-
Bioware je financovane islamskymi imamy ve snaze moralne rozlozit zapadni spolecnost.
-
Kde asi udělali soudruzi z BioWare chybu? Už poslední Dragon Age jsem nedohrál a do tohohle Mass Effectu se mi ani moc nechce. Hlavně, že tam můžete sbalit všechno, co běhá. To je jejich největší starost.
-
Odhalený vesmír.
-
KECY! Těch 90% scénaristů jste si VYCUCAL Z PRSTU!
Projel jsem si titulky ME2 a ME:A a v Andromedě jenom 2 z 12 scénaristů odpovídá předchozímu dílu!! Což dělá pouze 16% !!! -
KECY! Těch 90% scénaristů jste si VYCUCAL Z PRSTU!
Projel jsem si titulky ME2 a ME:A a v Andromedě jenom 2 z 12 scénaristů odpovídá předchozímu dílu!! Což dělá pouze 16% !!!
Scénář Mass Effect se hodně změnil kvůli
1.) tvůrce celého ME univerza D.Karpshyn se podílel jenom na dvou prvních dílech
2.) spousta výojářů z prvních 3 dílů odešla po dokončení ME3
3.) dokonce i vedoucí projektu, který vyvíjel první 3 díly, Casey Hudson taky opustil Bioware -
nové Bioware hry sú úplny opak skvelých bethesdích RPG hier. A to je veľmi veľmi zlé. Vo Fallout si môžte urobiť ceckatú blondýnu s červenými perami a modrými očami. Môžete vyzabíjať NPCčká a ich telá ešte rozstrielat na zemi na cucky vrátané detí. Sidequesty sú zábavné, premyslené a pútavé, častokrát viac ako main quest. Do hry pridávajú vždy masívny datadisk.
Bioware RPG je multiplayer dlc mikrotransakcia grind MMO stupídny slniečkový príbeh s LGBT agitkou.Vesmírny gender homo šmolkovia bojujúci jednou lodkou proti invázii alienov za záchranu sveta planéty. -
Fallout 4 mě taky bavil a dostal za 7. Nedávno jsem si dojel starou trilogii, tak se pustím i do tohoto dílu. Jediné, co o hře vím, tak bylo pár "instruktážních" videí a pr*ser s animacemi postav. Víc jsem si nechtěl zjišťovat a kazit si tak zážitek. A že je béčkový scénář? Jako nic proti, ale původní série taky zrovna neoplývala barvitým příběhem starých RPG nebo Kotoru. Vedlejší úkoly ala posbírej to a to byly už ve 2. díle (zejména Hammerfield a dokola se opakující se mise).
Možná budu zklamaný, ale to je riziko. Letos to bude první hra (nepočítám li Bundle atd.), co si pořídím. Věřím, že horší příběh než má Skyrim to fakt mít nemůže. Z hodnocení mi vyplývá, že si z toho člověk nesedne na zadek, ale není to špatná hra. Není prostě to, co se od ní čekalo.
P.S: Zahrát si zpětně kritizovaný konec ME3 rozhodně doporučuji pro ty, co nehráli tehdy a ani teď. Je to sice barvička sem, barvička tam, ale je to zpracované mnohem pěkněji a logičtěji než při vydání. -
Podle všeho to bude mít i světlý stránky. https://www.youtube.com/watch?v=Y42bXsDZLA0
-
Autoři, který ti vyjedou na konci hry nebo pokud v menu znáčkneš na "credits" a pak to porovnáš s "Credits" z původní trilogie. Ono stačí opravdu málo, aby jsi si to vyhledal.
Mimochiodem, Drew Karpyshyn se do Bioware vrátil a ted pracuje na SWTORu.
Ghost47: Yop, myslel jsem scénáristu Andromedy. Co jinýho bych asi měl myslet pod článkem o Andromedě. -
Ale tak zase špatná hra to být nemusí, jen si z ní zkrátka nesedneme na zadek.
-
a to sem se tak těšil
-
Díky za info :P jak přijdu z práce domů tak se na to mrknu :)
huáá!! To bude dlouhá noc :D:D -
IMHO myslel hlavního scénáristu Andromedy.
-
Přičteme si k tomu absenci quick save/load, Load nesmyslne zastrčený v "settings", quest log a jednoho to už trkne - nad UI a UX pro menu tady někdo moc nepřemýšlel, nebo netestoval, v nejhorším případě testoval, nahlásil ale rozhodlo se se na to vykašlat :-)
Maličkosti to ano...
Dacansky pristup tak určitě...
Je ale určitá hranice kdy pozitiva převáží negativa a je snadné nad nima mávnout rukou, někdy je pozitiv méně a není se čeho "chytit" a i na drobnosti je nahlíženo s větší vážnosti...
Po trialu a přečtení recenze to vypadá že ME:A tuto hranici překročil a je méně, případně nezachránila zbytek... -
Raději s tím ještě počkej, protože lidi, kteří to teď zkoušejí přes korejské IP adresy mají nějaké problémy se spuštěním hry.
Nicméně hodně bych se divil, kdyby to nefungovalo nejpozději zítra při odemknutí pro USA. Byla by to první taková Origin hra.
update: tak přes singapurskou VPN (např. prostřednictvím Hide.me) to prý funguje. Jinak doporučuje se zatím po aktivaci hry origin přepnout do offline režimu (následně odpojit VPN) a až pak hrát. Což samozřejmě zablokuje některé online funkce..ale holt hra ještě oficiálně nevyšla, tak netrpělivci musí některé věci oželet *1* -
Nerad bych se mýlil ale mám tušení, že jde o něco od Reynoldse, název si nevybavim.
-
Toto je můj druhý či třetí příspěvek v diskuzi na Games v historii. Nevím, s kým si mě pleteš, ale já rozhodně pod žádným nicknamem Drizzt nevystupuju, proč bych to dělal neasi.
-
"Je celkem škoda že hra si odnáší hate kvůli obličejovým animacím který měla už i první hra nic moc"
Jak proboha můžete obličejové animace uvádět na stejnou míru u hry z roku 2017 s hrou z roku 2009 ?!!
To samo o sobě je už ukazatel ohromného problému: Mass Effect:Andromeda má "o trochu hnusnější" obličejové animace než jeho první díl, který vyšel před 8 lety!!!
Měl by jste už přestat obhajovat neobhajitelné. Ta grafika je obrovské zklamání. -
A to kterou?
-
„Scénáristi, což píšou postavy jsou z 90% z původní trilogie.“
Jaký je, prosím, zdroj tohoto tvrzení? Článek, blog/vlog, statistika apod. Myslím to vážně, fakt by mě to zajímalo.