Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CoD tadial --->
  • *1* daj link odkial to citujes lebo to je fakt bezkonkurencna recenzia
  • Cajk
    jak vždy? To snad nemyslíš vážně..
  • Huh, tyhle zkratky jsem nikdy nepoužíval, a to jsem to dohrál několikrát. Stejně tak i ME2,ve kterém jsemnikdy neumřel kvůli "ovládání", ale kvůli vlastní blbosti. Mass Effect byl od počátku konzolová hra (ME1 byl původně X360 exkluzivita a na PC ho portli až o půl roku později), takže neremcejte kvůli zbytečnostem, naučte se s tím žít, a buďte rádi,že to vůbec na PC je.
  • P.S. Budu velice rad, kdyz se budu mylit, ale tato veta mi moc nadeje nedava:

Roleplaying pro nás nejsou čísla a statistiky (= nic nad cim by musel clovek premyslet), ale průzkum prostředí (=zběsilé letani od planety k planete na kterych nic neni), souboje (=ciste FPS), dobrý příběh vycházející z postav (=ingame filmy) a správně nastavený průchod příběhem (vicemene koridor) *10*

Neboli n*srat, staci, ze jste me vypekli s ME2.
  • Proc se na ME3 opravdu netesim, cituji:

Podle posledních zpráv bude ME 3 o něco blíže požadavkům akčněji laděných hráčů. Zmizí inventář, před každou misí hráč uvidí číselné zobrazení jak silný má armor a zbraň. Pohled bude pouze first person. V rozhovorech bude možnost automatické volby pro maximalní vychutnání příběhu, po misi bude hráč informován kolik nepřátel zastřelil a kolik z toho headshotem. Mapy budou pouze koridory, tak aby hráč nemohl zabloudit. Odpadne otravné ovládání chůze. Chůze bude automatická, hráč ovládá tlačítko fire. Zaměřování je samozřejmě automatické. Po prvním dohrání se odemkne možnost autofire aby hráč nebyl nijak obtěžován. Ingame filmy zaberou asi 3/4 herního času.
  • Vidim, že ten tvuj si už sežral :)
    ( I know, dont feed trolls, but...)
  • no ja doufam ze to bude vpoho precejenom ME3 uz ted je ve vyvoji dyl nez DA2 a to to ma vyjit snad az pristi rok.... kdyby DA2 delali aspon 2 roky tak by to taky bylo OK
  • MishKonn
    Politika BioWare vždy byla taková, že primárně byla hra na konzole (první ME vyšel jako exkluzivita na X360, až za nějakou dobu si našel svou cestu na PC) a poté na PC. "Portem" bych však hru absolutně nenazval, protože všechny interface a ovládací prvky jsou překopány na míru tak, aby seděly stylu hraní na myši a klávesnici (když se podíváte na obě verze DA2, zjistíte, že hratelnost se diametrálně liší).
  • MishKonn
    Vyzkoušej si DA2 a možná ti tam, stejně jako mě, začne znít ten malý hlásek pochybnosti, že BW ME3 kvůli marketingovému/manažerskému nátlaku pokazí, když už vydali něco tak nudného a odfkláklého, jako je DA2. Na druhou stranu, moc tomu nevěřím, protože s tím posouváním data vydání to nevypadá, že by EA tlačilo na vydání stejně, jako u DA - pokud samozřejmě neposunuli ten nejdřívější EA manažery napálený termín na popud BioWare, že chtějí dodělat aspoň základní věci, co v té hře chtějí mít, na 100%...
  • skaven123
    praveze clanok sa tykal tych cutscen, preto som ich spomenul, ostatne veci su davno zname skripty su novinka v zhovadovani ME trojky
  • skaven123
    jednoduchsia rada, menej hier pre debilov? :)
  • Takže když naskriptujou těch cutscén 5 tak to bude v pohodě? Myslím, že zrovna tohle je ten nejmenší problém, kterého se u nového ME můžeme obávat...
  • jednoducha rada...tak to nehraj :)
  • Hry od BIOWARE maji sve mouchy, ale alespon me pripadaj jako jedny z nejlepsich her ktere v dnesni dobe vychazej DA2 jsem teda nezkousel. Ale kdyz srovnam hry od jinych studii tak mi prijde ze BIOWARE ma nejpropracovanejsi svet a pribeh kterej muzes ovlivnit tim jak tu hru hrajes.
  • Asi jsem to spatne popsal jde o to ze v ME slo treba jit do deniku pomoci klavesy L, nebo vylepseni tymu pomoci U v ME2 tyhle klavesove zkratky nejsou a pokud jde o ty automaticke kryty tak mi vadi ze hra se sama rozhoduje jestli chci bezet, chovat se do krytu, nebo prelezt kryt. A tyhle rozhodnuti obcas dela tak blbe, ze kdyz se chci stahnout do vyhodnejsi pozice tak me hodi do krytu celem ke spojencum a otevrenymi zady k nepritely.
  • skaven123
    najviac ma stvu tie skripty a cut sceny, nic nedokaze pokazit dojem z zabitia bossa nez stale rovnaka cutscena jeho smrti *9*
  • Tak ja to podam z meho pohledu. ME serii jsem zacal druhym dilem, ktery jsem poridil hned po koupi X360. Hra me doslova nadchla svou atmosferou, ktera je v dnesni dobe vesmirneho veku pro kazdeho zajimava si myslim.Pribeh dvojky je zajimavy i pro hrace, ktery nehral jednicku a je odvypraven dost silnym zpusobem, diky propracovanym rozhovorum s postavami, kde se dozvite spoustu informaci jak o samotnem svete, rasach, historii jednotlivych ras a pribezich jednotlivych postav.... proste zde neni co vytknout. Musim sice priznad ze po dohrani jednicky, jsem mel z druheho dilu trochu smisene pocity a to hlavne diky zaverecnemu souboji s "Terminatorem", ktery se zaverecnemu deni v jednicce nepriblizi ani na dosah. Kdyz to tak shrnu od prvniho dilu je odvypraven pribeh doslova filmovy, kde se z nadejneho vojaka stane hlavni postava a vudce tazeni proti Reaperum.Hra ma jedinecnou atmosferu jak v prvnim tak v druhem dile, diky nemonotnonimu pribehu, ruznorodemu prostredi a to ze dvojka byla odlehcena a spise posunuta smerem k akcni hre, nic nemeni na vysoke kvalite teto serie. Kazdy komu se tato hra zalibila si mysim muze na netu najit spoustu informaci o celem tomto svete, jednotlivych postavach, kde jsou jejich charaktery dopodrobna popsany...o znamych kulturach a rasach, kde je vse take do podrobna popsano..vsechny vztahy mezi rasami...a celkove popsan cely uceneleny pribeh(samozrejme do doby konce druheho dilu :) )...kdyby toto vsechno nacpali autori do hry, myslim ze by to nebylo tak zabavne...procitani tuny informaci....myslim ze v tomhle jsou ty hry tak akorat vyvazene aby pritahly jak hardcore, tak i normalni hrace.Samozrejme jsou zde uz i tri knihy, ktere pribeh skvele doplnuji..urco doporucuji. Treti dil hry uzavre skvelou trilogii a verim, ze fenomentalnim zpusobem u ktereho se skvele pobavime a podle videi to zatim vypada velkolepe...tak se nechme prekvapit. Prozatim doporucuju procist http://masseffect.herniweb.cz/news/ a samozrejme i toto http://cs.masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_CZ_Wiki
  • Zayl
    ME 3 by mě hlavně mohl překvapit tím, že si konečně přestane hrát na RPG a ukáže propracovanou střilečkovou mechaniku. Tady ten polotovar co vypadl z dvojky, i když zábavný, byl naprosto zbytečný kompromis.
  • Ja vim jiste jen jedno. Uz nebudu tak hloupy a nic od BIOWARE si uz nikdy nepredobjednam. Pockam si alespon na 5 recenzi a budu cist reakce RPG pozitivnich hracu a pak se teprve rozhodnu,jestli to stoji za koupi. Moc tomu ale neverim.
    Diky bohu za Fallout:New Vegas,nebo pribehovy Zaklinac 2 a tesim se dokonce i na Skyrim(ze se budu tesit na pokracovani Elder Scroll sagy,tomu bych jeste pred rokem neveril)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit