole
  • Jenom zkouška zkouška,zkouška,zkouška,zkouška
  • cus lidi pls je to delane na PC??nebo to bude port z konzolove verze??
  • Suboje nerobia RPG. Skus sa pozriet na PlaneScape:Torment. Tam ani neboli potrebne. Iny priklad? TES alebo zopar nedocenenych veci typu Vampire:Bloodlines alebo Alpha Protocol. RPG nerobia imho boje ani statistiky, ale podanie pribehu, sloboda v ramci pribehu a jeho podanie.
  • Dik teda. Budu urcite pouzivat ; )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit