Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect 3 vás může stát až 16 tisíc
28.2.2012 | Adam Homola
114 příspěvků
-
tak když jsme u toho tak já platím 40 000 Kč :D
-
No třeba WoW vás může přijít na mnohem víc a přitom je to taková sr*čka
-
Ale o tom se ja nepru.Jedine co jsem rekl,ze s takovym pristupem k zakaznikum,jaky posledni dbou EA predvadi,si muzou ten ME nechat.
Nezlob se na me,vydavat DLC soubezne s vydanim hry je uz fakt vrchol. *3*
Takove vycuranky ja podporovat nehodlam. -
pro jindru já platím 30 000kč
Todle je nějaká soutěž nebo co? -
omlouvám se asi jsem hlupák ale nepochopil jsem co má saruman společného s kolektory.
Když už chceš valit do ME zaměř se třeba na příběhovou podobnost s DA či něco podobného todle je dost *1* *1* *1* *1* -
Poněkud mimo, ale budiž:)Jelikož od prvního dílu Lotra, vlastně už v Hobitovi je hlavní zlo Sauron a to ve všech dílech. U ME jsou to celou dobu Reapeři, jenom člověk pomalu poodkrývá souvislosti. Jediná podobnost je v tom, že Saruman byl loutka Saurona, stejně jako Kolektoři byli loutky Reaperů, jinak souvislosti mezi sc-fi sérií ME a fantasy sérií Lotr nevidím žádné.
-
Stejné mapy. Jo pokud jsi jednu misi hrál 20krát. JInak ani jedna stanice od Omegy, až po ztracenou stanici Cerberus nebyla stejná, tak přestaň žvatlat nesmysly.
-
Mass effect ma nebude stáť ani korunu.
-
Doporučoval bych si zjistit, jak "důležitý" je tento DLC:)Prothean ve hře je, jenom ho nelze mít ve týmu. Tudíž o rasu jako takovou člověk nepřijde. Tudíž je to jenom "tah", jak vymlátil peníze na "senzaci".
-
A kdo si koupi vsechny DLC,tak dostane zdarma bonus DLC do dalsi hry z ME univerza s rocnim predstihem plus 5 DLC v dobe vydani .
-
pro jindru
Seš socan my platíme 20 000 nájem -
On tam ten prothean je, tím myslím v základní hře jen ho nemáš jako parťáka tzn. nemusíš to kupovat o nic de facto nepřijdeš.
-
Mno i ty proporce tela a poza maji k tomu anime blize,nez by bylo zdravo.
-
Kdybys nekecal
-
Mass Effect 2 - Collectors
Mass Effect 3 - Reapers
Dvě Věže - Saruman
Návrat Krále - Sauron -
Naopak,s takovym pristupem k zakaznikum se jim na cele ME3 muzu vyprdnout.Zas takove pecka,abych to musel mit to neni.
Takovyto pristup nehodlam podporovat.
Jak psal kolega,mozna,az to bude za 10 ecek,tak nad tim budu uvazovat. -
jindra už snad není ani soutěžící, ale spíš titul, který výherce soutěže dostane, tzn. pepa je kandidát na jindru roku *1*
-
Za rok, za dva, az tam budou vsechny dlc a bude to za 299Kc, a to si jeste rozmyslim ;)
-
naopak, s tim dlc to trefili dokonale, každej ho bude chtít mít, protože to je tvýma slovama "docela dost velká věc" muhaha, jen plaťte prdi
-
*1*