Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    vooobec neprehanaju okolo tej hry, somariny okolo lietania dvdcka do vesmiru a teraz aby som si vydral setky uspory? ... mozem kaslat cele zberatelske nejsom zavislak aj ked milujem mass effect seriu, staci mi za 50€ normalna hra a budem stastim bez seba, bioware ma istu cenu studio roka tak uz vymyslaju
  • Generalmagor
    Hm... Ten obrázek je luxusní! *2*
  • taska je pekna skoda ze neni batoh a neprodavaji to v cr
    • Hlavně škoda, že je jen na 15' notebooky. :-/
  • Nevím jestli to bylo pouze v demu,ale když jsem potkal prvně ty monstra a dal si neviditelnost tak se strašně rychle přesunuli jako kdyby měli kolečka.Vypadalo to komicky.Snad to byla pouze záležitost dema.

-Také mně rychlost pohybu přišla strašně rychlá.Skoky neomezený běh jak raketa :)
  • No třeba WoW vás může přijít na mnohem víc a přitom je to taková sr*čka
  • Mass effect ma nebude stáť ani korunu.
    • Amylee.Anderson
      Jaktože má 11 plusů? Vždycky jste byli ostrý vůči tomu :D
    • Okamžitě kontaktuji nejbližší stanici veřejné bezpečnosti a píšu dopis na ministerstvo vnitra, mu-ha-ha. (někdo tu nedávno psal o tom práskání, tak jsem si na to tak vzpomněl..) *4*
      • Ludo
        alebo ho nejaky Máz Efekt nezaujima

btw. sam sa nehorazne tesim aj ked sa k tomu asi dostanem az v lete
  • A kdo si koupi vsechny DLC,tak dostane zdarma bonus DLC do dalsi hry z ME univerza s rocnim predstihem plus 5 DLC v dobe vydani .
  • Mass Effect 2 - Collectors
    Mass Effect 3 - Reapers

Dvě Věže - Saruman
    Návrat Krále - Sauron
    • To je náhodou docela hluboké přirovnání. A Shepard je jako Gandalf, který mezi jedničkou a dvojkou umřel, aby se vrátil silnější, s více spojenci a na konci druhého dílu zničil domeček menšího zla. Schválně kolik dalších podobností vymyslíme *15*
    • Mayuri12
      omlouvám se asi jsem hlupák ale nepochopil jsem co má saruman společného s kolektory.
      Když už chceš valit do ME zaměř se třeba na příběhovou podobnost s DA či něco podobného todle je dost *1* *1* *1* *1*
      • Zayl
        Člověk by čekal že když máš za avatara vědce, budeš víc používat mozek.

No né, nic ve zlém, jeho post nemá moc důvodu existovat, ale smysl dává naprosto jasný.
        • Mayuri12
          Oh ano je mi absolutně jasné jak to myslí ovšem ty dvě díla jsou od sebe tak vzdálená že pokud chtěl nějak atakovat ME mohl proto vybrat mnoho lepších příkladů.
          A pořád trvám na tom že saruman byl zcela něco jiného než kolektoři.
          PS to abych si změnil profilovku když očekáváš že budu uvažovat jako Mayuri radši najdu obrázek nějakého oslíka abych ospravedlnil psaní haterských kravin až se tu začnou hemžit články o diablu III
          PS 2 todle bylo ve zlém právě jsi rozzuřil Gotei 13 a nerdskou asociaci
    • Veskoslav
      Poněkud mimo, ale budiž:)Jelikož od prvního dílu Lotra, vlastně už v Hobitovi je hlavní zlo Sauron a to ve všech dílech. U ME jsou to celou dobu Reapeři, jenom člověk pomalu poodkrývá souvislosti. Jediná podobnost je v tom, že Saruman byl loutka Saurona, stejně jako Kolektoři byli loutky Reaperů, jinak souvislosti mezi sc-fi sérií ME a fantasy sérií Lotr nevidím žádné.
      • PreidaQ
        A Sauron byla loutka Morgotha, na to nezapomínat. *7*
        • Veskoslav
          Pravda, pravda. Ale nebyl Morgoth nakonec zničen v Silmarionu? Už mi pameť nějak neslouží.
          • PreidaQ
            Ano, byl nějakým zvláštním způsobem vystřelen do vesmíru. *1* Každopádně byl ale původcem všeho zla, zatímco Sauron proti němu byl ještě "slabý čajíček". *3*
  • Jedine co me stve je,ze diky politice EA nedali do zakladni verze hry DLC From Ashes. Prece jenom zivy prothean je z hlediska ME serie docela dost velka vec na rozdil treba od Kasumi.
    Jinak pokud nekdo nevi co s penezi,tak at si koupi treba i trenky s logem N7, je to jeho svate pravo. Ja mam predobjednanou obyc verzi, dostanu k tomu jakousi zbran navic a to je tak vsecko.

Btw sranda,ze ke koupi ME2 jste dostali hned nekolik DLC zdarma (Zaeeda, Cerberus armor, Normandy crash site a Firewalkera), kdezto k ME3 dostanete prd, jedine ze jste si to predobjednali a ani pak to neni zrovna bohate na bonusy.
    Trend je jasny, je to cim dal tim horsi.
    • Mars50
      On tam ten prothean je, tím myslím v základní hře jen ho nemáš jako parťáka tzn. nemusíš to kupovat o nic de facto nepřijdeš.
    • naopak, s tim dlc to trefili dokonale, každej ho bude chtít mít, protože to je tvýma slovama "docela dost velká věc" muhaha, jen plaťte prdi
      • Naopak,s takovym pristupem k zakaznikum se jim na cele ME3 muzu vyprdnout.Zas takove pecka,abych to musel mit to neni.
        Takovyto pristup nehodlam podporovat.
        Jak psal kolega,mozna,az to bude za 10 ecek,tak nad tim budu uvazovat.
        • Veskoslav
          Doporučoval bych si zjistit, jak "důležitý" je tento DLC:)Prothean ve hře je, jenom ho nelze mít ve týmu. Tudíž o rasu jako takovou člověk nepřijde. Tudíž je to jenom "tah", jak vymlátil peníze na "senzaci".
          • Ale o tom se ja nepru.Jedine co jsem rekl,ze s takovym pristupem k zakaznikum,jaky posledni dbou EA predvadi,si muzou ten ME nechat.
            Nezlob se na me,vydavat DLC soubezne s vydanim hry je uz fakt vrchol. *3*
            Takove vycuranky ja podporovat nehodlam.
      • Za rok, za dva, az tam budou vsechny dlc a bude to za 299Kc, a to si jeste rozmyslim ;)
  • Stáhnu zahraju a smažu..to je asi tak všechno k tématu..jinak doufám,že to bude mít alespoň o dvě třídy lepší grafiku než ten předchozí díl a že se autoři alespoň pokusí udělat pár originálních map..ne jak v minulém díle, kde všechny byly na stejné brdo..
    • MrSanta
      O dvě třídy lepší grafiku to bude mít, až lidi přestanou pirátit.
    • Veskoslav
      Stejné mapy. Jo pokud jsi jednu misi hrál 20krát. JInak ani jedna stanice od Omegy, až po ztracenou stanici Cerberus nebyla stejná, tak přestaň žvatlat nesmysly.
      • PreidaQ
        To mi spíše sedí na první díl, kde přesně tohle bylo. Ve druhém díle už to bylo docela vychytané. *3*
    • Kdybys nekecal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit