Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom
    ja to cekal :) ten podzim si tam dali minuly rok jen aby to nevypadalo tak daleko *3*
  • *9* *9* *9* *9*
    • Já chtěl zase pomalu rozjet jedničku, *9* *9* *9* hezky pomalu vychutnávat, pak dvojku...a rovnou na to nalajznout trojku...no tak si to sjedu dvakrát zase no *1*
  • Parádní správa. Ať konec trilogie opravdu stojí za to! Asi videli, že hráči nejsou z narychlo zbouchnutého DA2 příliš nadšeni, tak se ledy hnuli *4*
    • Snad -Zpráva- a -ledy hnuly-...led...rod mužský neživotný...sem fakt chodí tlupa negramotných 13 letých hip-hoperů...
      • Stačí hip-hoper jakéhokoliv věku.

olol
        • No promiň, ale Tvoje předsudky vůči lidem co poslouchají Hip-Hop (sám mezi ně patřím) jsou úplně nesmyslné. To, že někdo poslouchá Hip-Hop znamená, že je blbý??? to je trochu přehnané ne? Proč by nemohl napsat chybu třeba punker nebo rocker? Podle Tvojích příspěvku jde vidět, že jsi jenom zaujatý nic nevědící ignorant... uznám, že ČEŠI dnes NEUMÍ ČESKY což je trestuhodné, ale psát hned, že to byl Hiphoper? příště se prosímtě takových to komentářů zdrž. *5*
          • Statisticky, hopeři vládnou češtinou méně, neb velká část textů se skládá z nadávání a vulgarit. To jentak na okraj, tohle téma rozebírat nehodlám. Měl jsem za to, že se najde dostatek inteligentních lidí, kteří ono "olol" pochopí jako jasný signál sarkasmu. A s dovolením nikoho nehodnoť na základě pár postů na fóru herního webu. Tyhle "je vidět", "očividně jsi" a "patrně budeš" věty už začínají být trapné.
        • Ataker
          Máš nějaké komplexy? Že tu musíš vyrypovat mimo téma? Jestli ano, tak si je jdi léčit...
          • Och, hluboce se omlouvám za urážku, posluchači tzv. černé hudby.
      • No tak pardóóón vážený milostpane, že jsem se osral v písmenku. A dík za titul 13 letého hip-hopera. Snad se dnes večer nebudeš obracet v posteli a myslet na tu "ledovou" hrůzu co jsi tu videl. *3*
        • Kamaráde neblbni...já taky nejsem nějakej češtin...ale todle uplně bije do očí...nechápu, že každej to obhajujete "omylem jsem se překlepl" přitom je to tak, že neovládá mateřský jazyk ani v základech
        • Amylee.Anderson
          Já musím souhlasit s "milostpanem", protože co tu někteří dokáží napsat (co se týče pravopisu) tak to je až na infarkt.
          • I to tvoje "vydis" o par postu nahore? :)
          • Podívej se, já se taky nikomu nesměju, že je deb*l že nedokáže spočítat pro mne jednoduché funkce. S tím souzením druhých trochu brrr. Někteří si to zaslouží, jiní ne. Jsme tu na obyčejném foru, úroven tu stejně není žádná valná.
  • No skoro jsem dostal infarkt. Když to bude lokalizovaný tak jim to odpustím. Ale docela se bojím o trojku po posledním DLC. Po šedém prostředníkovy ( které bylo fantastické DLC ) to bylo strašné zklamání. *10*
    • Tak to přeložili, jo? Vřele doporučuji se naučit (/ naučit lépe) anglicky.
      • Překládá se jako Stínový prostředník.
        • I tak, nezní to zrovna tajemně. Ale čeština nemá asi žádný hodící se výraz, jsa debilním jazykem. Grr.
          • Doporučuji přečíst nějakou českou klasiku. Čeština je jedním z nejbohatších jazyků. To, že na případný výraz nesedí dokonalý ekvivalent, je věc druhá.
            • Netvrdím, že čeština by byla chudý jazyk, naopak. Ale obecně se mi nelíbí, jak zní, provázanost s němčinou, která je odpudivě tvrdá, atd... Ale kouzlit se s ní dá, jako se kterýmkoli jiným jazykem. To beru *3*
  • life28
    akurát som písal preview na ME3, keď prišla táto správa...je to dobre že odložili len o chvíľu
  • Mě se to už na začátku zdálo nějaký moc rychlý...ale co , pokud aspoň v létě výjde SWTOR tak mě čekání na ME3 nezabije...
    • life28
      EA uvažuje o posune SWOTR na január (Q1). Uviedol to v pohovore s investormi.
      • MrSanta
        Nemáš nějakej link? Jediný co jsem našel je o kus vedle a tam je akorát psáno, že vyjde nejpozději v lednu. Což se úplně nevylučuje s tvojí informací, ale vypadá to krapet líp *2*
        PS: přepokládám že tím swotrem myslíš SW:TOR *1*
        • Január je leden, takže to vypadá úplně stejně *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit