Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pleteš se, ta hra byla podprůměrna... navíc mě je buřt jaká je hra po updatech po půl roce, recenzuje se produkt který je na pultech ve dne vydání...

i po opatchování zůstávají otřesní companioni, hloupoučký příběh, tuny plot holes, nudný gameplay, nudný grind, nudné mise, slabý voice acting, vše prostě podprůměr...

• ale hrál chlapše... asi tak 7 hodin, pak adios musel jsem toho nechat abych se nezeblil...
  • KrPa
    se divim, ze to nehodili na Putina
  • flash789
    A dalsi co to nehral, achjo:)
  • Jack1947
    Ne to je tím že očekávaání byla přehnaná zhlediska toho že se mělo jednat o pokračování. Navíc po updatech a doladění ta hra byla na nějakých 7/10 jen to nebyl Mass Effect ale odpad taky ne hodně dobrých  věcí se bylo s těmi špatnými. Nadprůměrná hra.
  • HZD má nadprůměrné animace obličeje, moc lepších her člověk nenajde....
  • to vše co jsi vyjmenoval je důvodem proč je to ODPAD
  • Jack1947
    Odpad to nebyl jenom prostě hráči ME čekali něco více než nudnější vatu, pokus o offline mmo , on ani nebyl nijak zajímavý scénář příběhu a záporák taky nic moc potom to technické zpracování a málo vyžití.
  • ta hra byla absolutní odpad... není divu že bioware radši rezignovali na tvorbu příběhových her s dobrými postavami, nápaditým prostředím, promakanými dialogy a lore a radši dělají trash anthem...
    poslední hry od bioware jsou vše spíše šedý průměr.... ME 3 tak 7/10, DA II tak 4/10, DA I (docela ušlo ale taky žádné terno) 7/10, Andromeda 2/10--- prostě úpadek jak hrom. Hlavně ovšem samozřejmě na agitky čas je, to je hlavní, hra už pak tak důležitá není, nkdyž se vývoj předem zafinancuje ze správných míst...
  • Veskoslav
    To si vyčetl kde? Různí lidé, různé preference. Co je pro většinu sra*ka, může být pro jiné zajímavá hra.
  • Rejsek
    V současnosti se bohužel čím dál víc vytrácí dobrá vlastnost pokorně držet hubu, když něco pokazím.  
  • radim.zaty
    Neuspěla, protože to byla průměrná hra. 
  • walltar
    Načasování... jako že si měli dát načas a hru udělat pořádně?
  • flash789
    Chces me presvedcovat ze se mi to nelibilo? To nemysis vazne:)
  • karlman.hajsky
    Když je hra dobrá a je to známá značka, které si každý všimne tak může vyjít kdykoliv. Načasování si strčte za klobouk. 🙂
  • KIMCID
    No je hezké že žijí ve snu že to bylo načasováním.Ale jen hráči vědí že to byla bídná hra.
  • Veskoslav
    Akorát, že tady se snažili z hromady hoven udělat nablýskané menu.
  • Carnage666

No zrovna Dragon Age Inquisition mě vůbec nebavilo, tohle mě aspoň udrželo k tomu to dohrát. Tady na games to DAI dostalo 9/10 snad a do teď nechápu jak je to možný. Koupil jsem to nedávno že to zkusim protože nebylo co hrát a už to nestálo tolik a po 4 hodinách to lětělo z disku... nuda, příběh divnej a celkově mě nezajímal, nedokázal jsem se ani trochu vžít do postavy a osud ostatních lidí a toho světa tam mi byl naprosto lhostejný. Vyhozený peníze a konzolovitost z toho smrděla na sto honů, když sem zapojil gamepad hrálo se to hned jinak a líp. U Andromedy nebyl příběh žádná hitparáda ale aspoň combat system byl docela zábavnej a až na ksichty pěkná grafika díky frostbite enginu ale jako plnohodnotnej díl Mass Effectu to pohořelo no a následná nepodpora dalších příběhových přídavků ze strany EA byla pěkná rána pod pás, nas*at od EA si nic nekoupim už. Celej ten slavnej Anthem si můžou strčit tam kam slunce nesvítí.

A to nemluvim o to, že EA neni schopnej pořešit to že jejich dlc se nestáhnou a hra se nespustí dokud si neudělam vyjímku v antiviru...

• flash789
    Hmm, me se Andromeda libila. Zadna extaze, ale bavilo me to.

Internet v dnesni dobe udela z prdu hromadu h*ven raz dva.

• Veskoslav
    Sebereflexe nula.....

Důvody?

1. Nejhorší díl série. Nejtrapnější příběh, nejvíce mizerná posádka, kdy kromě Turianky to stále za "vyliž"....Nejvíce protivná Asarijka v historii, hlavní posádku "dvojčat" raději zalít do betonu a ten beton hodin na nepřítele, udělalo by to větší službu...

2. Vedlejší mise naprostý opruz, nudné, stále dokola se opakující kraviny.

3. Mrtvý svět a systém krytí. Systém schopností a systém postupného odemykání jednotlivých zbrojí, zbraní atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit