Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno, zřejmě pořídím. Ale nejdřív si zahrjai 1čku i 2jku, abych dal celou trilogii. :) Moc již si ten příběh nepamatuji.
    • Veskoslav
      Sice nechci dělat reklamu, ale pokud by jsi chtěl originál 2. dílu včetně sítě Cerberus (pár DLC navíc:)), tak to kup tady, mají to pouze za 248 Kč:)
  • Ještě jedna poznámka..Tahle hra dostala stejné bodové ohodnocení jako např. Zaklínač 2...Pokud bych měl já tyto dvě hry porovnat,tak naprosto jasně zvítězí Zaklínač..Perfektní grafika,na úrovni dnešních možností,výborný napínavý příběh s mnoha zvraty a možností ho sám ovlivnit,dlouhá herní doba,kvalitní podmanivá hudba..dalo by se toho najít určitě více..Já jako velký kritik píši(říkám), Zaklínač 2 je opravdu kus poctivě odvedené práce a Mass effect se mu jen vyrovná v příběhu a kvalitním scénáři a to beru Mass Effect jako celek,protože brát jen v potaz poslední díl,tak alternativa by se musela hledat v kategorii "herní žumpy"...
    • Cože? Zaklínač 2? Odehrávájící se celkem ve třech malých a nezáživných lokací? Skoro žádné zajímavé vedlejší quetsy. Jako zaklínač jsi tam ani neměl žádnou práci (leda zabít pár harpyjí), minimum monster a krátký příběh.
      Už jen to, že ten úvod kdy umřel Foltest zabral tak 20% dějové linie hovoří za vše.
      Jednička byla super,ale dvojka je pro mě velkým zklamáním.
      Jen příběh byl fajn a to mě to donutilo dohrát. Vícekrát už jsem to však nezapnul a to jsem fanda zaklínače a četl jsem všechny knížky.

Naopak ME2 pro mě znamenal mnohonásobně lepší herní zážitek.
      A po pr hodinách raní trojky rozhodně zklamán nejsem.
    • Jistě proto mě přestal Zaklínač u druhé kapitoli bavit a předchozí ME jsem dohrál 4x
  • Amim
    Taky mě trochu mírně zaráží hodnocení na metacritic. Na druhou stranu jsem tam nikdy nesouhlasil ani s recenzentským hodnocením ani s uživatelským. Udělám si obrázek sám.
    • JJ taky nikdy zasadne nesouhlasim s recenzema.
  • http://www.youtube.com/watch?v=4Aap7ewv8UY
    • Takoveto dobrovolne ztrapnovani sama sebe,to je neco co nechapu. Asi to chce min fetu.
  • Asi jsem divnej, ale mě se ten konec líbil. Já jsem od ME3 nečekal žádnej jednoduchej happy end. Jediný co mi vadilo, byli veldlejší questy, myslím ty pobíhající po citadele, a to zdlouhavé hledání artefaktů... jinak jak tu někdo psal že bez multiplayeru je ta vojenská síla jen něco okolo 3000 já měl přes 5k a to jsem nečítoval, hrál bez dlc a pod.
    • Nie si divný, mne sa napr. páčilo to, že jedine smutnym koncom všetko zapadlo do seba a udržalo si to úroveň. keby po celej hre plnej fakt že zúfalej snahy a beznádeje, prišiel zzlom v podobe nasilu napchaného happy endu, bolo by to fakt zlé. Takto to proste dáva zmysel a aky lepši koniec si zasluži hrdina než vlastnym obetovaním "zachrániť" čo ostalo. Len mi vadí ten "volný rozhcod" po konci hry, teda pred koncom, teda... proste to nemá logiku.
  • Velmi kvalitna recenzia, len mi tam chybalo zhodnotenie drobnych technickych nedostatkov. Uz vieme na co sa mame tesit, ale este stale nevieme co nas moze potencialne trocha zamrzet
    • Luke
      Recenzovaná verze byla na PS3 a tam jsem žádné závažné technické nedostatky (čti "takové, které by kazily herní zážitek") neobjevil. Kromě antialiasingu, ofcourse. Nemyslím, že by na tom PC verze byla nějak hůř - přeci jen jde o odladěný engine, navíc mám pocit, že od minulé E3 se v Bioware už jen věnovali vychytávání chyb.
      • hitokage
        U dema (právě na PS3) znatelně kolísal framerate, je na tom plná verze tedy lépe? Spusta lidí to nepočítá mezi závažné nedostatky, ale na mě to působí celkem rušivě, proto se chci ujistit.

EDIT: Už znám odpověď z podcastu, díky.
  • Já si počkám, když jsem hrál jedničku 2 roky po vydání a dvojku rok...a třeba to pak dají i bez Originu, i když to mi až zas tak neva.
    • Tak na to muzes podle me rovnou zapomenout *1*
  • Ak je pravda, ze konce su vlastne to iste v inom balemi, tak potom to dost poskodzuje hru. Aspon co som videl na nete, tak v podstate mozno povedat nasledovne:

Chapem preco nasrali velmi vela ludi.

Ale na celkovy nazor by som si musel kupit hru. Vdaka tomu co citam, to vizera ze si pockam ci este sa nieco v hre nenajse, ale vizera to ze som rad ze som si ju neobjednal.
    • Cahir
      Jen samotný konec ještě perfektní díla dělat musí - zařazení do nějakého kontextu, hlubší souvislosti atd., to se přece taky počítá. Kdybych si pustil konec Space Odyssey, asi bych z toho taky neměl orgasmus. Můj názor je, že ti, kteří si ho pustili, přišli o hodně z toho, co jim mohla hra nabídnout.

V recenzích se nešetří superlativy, takže nezbývá než zariskovat a prubnout to. Konec konců, příběh je složitá záležitost na ohodnocení a pokud se v něm nevyskytují vyložené přihlouplé nelogičnosti a oslí můstky, většinou platí, že co člověk, to názor. Speciálně u ME platí, že lidi by si měli udělat obrázek z vlastního hraní.

A musím se přiznat, že jestli je pravda, že jedněmi je vývoj událostí v ME nenáviděn a druhými milován, láká mě to ještě víc.
  • no tak dost lidí drbe konec hry a jestli mají pravdu a žádný velký rozdíl mezi dobrou špatnou stranou tam není tak nevim proč něco takového bylo ve druhým díle, asi aby navnadili lidi na 3 díl aby je obrali o prachy a skutek utek. díky téhle informaci výrobce podporovat nebudu a hru si raději stáhnu
    • life28
      Keď sa ti to nepáči, nehraj to, nebudeš predsa hrať sra*ku. Keď sa ti to páči, tak si to kúp, hru stiahneš, dohráš ju, budeš si ju užívať, ale nezpalatíš za to, lebo je to sra*ka. WTF???
    • Ve warezu tě rozhodně nepodporuji, faktem ale je, že ten konec je naprostej výsměch všemu cos dělal v průběhu hry, stejně v dragon age 2, ať už uděláš cokoliv, nemá to žádný důsledek na konec, biowarské lživé prohlášení o tom jak všechno jde změnit mi teď fakt leze krkem.
    • Důvod proč to šlohnout se vždycky najde, že?
      • warez není krádež a krádež na zloději není zločinem.
        • Důvod proč to šlohnout se vždycky najde, že?
          • pane, vy jste magor
            • ne, pletete se... vymrdana pyca.
            • ne, vdova
  • Kdopak z redakce asi dostal chechtaky na konto, ze tento 3 paskvil, naprosto totozny s 2 ma opet tak vysoke hodnoceni ?No chalani z distribuce hry se u nas umeji dobre ohanet jen co je pravda.
    • Hrals to výž vůbec něco o ME nebo jen tak pomlouváž na základě toho cos někde zaslechl kdybys o ME něco věděl věděl bys že meleš uplný kraviny.
      V čem je podobnej proč je paskvil? možná nemá grafiku jak B3 ale B3 je jinak uplně prázdná a nudná hra ME3 má všechno co se od posledního dílu očekávalo
      • dle tebe je vidět, na jaké obecenstvo je ME zaměřena

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit