Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Oni tu Liaru fakt nechali tak, že vypadá jak pitomá anime postavička? Omg.
    • Teda ta figurka se mi taky kuli tomu nelíbí.
  • EuroSamurai
    Tak když na to někdo má tak proč ne?Je každýho věc za co utratí peníze který si sám vydělal .
  • vsiml si nekdo ze obrazek z clanku je predelanej wallpaper na Walking Dead? :D
    http://wallpaperstock.net/the-walking-dead-run_wallpapers_31408_1600x1200_1.html
    • Lawliet
      *1*
    • rancor1223
      Ať žije fan-art! *1*
    • PreidaQ
      A mě bylo divné, proč Shepard běží zachraňovat před Reapery opuštěnou farmu. *1*
    • jj, je to geniálne :D
    • BoB.2
      To rači začnu dýlovat drogy nebo točit péčko.
  • genki.sudo
    Veci od Razer sú top, myš a podložku mám doma ale len blázon si ich kúpi ešte predražené v zberateľskej edícii..

Teda i blázon v dobrom slova zmysle :-)
    • Umaroth
      jsou dobre dokad se ti neposerou, kvuli ne moc bytelne konstrukci a odfláknutí, mozná jsou dobre na papíře a z počítku používání, ale nic to nevydrzi, Moje zkusenost, Lachesis 5 mesicu, lycrosa 8 mesicu, sluchatka barracuda. .... ty mi diky bohu slouzi uz 3 roky a vse ok, klavesnici sem nahradil g15 mam ji 2 roky a nenese známiky pouzivani, to same s G500 myší...na konctrukční kvalitu, bytelnost a preciznost je logitech nedohnatelný...to mi nikdo nevymluví. PS: ale ten x360 Onza ovladač vypadá hezky, škoda toho ocásku, jinak bych do něj šel !
  • Za A ta sprava je stara tak 2 mozno aj viac tyzdnov :D a za B tieto zberatelske predmety tak to je kravina, to je asi take ako osial okolo WoW - mount, pohar, klavesnica, mys ... vlastne teraz je to pomaly pri kazdom AAA titule . MW,Battlefield atd atd ...
    Ak porovnavam starsie hry s DLC ktore pridavali konkretny herny obsah v podobe novych questov tak si myslim ze zakladna ME3 s dlc-ckami nevide viac nez 100 eur za cely obsah...
  • A to tu není zmíněná M-8 Avenger Assault Rifle Replica za 650 babek na čekačku, hadry N7 nebo jiný krámy z bioware store.
  • Sehnat kompletní Mass effect 3 Vás může stát i život :D
  • Za chvilí budou chtít abych si ke každé hře koupil nové pc nebo konzoli ..... a dostanu k tomu DLC - a to se vyplatí !!
  • No tywole, tomu říkám komerce *11*
  • Piggsy
    Tak to se radši ožeru...
    • anubys.us
      Moje rec =D ale s mirou *3*
      • Piggsy
        Jmenuji se Míra, takže jinak to ani nejde.. *2*
      • Klidne i s Mirou, ale zadnyho neznam
        • Zdar, kedy a kde? *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit