Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 přinese plný pytel drobných překvapení
4.7.2011 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
kdyz nad tim tak uvažuju tak sem měl pravdu stim že portal 2 je jednohubka na kterou se brzo zapomene
-
-
hmm,jak pro koho.Ja napriklad jsem se u nej bavil tak,jako uz dlouho u zadne hry ne,takze z me strany nejake rychle zapomenuti nehrozi
-
-
Jestli si tam nebudu moc zase zamrouskat s Tali, tak na BioWare plivu... A jestli úkážou její xicht a bude to nějaká zrůda, tak na ně bliju...
-
-
Vidim, že ten tvuj si už sežral :)
( I know, dont feed trolls, but...)
-
-
První odstavec to shrnul moc pěkně, co první odstavec, celý článek! Teď se teprve uvidí jestli vývojáři naslouchají publiku. Ale nějak si z prvního dílu nedokážu, krom první mise, vybavit žádné rozlehlé prostředí, krom výjezdů s Makem.
A co Lukáš Grygar před drahnou dobou ve starym podcastu povídal, že rozehrál znovu Mass Effect 1 aby měl svoje rozhodnutí i vdruhém dílu, ale přestal to hrát. Jak to dopadlo? -
Já se na ME3 moc těším. A je mi uplně jedno jestli hra bude vic RPG, nebo akce na akci. Můžu se rosčilovat jak chci že by v ME3 mělo být více RPG prvků (vylepšování zbraní v ME3 bude na 100%, jen doufám že toho bude víc), vydanou hru nezměním jediné co mi zbyde je se stím smířit. Mě šlo v hrách vždy o příběh. ME3 má skvělý příběh, ale nejen to dokáže mě do příběhu v táhnout a nepustit. Nechápu ty lidi co si stěžují na staré dobré 1 hrdina zachrání vesmír. Pochybuju o tom že byste hráli hru, kde hrajete za Frantu z Dolní Lhotky a jeho největší starostí je jaký pivo si má dát. Lidi baví utéct ze svého normálního života a zahrát si na hrdinu já na tom nic špatného nevidím. Nemám strach ani že by to byl port z konzole protože vím že bude lidi přiznejme si to na západu má každý konzoli na hraní málo kdo hraje ne pc a za 2 hry na konzoli jsou všude dražší a není to pro to že je tešší jejich výroba. A bazírovat na takových kravinách jako že nejsou jednotlivá tlačítka pro deník a td jesou ale jenom esc. Je ujetý to je jako mít problém že si milionář,ale jeden dolar máš špinavej od bláta. No nic obavy mám spíše z příběhu jak víte bude více konců podle rozhodnutí ze všech dílů ,a taky absence ČJ. Jinak ME1 bylo fakt o kousíček leší *1*