-
Ono ti manazeri nejsou neschopni. Delaji svoji pravi velmi dobre. Jen je treba si uvedomit ze hlavni cinnost EA neni delat dobre hry, ale vydelat prachy. Takze se koupi studio, vyzdima znama znacka (cim nizsi naklady na vyvoj tim vetsi zisk), fanousci to par dilu kupuji ze zbyku protoze to ma zname jmeno a krasne trailery. Az fanousky odradi tak se znacka zahodi a jde se rejzovat na jine. Velmi uspesny model ktery zatim delaji na jednicku. Cilem tech manazeru neni budovat kvalitni znacky, ale co nejlip zpenezit ty co uz vybudoval nekdo jiny. Myslim ze nikdo jiny nedela tuhle praci tak dobre
-
nekŕm trola. keby bol aspoň schopný, ale takto biedne vyvolávať spor... to je na úrovni materskej škôlky.
-
EA je hrobař: Bullfrog, Origin, Westwood, Bioware..... Pořád stejný scénář. Kupme studio, co dělá skvělé hry. Nasaďme na to hloupé manažery, kteří vyženou všechny kvalitní zaměstnance. Zůstane jen prázdná slupka.
-
7/10, tzn. tak maximálně 5... :-/
-
Chci tím říct, že situace nevznikla z důvodu neschopnosti něco najít, ale z důvodu nemožnosti ověřit to, co jsi původně tvrdil. To jest těch tebou původně uváděných 90 %.
-
Jako první hra od nového relativně nezkušeného studia(Bioware Montreal) je to podle mě dost úspěšný pokus. Základy, čímž myslím hratelnost včetně RPG systémů, jsou, z toho co jsem odehrál, zvládnuté dost dobře a je na čem stavět. V budoucnu stačí doladit ten zbytek, tedy vyprávění a animace, a bude vymalováno. Koneckonců nedávno se jim vrátil Karpyshyn, takže minimálně o příběh bude postaráno. Kdyby se vrátili k formuli ME2 a přestali dělat otevřené světy, tak by bylo postaráno i o nudné questy, protože by je tam nemuseli dávat. Ale zase bych k tomu dodal, že i ty nudné questy jsou oživené dobrou hratelností, protože třeba jetpack doufejme nikdy neomrzí.
Samozřejmě, někteří mohou namítat, že není zrovna košér použít pro první pokus o hru svatý grál jako Mass Effect, nad tím se ale stačí zamyslit z pohledu EA a vyjde důvod jasný, i kdyby ta hra byla neskutečně špatná, což rozhodně není, tak by se prodávala jako rohlíky, na rozdíl třeba od nového Mirror's Edge.
Jinak z budoucnosti Neo-Bioware mám radost, příběhové zakončení DA:I v Tresspasserovi slibuje výborný příběh a ME:A slibuje jetpacky, co víc si přát. -
Kde?
-
Tak jsem to teď otestoval a dá se hrát.
Použil jsem trial verzi (je na 7 dní) Avast SecureLine VPN, připojil se skrz něj na Singapurskou IP, (až PAK) zapnul Origin, nechal stáhnout Deep Space doplněk do Andromedy (stahování začalo chvilku po připojení do Originu) a pak šla normálně spustit a hrát.
Akorát VPN muselo zůstat zapnuté .. respektive když jsem vypnul hru i Origin, odhlásil se z VPN a pak znovu nahodil Origin, tak už mi to zase v knihovně ukazovalo i trial verzi a u hry samotné jsem měl datum vydání 23.března. -
No, ptám se na to proto, jelikož dle mně dostupných informací jenom cca polovina všech autorů/scénáristů z Andromedy dělala na některém z dílů z původní trilogie, a to drtivá většina z této poloviny jenom na třetím dílu. Není to málo, ale není to 90 %. Tak by mně zajímalo, kde jsi přišel k tomu číslu „90 %“.
Zdroj: IMDb.
John Dombrow – Andromeda & ME 3
Cathleen Rootsaert – Andromeda & ME 1 & ME 2
Lukas Kristjanson – Andromeda & ME 1 & ME 2
Ann Lemay – Andromeda & ME 3
Neil Pollner – Andromeda & ME 3
Jay Watamaniuk – Andromeda & ME 3 -
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D - muzu si taky vyndat mozek?
-
Nikoliv, tým co makal na původní trilogii ted dělá na nové "Intellectual property" http://www.gamespot.com/articles/kotor-team-making-new-ip-at-bioware/1100-6411500/
Karpyshyn - napsal příběh, Derek Watts- lead concept artist, Preston Watamaniuk - Lead Designer, David Falkner - Lead progaramer, Parrish Ley - Lead Cinematic designer, Casey Hudson - Lead Director/EP. a pár dalších
To jsou ti pánové, jenž stvořili Mass Effect, aby nedošlo k mílce, že svět svoří jeden člověk.
krom posledního zmíněného (Hudson) jdou v Bioware stále ti samí borci co stvořili Kotor, ME trilogii a některý z nich Baldurs Gate! -
Oni bojujou proti invazi alienov? Ja doufal ze budou bojovat proti "patriarchy". *5*
-
Dostal jsi mě. A jsem rád, že tu má někdo mozek na to, aby se podíval na titlky. Někteří zde tak chytří nejsou a místo toho, aby hledali 2 minuty fakta, tak dávají mínuska ve komentářům a ptají se dementně na to, kde jsem ta data za ty dvě minuty sehnal, bravo.
-
za to tvoje reakce jsou oduševnělé *15*
-
Divím se, že přes kritiku, která je uvedena v článku (a taky na ostatních webech), to stejně dostane vysoké hodnocení. Je to hra od velkého vydavatele, takže klasika - sedmičkou neurazíš, že?
-
Jak říkám, jsi čím dál tupější.
-
Konec března a PC fanatik kupuje svou první hru letos a to ještě břečku. *15* *15* *15* *15* Jste dopadli..
-
Tobě už solidně jebe, že? *7*
-
generálny riaditel Bioware je Matthew Bromberg, takže je to opak moslima....
-
"Letos to bude první hra (nepočítám li Bundle atd.), co si pořídím."
Smutné jak dopadli PCčkáři, musí se spokojit se šméčkem...
Konzolisti: Zelda 97%, Horizon 89%, Nioh 88%, Yakuza 0 84%, atd...