Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 16K za Mass Effect 3?!? Bych chtel videt tu homoli co to dá.
  • vtipne! za trest si nekoupim ani hru, ale poctive ji ukradnu! *16*
    • Veskoslav
      Blázni jsou dneska všude. Ani ty léčebny už nejsou to, co bývaly:(
      • EuroSamurai
        No ono de hlavně o ty vycházky který maj :D
  • Zayl
    No teda ty ingame itemy, co totálně píchají do díry balanc na začátku hry, jsou opravdová odměna. Pokaždé je musím pracně zahazovat aby to nekazilo zážitek.
    • Cahir
      Když hraješ na insanity, tak jsou celkem k ničemu. Měl jsem ve dvojce pro svýho Vanguarda kestrel armor a tu brokovnici od Cerberu hned od začátku a stejně jsem celkem chcípal.
  • Veskoslav
    Něco k tématu:

Další, tentokrát filmový trailer:)
    http://www.youtube.com/watch?v=24jJncg6WiA&feature=player_embedded
  • Veskoslav
    Po pravdě: Prozatím můj osobní žebříček sběratelských edicí,které jsem si koupil, kde je zohledněna cena, kvalita titulu, množství bonusového materiálu a jeho kvalita: 1. Zaklínač, 2. Zaklínač II, 3. Stalker: Shadow of Chernobyl, 4. DoW II. U ME 3 jsem uvažoval o Collector, ale prozatím se spokojím se základní verzí no:)
  • rancor1223
    Knížka je super, nedávno jsem koupil za 23 liber z Anglie (i s poštovným) a stojí to za to!

btw k ME3 dostanete za tyhle peníze za hromadu věcí, ale viděli jste sběratelku k Fallout 3?
    http://goo.gl/8DVTu
    http://goo.gl/kQaD4
    *1*
  • ja si to vsechno koupim a socky mi muzou zavidet *5*
    • Veskoslav
      Titul D*BIL roku je možná předčasné dávat, ale jsi horký kandidát.
      • To bude tezky rozhodovani, konkurence v podobe jindry velkyho je velka :)
        • vlastik.plaminek
          jindra už snad není ani soutěžící, ale spíš titul, který výherce soutěže dostane, tzn. pepa je kandidát na jindru roku *1*
      • DarkHawk
        Přepni si to na třetí stranu a to teprve uvidíš deb*la roku.
        • Veskoslav
          Tak on je několikanásobný mistr v debilitě, on má svoji kategorii.
    • Slaby pokus o trolling.
    • Uprimnou soustrast.
  • Pochybuji,že to bude mít za několik let sběratelskou hodnotu.Maximálně jako srdcovka pro fandy.
    -Není to nic přelomového jako kdysi revoluční staré hry a nemá to ani příběh jako obrazy a známky. Dokonce i ta figurka se nehodí stylem do hry(možná pro japonskou verzi) a určitě to to nebude ruční výrobek.Obyčejný ručně udělaný cínový vojáček má větší cenu jak peněžní tak sběratelskou.
    -Kdy konečně budou ty sběratelské edice za něco stát.Nechci kupu hovadinu co vyrobil stroj v Číně ale třeba krásný podepsaný plakát a nebo neformální deník.Prostě něco co má autorský podpis když to medium nemá příběh.A ne hračku kterých je všude mraky.
  • Nevidím důvod proč by to měla být komerce a nebo bláznovství. U komixů, filmů a seriálů je merchandasing, tak proč by neměl být u hry navíc takhle podle mě skvělé? Je to prostě pro fanboye a podotýkám, že vždy se nemusí jednat o nolifera/geeka. Prostě člověk, který má rád tu značku a vše s ní spjaté :-)
  • DarkHawk
    Tak vášnivý sběratelé, ať už her či jiných záležitosti do svých kousku invenstujou i desítky tísíc. Takže nějakých 16000,- je asi nevytrhne. Třeba ten fanoušek Star Treku, co si komplet předělal byt podle interieru s Enterprise.

To s tím musím souhlasit.. Ta postavička Liary vypadá moc jako z Anime. Má vypadat normálně. Třeba postavičky hrdinu s Capcomu to je ok, protože to jsou Japonské hry, ale BioWare je Americké studio, tak proč dělat postavičky z jejich her v Japonském stylu?
    • rancor1223
      Protože jediní Japonci jsou dost šílení aby si to koupili? *1*
      • DarkHawk
        Tak tam se to asi bude prodávat ve velkém. Po detailním prozkoumání je postavička jako tak zpracovaná dobře. Prostě ale jen tu tvář má trochu jinou a jde z toho vidět ten nádech Anime.
        • Mno i ty proporce tela a poza maji k tomu anime blize,nez by bylo zdravo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit