-
Doporučuji přečíst nějakou českou klasiku. Čeština je jedním z nejbohatších jazyků. To, že na případný výraz nesedí dokonalý ekvivalent, je věc druhá.
-
Och, hluboce se omlouvám za urážku, posluchači tzv. černé hudby.
-
Teď jen doufat, že to co v tom čase udělají bude součástí hry a ne až dodatečných DLC...
-
Máš nějaké komplexy? Že tu musíš vyrypovat mimo téma? Jestli ano, tak si je jdi léčit...
-
jak se muzes hadat s clovekem, co ma nick: kok*t *1* ?
-
Nemáš nějakej link? Jediný co jsem našel je o kus vedle a tam je akorát psáno, že vyjde nejpozději v lednu. Což se úplně nevylučuje s tvojí informací, ale vypadá to krapet líp *2*
PS: přepokládám že tím swotrem myslíš SW:TOR *1* -
I tak, nezní to zrovna tajemně. Ale čeština nemá asi žádný hodící se výraz, jsa debilním jazykem. Grr.
-
EA uvažuje o posune SWOTR na január (Q1). Uviedol to v pohovore s investormi.
-
Sice nevím co máš na mysli tím "z paměti všema prstama", ale já taky píšu všemi deseti a nevidím žádný problém v hlídání gramatiky. Samozřejmě taky napíšu kolikrát naprosté kraviny, protože jsem lempl a o nastudování dávno zapomenutých pravidel pravopisu několik let akorát planě mluvím.
Ono taky neškodí si to sobě přečíst, než člověk klikne na čudlík Odeslat.
Edit: Zayl mě předběhnul. Datluje mu to rychleji. -
No a? Si myslíš že zbytek z nás to datluje ukazovákem levé ruky nebo co? Normální lidi si to po sobě přečtou než stisknou "odeslat". Někdy to zkus.
-
Překládá se jako Stínový prostředník.
-
Já tyhle překlepy standartně dělám a jen proto, že píšu z paměti všema prstama. Kdo z vás to dokáže? Při té rychlosti nemáš čas myslet na gramatiku.
-
Kamaráde neblbni...já taky nejsem nějakej češtin...ale todle uplně bije do očí...nechápu, že každej to obhajujete "omylem jsem se překlepl" přitom je to tak, že neovládá mateřský jazyk ani v základech
-
Mě se to už na začátku zdálo nějaký moc rychlý...ale co , pokud aspoň v létě výjde SWTOR tak mě čekání na ME3 nezabije...
-
Tak to přeložili, jo? Vřele doporučuji se naučit (/ naučit lépe) anglicky.
-
Stačí hip-hoper jakéhokoliv věku.
olol -
akurát som písal preview na ME3, keď prišla táto správa...je to dobre že odložili len o chvíľu
-
Face co? s DLC nas*** To je jako bych si koupil auto bez dveří a pak si ty dveře musel dokoupit? Dnešní svět je opravdu postavený na hlavu.
-
Podívej se, já se taky nikomu nesměju, že je deb*l že nedokáže spočítat pro mne jednoduché funkce. S tím souzením druhých trochu brrr. Někteří si to zaslouží, jiní ne. Jsme tu na obyčejném foru, úroven tu stejně není žádná valná.
-
Ehm, jak by tobě někdo mohl uříznout penis? Ty před náma něco tajíš? *1*