Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se nemůžu dočkat dalšího mistrovské dílo od BioWare. Což jako vždy bude.
    • CRYPT
      ano, akorat Star Wars: The Old Republic jde jaksi mimo to "mistrovske" dilo
      • Ne, nejde. Je to nejlepší MMORPG hra.
        • no tak to teda fakt neni
  • No to bude prů*er... *13*

DA:I nepředvedla úspěšný model, DA:I předvedla kupu hnoje..

Takže tu bude další ničím nezajímavá tupá veselá omalovánková rubačka vycpaná zbytečným craftingem a skenováním čehokoliv v obrovských prázdných lokacích. A mizerný herecký výkony voskových figurín s mrtvýma skleněnýma očima..

Mass Effeck je mrtvý. Ať žje Mass Effect!
    • Luckiller
      Musím se přiznat, že soubojoví systém se mi zamlouvá. Zdánlivě využívá rozmanitost vlastností a zbraní z ME3 mulťáku, ale přidává frenetický arkádoví element. Zbytek... *13* K DA:I jsem se vyjádřil, že bych to hrál jen kdyby to byl přeskynovaný ME, jenže jak se na to teď dívám... za voskoví obličeje kritizovali už i FALLOUT4. A mezi námi, ta mimika tváře hlavní postavy (vymodelovaná zřejmně podle průměrné uživatelky tumbleru) je v porovnání se Zaklínačem (žádný fanboismus) tristní. ME4 už může jen mile překvapit
    • Nemám moc rád, když někdo nadává na hru předtím než vyjde, ale musim přiznat, že se fakt bojim, že by to mohlo dopadnout přesně takhle :( Prosím, ať to nedopadne takhle...
      • Me to treba prijde po tomhle traileru tak, ze si to spis koupim nez ne.
    • Morraw
      Z každým dalším vydaným trailerem a informacemi, mě to spíše odpuzuje. A nejsme jediní. Kvalita ME her byla spíše sestupná. Jestli tohle chcou ještě říznout Inquisition, tak to potěš.
      Jde vidět, že všichni schopní lidi už jim asi odešli, ptže příběhem to vypadá jako recyklace předchozích dílů.

Jestli je tedy někdo tímto trailerem nabuzený, tak by mě zajímalo proč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit