Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to úžasná epická hra plná emocí a sexy mimozemštanek nejvíc sexy je Liara a vy mi vyhulte p r d e l nadrženci :D sam sem na tu hru nadrženy jako prase.
  • sankuri
    Vzhledem k tomu ze serie Mass Effect je srdcovka, tak je trojka pro me povinnost. Pevne doufam ze SWTOR byl jediny fail ktery BioWare udelali a udelaji.
    • vlastik.plaminek
      DA 2 měl být původně spin-off bez číselného označení a nebylo v plánu, aby splňoval podmínky číslovaného a "plnohodnotného" dílu série. Spíš taková rychlovka pro fanoušky původní hry. Jenomže pak přišel pan manažer, nalepil na to číslo 2 a průs*r byl na světě.
    • Jediný? Co Dragon Age 2 :), nechápu že to bylo spolknuto většiny hráči jako dobrá hra :)
  • Zayl
    Důstojný konec série. Který ale má nějaké problémy. Za nějaké může EA, za nějaké QA oddělení a za nějaké multikulti omnisexuální writeři. Jen příště bez retconů bioware, díky.

Ale devítku si to zaslouží, i když s odřenýma ušima. Můžu doporučit.
  • dalsia zaplatena recencia *6*
    • smejki
      a to je dobře. eště aby šéfredaktor neplatil autorům. to by bylo! *16*
      • Cahir
        *1* *1*
  • Chtel bych se zeptat zda nekdo nevi jak aktivovat ingame bonusy ve hre (N7 warfare gear a utocnou pusku m 55 assalut riffle) spolu s hrou mi prisel tisteny papir s kody k temto vecem, ale nevim kde ve hre je mam zadat aby se mi zpristupnili prosim o radu, dekuji.
    • zdravim, to musíš přes origin, tam je pak někde v nabídce něco typu "uplatnit kód" - přepíšeš kód a uvidíš jak ti to hnedle zahlásí "aktivoval jste N7 gear" bo tak něco a promítne se to do hry
      • Diky moc uz to slape.
  • No sázím na to že nějáké dcl budou muset udělat když ne z oživením Sheappyho, tak aspoň s pokračováním co se pak událo. By mě to jako zajímalo a 99% lidí co to hrálo co jako bylo pak ??? Aha proto tak tajemně říkali že si máme nechat savy ze 3 no ,ale 4ku nevidím důvot proč bych to jako měla hrát když Sheappy je fuč a bůh ví co to za pokračování je. No jako jedno se Biowaru musí nechat zebrali mi chuť hrát všachny 3 díly *16* . A maximálně mě na*****.
    *1* Ale furt doufám že Sheappy nezemře já chci happiend snad lidem nebudou brát naději a ta že v tomto případě umírá poslední *11* . Takže mi nic jiného nazbývá než se modlit tak teda prosím prosím změn bože konec. *1*
  • Veskoslav
    Vím, že poněkud mimo. Ale ohledně Originu. Stáhnu, nainstali, stáhnu aktualizaci a na 99% napíše, že nelze aktualizovat, stáhněte z následující stránky, když to z té stránky stáhnu, tak se opakuje první případ. Má s tím někdo zkušenost?
    • Mně se pro jistotu ani nejde přihlásit, ačkoli účet mám, ale co. Holt ode mě tu tisícovku neuvidí, no a jestli to navíc všichni přirovnávají spíše k ME2 (ME1 se mi hodně líbilo), které šlo po 4 hodinách zpět do krabičky a následně do skříně, tak mě to tuplem netrápí.
  • Veskoslav
    Tak jsem si dneska ráno znova pročítal oblíbený Meta a kritiky hráčů s 0 hodnocením. Vychází mi, že 0-2 dávají hráči, co mají jako jedinou hodnocenou hru ME, spousta komentářů je skoro totožnch, liší se pouze v detailech. Tudíž mi přijde, že se někdo hodně musel nudit.
    • Asi nějaká skupina haterů na Facebooku.
    • a nam si tim chtel sdelit copak?
  • Pavle děkuji za vynikajcí recenzi usvědčila mě v tom jaký ME3 bude ničim revolučním není ale jsem si jistý že co prožitku a vtáhnutí do děje se ji žádná hra nevyrovná *4*
  • Ahoj, mohl bych poprosit někoho, kdo už ME3 hraje, aby sem napsal, jak se autoři vypořádali s různými konci předchozího dílu? Co když Shepard zemřel nebo alespoň většina posádky? Dík:-)
    • Hrozne sa mi páči tá predstava že by Shepard na konci 2ky umrel , importoval by sa save a niekolko hodín by si mohol hrať za rakvu volne poletujúcu vesmírom *1*
      • Tak třeba pokud jsi se v Dragon Age: Origins obětoval za Ferelden, tak v datadisku už jsi zase vesele běhal, aniž by to tvůrci nějak řešili - jsem rád, že to tady nenastane:-)
        • Hairy_Ass
          To nebyl hlavní hrdina z původní hry, ale jinej Grey Warden, co přišel ze sousední země - příště více dávat pozor u dialogů. *3*
          • OK, to mi zřejmě uniklo - ale proč to tedy byla ta samá kouzelnice, se kterou jsem dokončil Origins? Stejné jméno, vzhled, vybavení?
            • MrSanta
              A neimportoval si náhodou z pozice před finální bitkou a smrtí tvé wardenky? Do datáče šlo importovat z libovolné uložené pozice.
            • deridon
              to je zvláštní, jelikož by ta pozice neměla jít importovat pokud vim... a mělo by jít pouze si vytvořit toho jiného wardena
          • DarkHawk
            Oni měli spíš rozjet hned ságu Dragon Age s Hawkem, tak jako Mass Effect se Shepardem. Aby tam nemíchali různé šedé strážce a jiné hrdiny.
            • Cahir
              Takhle DA nechtěli pojmout. Svět měli hotový už nějaký ten pátek a rozhodli si, že jednotlivé díly budou z různých koutu Thedasu a budou tedy vyprávět různé příběhy. Hawke nebude ani ve třetím díle.
            • deridon
              nebo se spíš na Hawkeho měli vykakat a nedělat v těchto ohledech to, co mají v Mass Effectu :)
    • Hairy_Ass
      Když se zgebnul, nemůžeš importovat save do trojky (logicky). *3*
      • Proč bys nemohl? Kdyby měl Bioware koule, tak bys pokračoval normálně za Jokera. Další ukázka toho, že málokterý rozhodnutí má skutečný vliv na příběh. Sami si s těma přenositelnýma sejvama akorát naběhli.
      • DarkHawk
        Je to tak, tohle říkali i lidi z BioWare. Import jedině z živým Shepardem.
        edit: A co se týče posádky.. jestli ti někdo zemřel a ve trojce by se měli objevit, tak ty tam taky mít nebudeš.
        • Fajn, díky za info.
    • sice to nehraju, ale bylo receno, ze pokud S zemrel, ze se to nepocita a hra bude navazovat, jako by prezil
      • To neni pravda, pokud zemrel, save se nda importovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit