Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by mě zajímalo co ty si hulil za matroš.(bez úrážky).Jak můžeš říct že Bioware upadá?Když už nic jiného tak jedině prosperuje.DA2 žádný fail nebyl,byla to jedna z lepších her co jsem poslední dobu hrál.Neříkám že to překonalo DA:O,ale že by to byl fail?K ME2,hrál jsem oba díly,první jsem dohrál a byl jsem tolik unesený jak zpracováním tak příběhem.Pro mě to byla nejlepší hra co jsem do té doby hrál.DA:O,diablo,warcrafty a všechny tyhle tituly jsem hrál a ME je překonal.Avšak když jsem poprvé dohrál ME2,viděl jasně jak úrověn hry vystoupila ještě mnohem více.Nemohl jsem tomu uvěřit.A když vím že Bioware má nastarosti ME3 a tvrdí že odkládají hru,protože ji chtějí dopracovat k dokonalosti,srdce mě jen hřeje.Jinak kdyby jsi nevěděl co znamená RPG tak ti to připomenu:"Role Play Game".Už jenom to že vybířáš z množství dialogů a dostáváš podle toho paragon nebo renegade pointy,a tím vlastně tvoříš osobnost svého Sheparda je dostačující až až.Takže názor na odstranění nesmyslného invetáře,příjmutí více akčních prvků do ME2?Jedině dobře,navíc jak už bylo oznámeno tak Bioware to ve trojce chce vzít zlatou střední cestou,takže se ti i nějaká část inventáře a podobných blbůstech vrátí...Jediné zklamání co zatím pocitůji je oznámení že nebude česká lokalizace.Takže si na amatérský překlad budem muset ješte po vydání počkat.
  • Január je leden, takže to vypadá úplně stejně *2*
  • Zpoždění ME3 mi nevadí, jen doufám, že to nebude takový fail jako DA2. A také doufám, že nebude zase milión DLC za příplatek jako v ME2. Mohli by se také vrátit koncepčně k ME1, ME2 je hrozně zjednodušené oproti jedničce a moc akční, z RPG toho moc nezůstalo, jen kvalitní příběh. ALe vzhledem k tomu, jak Bioware upadá se asi nedá čekat, že by ME3 byla kvalitní hra :-(
  • I to tvoje "vydis" o par postu nahore? :)
  • Statisticky, hopeři vládnou češtinou méně, neb velká část textů se skládá z nadávání a vulgarit. To jentak na okraj, tohle téma rozebírat nehodlám. Měl jsem za to, že se najde dostatek inteligentních lidí, kteří ono "olol" pochopí jako jasný signál sarkasmu. A s dovolením nikoho nehodnoť na základě pár postů na fóru herního webu. Tyhle "je vidět", "očividně jsi" a "patrně budeš" věty už začínají být trapné.
  • hm.... nadávat někomu protože vyjádří svůj názor, aniž je v problému jakkoliv zainteresován... a ještě se zminovat o egu. To slovo ego si klidně používej, tvá inteligence na nic víc nestačí
  • Netvrdím, že čeština by byla chudý jazyk, naopak. Ale obecně se mi nelíbí, jak zní, provázanost s němčinou, která je odpudivě tvrdá, atd... Ale kouzlit se s ní dá, jako se kterýmkoli jiným jazykem. To beru *3*
  • Amylee.Anderson
    Jen mi řekni, co potřebuju, třeba se přiučim. Ale ty si očividně nepobral co píšu. Porozumět psanému textu je dneska ztracená dovednost. Já chtěla říct, že nás učej koukat na monitor - vydíš co píšeš a tudíž vidíš i chybu. Metoda deseti prst má dva účely - rychlost a bezchybnost.
  • Spis nez o "egu reagujiciho" bych rek o zoufalosti. To musi bejt HODNE zoufaly ego.
    Teda jsou pripady kdy si taky musim rejpnout ("sprava" je teda blba, no), ale shoda PsP obcas ulitne snad skoro kazdymu.
    Upozornovat na to muze fakt jen chudak, co asi krom ty cestiny nic moc neovlada, tak prece musi svoje zakladni znalosti poradne prodat : )

    Ale kokota se teda po ty jeho blitce nahore zastavat nebudu. A just nebudu!! : D
  • no slečínko asi jistě víš, že taková činnost sebou zkrátka nese zvýšené procento chybovosti. Nebo jsi dokonalá bohyně, narodila ses, prošla jsi si základním stupněm vzdělávacího školního systému a je nepřijatelné, abys provedla omyl? Já vím co asi potřebuješ, ale psát to tady raději nebudu.
  • vy jste teda frajeři. celkem by mě zajímalo, jak jste přišli na to, že gramticky nemotorný jsem tu já? Jen jsem se zastal jednoho uživatele. A asociace osobnosti s přezdívkou ... to je taky sranda, jenom mě irituje jak jednoduše to spojujete a jak vás to ovlivnuje. Já tu nikoho slovně nenapadl až do jisté chvíle, kdy už mi to bylo jedno.

    O vás to ale říká dost.
  • No je pravda, že člověk by se měl snažit počet chyb minimalizovat zpětnou kontrolou apod., ale zase je pravda, že pokud někdo už nějaký ten překlep udělá (a přiznejme si, kdo někdy nějaký neudělal ať psaním na klávesnici, mobilu nebo na papír, prostě stane se), tak reakce typu cituji: "...sem fakt chodí tlupa negramotných 13 letých hip-hoperů..." je dost přehnaná a vypovídá spíš něco o egu reagujícího než o intelektu a schopnostech chybujícího. Navíc takováhle reakce automaticky v dotyčném vyvolá obranný mechanismy a místo uznání chyby spíš se začne bránit, takže bych když už apeloval na to, aby si pisatelé příspěvky po sobě četli a zároveň aby se korektoři zamysleli nad formulací upozorněn.
  • No promiň, ale Tvoje předsudky vůči lidem co poslouchají Hip-Hop (sám mezi ně patřím) jsou úplně nesmyslné. To, že někdo poslouchá Hip-Hop znamená, že je blbý??? to je trochu přehnané ne? Proč by nemohl napsat chybu třeba punker nebo rocker? Podle Tvojích příspěvku jde vidět, že jsi jenom zaujatý nic nevědící ignorant... uznám, že ČEŠI dnes NEUMÍ ČESKY což je trestuhodné, ale psát hned, že to byl Hiphoper? příště se prosímtě takových to komentářů zdrž. *5*
  • Drom
    vite co je nejlepsi? ze slovo "kok*t" nemuzu jako registrovany uzivatel napsat (cenzurovano) a neregistrovany muze
  • Rika trotl s nickem Kokot, co podle vlastnich slov neuhlida gramatiku kvuli psani vsemi deseti? : D
    No hezky ses sam pojmenoval - nikdo pak uz asi nebude mit co dodat, ze..
  • Amylee.Anderson
    My máme ve škole předmět na psaní všemi deseti a výuka zahrnuje i to, že po sobě opravujeme chyby. Tak nemachruj, že to umíš. Prd umíš :D
  • Amylee.Anderson
    Proto, říkam, že je pro mě horší ME, mě nemá co uříznout :D
  • MrSanta
    A nemáš problémy ho strávit? *1*
  • Zayl
    Někdo si ráno vaří kávu, já si dávám k snídani blba.
  • Zajímavé příspěvky, myslím že bysme se mohli přesunout od problému gramatiky a překlepům, které se tu dělají a zaměřit se na Vaši inteligenci, která mi dle vyšich příspěvků přijde velmi pokleslá, až zoufalá :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit