Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jedine co me stve je,ze diky politice EA nedali do zakladni verze hry DLC From Ashes. Prece jenom zivy prothean je z hlediska ME serie docela dost velka vec na rozdil treba od Kasumi.
    Jinak pokud nekdo nevi co s penezi,tak at si koupi treba i trenky s logem N7, je to jeho svate pravo. Ja mam predobjednanou obyc verzi, dostanu k tomu jakousi zbran navic a to je tak vsecko.

Btw sranda,ze ke koupi ME2 jste dostali hned nekolik DLC zdarma (Zaeeda, Cerberus armor, Normandy crash site a Firewalkera), kdezto k ME3 dostanete prd, jedine ze jste si to predobjednali a ani pak to neni zrovna bohate na bonusy.
    Trend je jasny, je to cim dal tim horsi.
  • Stáhnu zahraju a smažu..to je asi tak všechno k tématu..jinak doufám,že to bude mít alespoň o dvě třídy lepší grafiku než ten předchozí díl a že se autoři alespoň pokusí udělat pár originálních map..ne jak v minulém díle, kde všechny byly na stejné brdo..
  • 16K za Mass Effect 3?!? Bych chtel videt tu homoli co to dá.
  • EuroSamurai
    No ono de hlavně o ty vycházky který maj :D
  • Veskoslav
    Blázni jsou dneska všude. Ani ty léčebny už nejsou to, co bývaly:(
  • Cahir
    Když hraješ na insanity, tak jsou celkem k ničemu. Měl jsem ve dvojce pro svýho Vanguarda kestrel armor a tu brokovnici od Cerberu hned od začátku a stejně jsem celkem chcípal.
  • vtipne! za trest si nekoupim ani hru, ale poctive ji ukradnu! *16*
  • DarkHawk
    Tak tam se to asi bude prodávat ve velkém. Po detailním prozkoumání je postavička jako tak zpracovaná dobře. Prostě ale jen tu tvář má trochu jinou a jde z toho vidět ten nádech Anime.
  • Zayl
    No teda ty ingame itemy, co totálně píchají do díry balanc na začátku hry, jsou opravdová odměna. Pokaždé je musím pracně zahazovat aby to nekazilo zážitek.
  • Veskoslav
    Tak on je několikanásobný mistr v debilitě, on má svoji kategorii.
  • Veskoslav
    Něco k tématu:

Další, tentokrát filmový trailer:)
    http://www.youtube.com/watch?v=24jJncg6WiA&feature=player_embedded
  • To bude tezky rozhodovani, konkurence v podobe jindry velkyho je velka :)
  • Piggsy
    Jmenuji se Míra, takže jinak to ani nejde.. *2*
  • DarkHawk
    Přepni si to na třetí stranu a to teprve uvidíš deb*la roku.
  • Veskoslav
    Titul D*BIL roku je možná předčasné dávat, ale jsi horký kandidát.
  • Veskoslav
    Po pravdě: Prozatím můj osobní žebříček sběratelských edicí,které jsem si koupil, kde je zohledněna cena, kvalita titulu, množství bonusového materiálu a jeho kvalita: 1. Zaklínač, 2. Zaklínač II, 3. Stalker: Shadow of Chernobyl, 4. DoW II. U ME 3 jsem uvažoval o Collector, ale prozatím se spokojím se základní verzí no:)
  • rancor1223
    Ať žije fan-art! *1*
  • rancor1223
    Protože jediní Japonci jsou dost šílení aby si to koupili? *1*
  • rancor1223
    Knížka je super, nedávno jsem koupil za 23 liber z Anglie (i s poštovným) a stojí to za to!

btw k ME3 dostanete za tyhle peníze za hromadu věcí, ale viděli jste sběratelku k Fallout 3?
    http://goo.gl/8DVTu
    http://goo.gl/kQaD4
    *1*
  • Slaby pokus o trolling.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit