Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No more
    Bioware si chce zřejmě postavyt nový parkoviště a potřebuje podojit svoje fandy.
    • Tiez nechapem preco chodia ludia co danu hru vobec nemaju radi do diskusii a zbytocne vyria prach..
      Zeby nuda?
    • x_ander
      Jaktože tu otravuješ a ještě nehraješ nové CoD? Ještě není na torrentech?
      • CoD si zásadně kupuji. za kvalitu si člověk rád připlatí
        • Kronoss1
          To pak nechápu asociaci s CoD.
        • x_ander
          Otázka zůstává. Proč už nehraješ a místo toho otravuješ v diskusi o hře, která tě nezajímá?
          • Protože je potřeba poučit neznalé hlupce
            • Vaše mala slovní zásoba je skoro stejně ubohá jako váš vkus. Lamky
            • x_ander
              Ach táák. Já myslel, že jsi zůstal dneska po škole...
            • GlaDOS
              Neboj. My tě poučíme *3*
  • prosim nekažte to už je jednou konec tak to nechte bejt
    • smejki
      od začátku říkaj, že universum bude žít dál. ME1-3 je uzavřený příběh comba reapeři+shepard(wrex), nic víc.
      • ano žije ale tak ať se to jmenuje jinak
        • Ano to dává smysl. BW si vymysleli celé universum, ale teď se to bude jmenovat jinak, protože skončil Shepardův příbeh ? Fakt důležitá věc.
          • Vy byste sli do kina na/hrali hru Star Wars, kde nebudou ani Jedi, ani Sithove? A ne jen, ze nebudou pritomni na obrazovce, ale nebudou tam vubec? Nebo na Indiana Jonese, kde se to bude jmenovat Indiana Jones, ale ten tam nebude, protoze je tuhej?
            • Myslim že jsem hrál Mass Effect, ne Shepard Effect
            • Blue.Shark
              To je ale přece úplně odlišný případ :) Mass Effect pořád zůstane Mass Effectem, jen tam, dejme tomu, nebude postava Shepparda. Vlastě sis vyvrátil sám svoje tvrzení, protože, jestli se nepletu, například ve Star Wars se příběh vyvíjí a třeba v posledním díle už budeš marně hledat nějaké větší kvantum postav z prvního dílu :)
        • a proc? :D je to universum mass effectu proc delat stejnou hru v jinacim nazvu? po 2 rikali ze dalsi hry z ME budou nwm proc tu brecis
  • Trojka dopadla dost hrozně s tím, že na konci nešli vidět následky rozhodování, na které hra kladla celou trilogii důraz. Nakonec museli vydat DLC s rozšířeným koncem a oni se chtějí pustit do Čtvrtého dílu uzavřené trilogie?! Bioware u mě opravdu klesá v důvěře i oblíbenosti!
    • Blue.Shark
      Jestli jsem to dobře pochopil, tak nikdo neříkal, že Mass Effect má zůstat u trilogie, ale že příběh Sheparda bude trilogie. A mně to třeba úplně vyhovuje. Ten vesmír, co vytvořili, má neuvěřitelné možnosti, tak proč ho ještě nevyužít? Už jen ta historie obsahuje dost materiálu, tak nevidím důvod, proč neudělat další díl, když se bude laťka držet stejně vysoko. A ať si lidi říkají, co chtějí, ale Mass Effect jako celek je špičková série, to prostě nikdo popřít nemůže. A ten konec, to už je věc názoru. Na mě třeba zabral :)
    • Trilogie je uzavřená, ale další díl přece nemusí být přímé pokračování...
  • nedusovali se nahodou ze trojka je posledni dil? to jim tedy moc dlouho nevydrzelo :D
    • Ronox
      Ne neříkali, že 3ka je poslední díl, ale že 3ka ukončí putování Sheparda.
    • ale zas celkem chapu, vymyslet neco noveho da praci, stoji to penize, tak proc to delat, kdyz se da vyrobit dalsich 15 dilu Mass Effectu a radne to pozdimat, ze je to parodie na rpg pro deti snad ani nezminuju
      • Jasne, prece neposlou na jatka kravu, co se jeste da podojit. Podle mne se (naivne) domnivaji, ze za rok, za dva vsichni jak mavnutim proutku zapomenou, co za s*cku byl ME3 a houfne se pohrnou to koupit. No panove z EA Edomnton, nepohrnou. Kazdy normalni clovek si pocka na objektivni recenze a nazory hracu a muzete si uplacet "profesionalni" magaziny ala IGN jak chcete.
  • smejki: Co to meleš za kraviny? Kdo psal že EA vlastní Crytek? Pokuď naražíš na můj předchozí příspěvěk tak nic o vlastnictví tam není. A to že by se nemohlo EA a Crytek dohodnout o podmínkách o užívání enginu o tom si nikdy neslyšel, viď? To že EA výhradním vlastníkem neznamená že ten engine bude zadarmo, protože k nákladům musíš přičíst zaškolení personálu, protože pochybuji že se na této hře bude podílet Dice který má na starosti battlefild a možná i jiné hry které nejsou ohlášeny. :)
    • Viktor_H
      " protože pochybuji že se na této hře bude podílet Dice který má na starosti battlefild a možná i jiné hry které nejsou ohlášeny." - Mike Laidlaw při oznámení DA3 explicitně řekl, že jim Dice s enginem ochotně pomáhali.
    • smejki
      Aha, no tak pro příště prosím definuj vztah "patřit pod".
      Já furt nechápu, co se snažíš říct. EA, který si za těžký prachy (nikdy jsem neřek, že je zadara, ale že nemusí nikomu platit nějaký licence... taky mě lépe čti *2* ) interně vyvinulo novej engine, by si on jiný firmy mělo za jiný těžký prachy ještě licencovat jinej engine, když to ten jejich zvládne? Navrhuješ, aby se EA chovali jako blbci? To má bejt fajn alternativa? Vysvětli mi to jak malýmu děcku, prosim tě.

a jen tak bokem. zaškolení personálu na CryEnginu 3 by nedělali? Protože? Nebo je to tak, že nula od nuly pojde a tím pádem jsi to zmínil zbytečně?
    • Cosi
      "Jo ale mohly taky použít i CryEngine 3, kterej patří Crytecu a ten je také pod EA"

Z tvého příspěvku to jasně vyplynulo a Smejki reagoval zcela logicky. To že v této větě není slovo "vlastní" význam věty nemění.
  • Hmm 3 dili verni Unreal Engine 3 a u 4 budou delat hru na jinem Engine? Kdyz uz tak 4 dil meli delat az to hezky vypada na Unreal Engine 4 (Mass Effect 4) uz ME3 na UE3 vypadal viborne ale podle me ME3 nebyl delany na Samaritan verzi (verze ktera je na prelomu UE3/UE4). A pokud jde O destrukci vseho tak to UE4 taky ma.
    • Viktor_H
      V tomhle neměli možnost, řekl bych. Frosbite pochází od Dice a ti jsou pod EA. Asi tedy už tušíš, odkud vítr vane... Výhodou je to, že budou moci s Dice spolupracovat a rychleji ty technologie dostat do krve. Navíc prý mají zkušenosti díky DA3...
      • Jo ale mohly taky použít i CryEngine 3, kterej patří Crytecu a ten je také pod EA. :D
        • deridon
          spíše si myslím, že jde o to, že CryEngine je uvolněn pro širokovou veřejnost a Frostbite nikoliv, takže je to exkluzivní engine a na tom chtějí stavět
          • No nevím jaká ta exkluzivita vlastně je, jasně Frostbite 2 engine vypadá dobře, a není veřejný což je podle mě špatně(alespoň omezený editor), z hlediska modovatelnosti a komunitního obsahu pro hru.
        • smejki
          Crytek není EA vlastněn. EA jim jen vydává nějaký hry. Kdo vlastní značku Crysis, to je jiná otázka.
          • Něaký? všechny. Tak to nevím ale asi to bude stejné jako tenkrát s Far Cry, anebo možná že Crytek se už poučil a patří jim, v což doufám.
            • smejki
              Všechny? Homefront 2...

prostě argument "Crytek patří pod EA, ergo by mohli použít jejich engine" je levej. Mají smlouvu o vydávání her, nic víc. V týhle pozici je potom jejich vztah k Unreal enginu (třeba) i CryEnginu stejný. U Frostbitu je to jiné. DICE jsou vlastnictvím EA, tudíž EA vlastní i Frostbite. Už jen z logiky věci - za CryEngine by museli platit, za Frostbite nemusej. A proč taky kupovat cizí engine, když mám svůj vlastní, výkonnej?
  • Tyhle hry si ještě někdo kupuje ?
    • Ano :)
  • Frostbite 2 .... Frostbite 2.... Frostbite 2...
    http://youtu.be/BFqHyCoypfM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit