Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect: Andromeda předvádí souboje, dialogy i crafting
2.12.2016 | Aleš Smutný
88 příspěvků
-
Mé rozporuplné pocity ohledně MEA jsou s každou informací a videem, čím dál více rozporuplné... Strašně rád bych si zahrál další dobrý ME, ale z tohodle pořád nemam pocit, že mi to přinese to co bych od ME čekal...
BTW takže je to nová galaxie, ale původní rasy a lidi už tam jako jsou... WTF? -
-
A co teda se od té hry čeká? Spousta lidí říkala, že chce jedničku, ale mnohem větší a propracovanější. Zatím to na mě tak působí, tak proč je to špatně? Stejně v celé původní trilogii hrál prim příběh a celkové universum.
-
-
no právě že zatím jsem neviděl žádný náznak dobrého příběhu...už teď tam jsou divné nelogické věci, a to na čem staví mě jako solidní základ k vytvoření dobrého příběhu nepřijde... po shlédnutí toho posledního videa to spíš vypadá, že místo zažrání do příběhu, budeme hodiny grindovat materiály... ty souboje taky vypadají zatím spíše jak z nějakého MMO plného přebarvených částicových efektů... Pro mě zatím asi jediná pozitivní zpráva ohledně MEA je, že používají Frostbite, protože ten parádně pracuje s nasvětlením, takže graficky to vypadá dobře...
-
-
Tvl to je zase kvalitní názor. O příběhu nikdo nic neví. A tady kolega na základě vedlejší planety je schopnej odhadnout kvalitu a zábavnost hlavní příběhové linky.
Na základě 10 vteřinového záběru skenování rostliny(jen tak mimochodem jak crafting, tak sbírání věcí bylo v DAI dobrovolný) už vidí několika hodinový grind.
Hlavně že si můžeme zanadávat že ? -
-
hlavně že ty na základě stejného množství informací víš, že to tak nebude - kolego :) já nenadávám, pouze vyjadřuji své obavy... ;) méně emocí a více zamyslení nad tím co čteš...
-
-
-
-
-
Já zatím nevím proč tak vyšilujete. Buďme rádi alespoň za další hýbající se obrázky a až ukážou, že crafting je k ničemu a musíš ho provádět, tak teprve pak bych hodnotil.
Všechno ostatní spíše vítám a to i po zkušenostech z DAI. Hold mám asi jiný chutě, tohle musíte prostě přijmout. -
Ok. Invizice v prostředí ME, aspoň uštřím. Ale nejůležitější otázku pořád nezodpověděli. Budu tam moc hrát za trans černoškou lesbičku muslimské víry na vozíčku? *3*
-
-
jasan, případně za metrosexuála co je SJW na 4chan.
-
-
vypada to hrozne. gunplay proste obycejna kozolova 3rd person dumb-shoot tak jak vsechny massefekty, jeste k tomu pridaj bordel grindovani blbosti aka nomansky komplex, trapne dialogy a zaklincujou to "volby" ktere volby vlastne nejsou
kto tohle muze chtit hrat -
Proč musej do hajzlu furt do všeho cpát crafting? Člověk s sebou akorát tahá tuny zbytečnýho bordelu a snaha najít jeden konkrétní předmět se tak mění v peklo.
-
-
Mám pro tebe jedno slovo: Minecraft. Lidi milujou craft. Že nás dva craft spíš štve, to nikoho nezajímá.
-
-
Mno bojím bojím, já si nemyslím že ty face animace jsou hříčka nedodělanosti, podle mně byly tak cílené, protože Bioware to lépe neumí :DD
Nicméně jsem zklamanej že GOTY vyhrál Overwatch (né že by si to nezasloužil, zas ale na druhou stranu vůči němu cítím hluboký osobní afekt), hodně by to potřeboval Titanfall 2, aby mohl oslovit víc lidí a nabrat komunitu, ta hra si to zaslouží, vývojáři musí vidět že předražený season pass a nekompletní hry nejsou pro ně řešení a že to jde i jinak.. -
Ten boj vypadá fakt otřesně. Taková arkáda. V ME 1 by byl mrtvý do 4 vteřin snad i na nejnižší obtížnost. *2*
-
-
protože me1 nebyla arkáda
-
Tak za 1. Boj si bere prakticky jen z ME3, kde vanguard je schopnej se správně nastaveným buildem lítat po bojišti a prakticky nikdy nepříjde o štít.
Za 2. Skutečná obtížnost v demu bude pravděpodobně pod hranicí nízká ve skutečný hře(biotická bariéra skoro nešla dolu)
Za 3.Podle článku co napsal playstation magazin(nebo něco takovýho) je kryt neuvěřitelně důležitej -- dokonce až tak moc že abilita pro vytvoření umělýho krytu se stává nutností. -
-
"spravne nastaveny build". :D tohle miluju
-
-
-
Napadá mě několik věcí:
1) Znamená to, že v té jiné galaxii je to úplně stejné jako v té naší?
2) Je dojemné, jak se při boji usilovně nekryje.
3) Politicky korektní indická hrdinka jakoby z oka vypadla té paní z intra Civilizace 6, zřejmě to popisuje její dobrodružství poté, co na konci intra Civilizace 6 odletěla do vesmíru.
Hry od Bioware mě sice moc nebaví, ale faktem je, že pohled na ty krajiny a města ve mně vyvolal chuť, se tam podívat. I když mám pocit, že už jsem to všechno viděl v jiných hrách. Velká 3D RPG s otevřenými mapami jsou pomalu na vymření (Fallout, Elder Scrolls, Zaklínač, Gothic - vše momentálně pod drnem), takže se těším i na nového Šeprda, respektive Šeprdku, abych nikoho neurazil. -
-
Jiná galaxie automaticky neznamená, že organismy budou kompletně jiný. Záleží čistě jen na dané planetě, jak se na ní bude vyvíjet život.
-
jen k 2) Pouziva bioticky stit; nizka obtiznost; a neni temer kde. Ostatne pokud pujdou Bioware smerem ke skutecne otevrenym lokacim, tak kryt na kazdem rohu, jak tomu bylo v predchozich dilech, nedava smysl.
-
1)Na základě toho co víme to vypadá že se něco podělalo s arkou "hyperion" a ty zbylý tam dorazili podle plánu. Díky tomu to asi bude vypadat že už tam nějaký midi-pidi kolonie budou
2)Nízká obtížnost, viz můj příspěvek výše
3)Pokud vím tak v trailerech byla bílá :D Každopádně tohle je moderní bioware(bohužel) pokud by tam nebyla jediná gay postava tak by to nemohli vytvořit..
-
-
Mass Effect: Inquisition *7*
Tak tohle může max. mile překvapit, jelikož moje očekávání jsou na bodu mrazu.
Uvidíme po vydání, třebas se v BW poučili. -
-
DAI mělo svoje špatný chvíle i dobrý momenty. Podle mě Jaws of Hakkon vyřešilo hodně problémů(nudný side questy, prázdnej svět) a že by to byl "abomination" jak tu někteří píšou to teda opravdu není.
Hlavní linka u DAI je více než šlušná(uznávám konec stál za prd) - i když správně vzato by se měl brát v potaz konec v tresspaseru kterej byl fantastickej.
Mass Effect byl ale vždy o úplně nečem jiným. O postavách, příběhu atd. O čemž víme absolutní kulový. Takže s hodnocením bych počkal až tu hru vydaj.
-
-
Mass effect je srdcovka, ale sestupna tendence kvality pokračuje. Totalně to smrdí nudným Iquisition, kde musíte strávit hdiny nudným grindováním a rubáním ve sterilním světě a pak s vidinou posunu v příběhu (to, co mne v MA vždycky nejvíc bavilo) se konečně pustíte do příběhové mise.. ..a ono hovno, jen tupá výplň, aby se neřeklo - bohužel tu vidím mezi řádky stejný model!..zlatý MA1..tam byl alespoň ten pocit, že jde o všechno a vždycky to posadilo na prd*l i na stařičkém notebooku v probdělých nocích na kolejní kralikárně *14* ..asi už jsme rozmazlení. Hlavně že to bude v 190K *12*
-
-
..a ťápání o grafice taky moc neberu, u takových firem už je to dnes nepsaný standard. V MA1 měl Shepard na hubě snad jen 5 polygonu a vše co z ní vyšlo, jsem mu žral i s navijákem *1* (což nic nemění na tom, že na tu dobu to byl grafický skvost)
-
Ah, zase to moderni slovo "kralikarna". Pekne se nam to rozmohlo, asi to zacnu upalovat hlavy palkou.
-
-
..a jak bys nazval místnost 5x3m pro 3 dospělé lidi? Hilton? *1*
-
-