Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 vás může stát až 16 tisíc
28.2.2012 | Adam Homola
114 příspěvků
-
Pravda, pravda. Ale nebyl Morgoth nakonec zničen v Silmarionu? Už mi pameť nějak neslouží.
-
Jaktože má 11 plusů? Vždycky jste byli ostrý vůči tomu :D
-
Tak sběratelku jsem objednal ze dvou důvodů první byl Artbook. A druhej bylo dlc zdarma, které bych jinak musel platit, to by mě pak vyšla hra na cca na 1300-1400, tak to už mi příjde lepší vzít tu sběratelku za 1700, která je pak vlastně jen o nějaké tři až čtyři stovky dražší.
-
Na nejaké N7 klávesnice od Razeru kašlem! Navaľte ten Wallpaper čo je k článku v 1080p!!!! A bleskom! *14*
-
Celkem bych si zahral i jednicku ale bohuzel, zda se ze nepodporuje 64 bit windows stejne tak i zaklinac 1 nevite o tom nekdo neco blizsiho ???Diky za odpoved.
-
OMG ta Liara vypadá jak kdyby dostala pořádnou dávku botoxu.
Tohle je nějaká parodie na japonskou mangu. -
vooobec neprehanaju okolo tej hry, somariny okolo lietania dvdcka do vesmiru a teraz aby som si vydral setky uspory? ... mozem kaslat cele zberatelske nejsom zavislak aj ked milujem mass effect seriu, staci mi za 50€ normalna hra a budem stastim bez seba, bioware ma istu cenu studio roka tak uz vymyslaju
-
Jo pod mostem to bylo vždycky levný *1* *1* *1*
-
Oh ano je mi absolutně jasné jak to myslí ovšem ty dvě díla jsou od sebe tak vzdálená že pokud chtěl nějak atakovat ME mohl proto vybrat mnoho lepších příkladů.
A pořád trvám na tom že saruman byl zcela něco jiného než kolektoři.
PS to abych si změnil profilovku když očekáváš že budu uvažovat jako Mayuri radši najdu obrázek nějakého oslíka abych ospravedlnil psaní haterských kravin až se tu začnou hemžit články o diablu III
PS 2 todle bylo ve zlém právě jsi rozzuřil Gotei 13 a nerdskou asociaci -
Hm... Ten obrázek je luxusní! *2*
-
A já NEPLATÍM NIC ! haha *2*
-
O dvě třídy lepší grafiku to bude mít, až lidi přestanou pirátit.
-
taska je pekna skoda ze neni batoh a neprodavaji to v cr
-
A Sauron byla loutka Morgotha, na to nezapomínat. *7*
-
To mi spíše sedí na první díl, kde přesně tohle bylo. Ve druhém díle už to bylo docela vychytané. *3*
-
alebo ho nejaky Máz Efekt nezaujima
btw. sam sa nehorazne tesim aj ked sa k tomu asi dostanem az v lete -
Okamžitě kontaktuji nejbližší stanici veřejné bezpečnosti a píšu dopis na ministerstvo vnitra, mu-ha-ha. (někdo tu nedávno psal o tom práskání, tak jsem si na to tak vzpomněl..) *4*
-
Člověk by čekal že když máš za avatara vědce, budeš víc používat mozek.
No né, nic ve zlém, jeho post nemá moc důvodu existovat, ale smysl dává naprosto jasný. -
Nevím jestli to bylo pouze v demu,ale když jsem potkal prvně ty monstra a dal si neviditelnost tak se strašně rychle přesunuli jako kdyby měli kolečka.Vypadalo to komicky.Snad to byla pouze záležitost dema.
-Také mně rychlost pohybu přišla strašně rychlá.Skoky neomezený běh jak raketa :) -
To je náhodou docela hluboké přirovnání. A Shepard je jako Gandalf, který mezi jedničkou a dvojkou umřel, aby se vrátil silnější, s více spojenci a na konci druhého dílu zničil domeček menšího zla. Schválně kolik dalších podobností vymyslíme *15*