-
7 není prumer ani podprumer ale kvalitní hra. Jestli vám nesedne mmo nebo openworld, jdete hrát Call of duty *3*
-
SJW: The Game *11*
-
Trial verze...
-
XCOM 1 s modom long war je bez problémov hrateľná hra, ktorá sa s čistým svedomím môže postaviť vedľa xenonauts. ono,xenonauts má tiež hodne nedostatkov, len treba mať odvahu si ich priznať. každá z tých hier mieri na inú cieľovku, takže v tom problém nevidím. v kategórii AAA titulov je xcom naozaj vytŕčajúci titul (dvojku som nehral, nesúdim).
-
Jako mínusy jsou hezký ale chtělo by to i nějakou konstruktivní reakci : )
-
ME:A můžete hrát už dneska. Stačí si koupit hru na originu a poté použít vpn k obejití časového omezení. Není za to žádný postih -- samotný EA řeklo že to postihovat nebude.
Takhle to dneska udělám já -
Zdánlivě je to sice maličkost, ale osobně mě to v trialu taktéž vytáčelo.
Příčinou těhle komplikací je, že Andromeda má hromadu propojených menu a ne jedno, které je rozděleno na "záložky".
Takže skočíš do mapy, pak z ní vyjedeš Esc, ale tím se jen dostaneš do nadřazeného menu, z kterého musíš opět vyjet pomocí Esc a až pak jsi s trochou štěstí zpátky ve hře.
Ono i "hlavní menu" tam je prakticky 2x - zmáčkneš Esc a otevře se ti první, tak trochu rozcestníkové menu, které ale na první pohled vypadá jako standardní hlavní menu. Jenže v něm se nedostaneš k nahrávání pozice, změny nastavení (grafika, zvuk..) atd., musíš přejít ještě do dalšího menu. A to ti umožní vstup do další skupiny podmenu, kde už konečně můžeš měnit jednotlivá nastavení *1* . A aby to bylo ještě zmatenější, tak některé položky najdeš ve více podmenu zároveň - například přepínač titulků je jak v nastavení zvuku, tak v obecném nastavení hry.
Prakticky všude je přidán minimálně jeden krok navíc a naprosto zbytečně.
Ovládací rozhraní Andromedy je prostě jen hromada navzájem propojených tabulek, které nejsou zrovna přehledné a orientace v nich je všechno, jen ne intuitivní.
Kdybys měl školní předmět, kde máš za úkol vytvořit uživatelské rozhraní a ty odevzdal tohle, tak to bude přinejlepším za 3- a to jen v případě, že bys byl učitelčin mazánek.
Jasně, dá se na to zvyknout, ale zvykneš si i na každodenní bičování - pokud nejsi masochista, tak ti to ale příjemné nebude nikdy. Třeba ale ještě UI vylepší, nebyli by první, kteří jej po kritice hráčů překopali (viz třeba CD Projekt a jejich hrozné menu v 1.0 verzích posledních dvou Zaklínačů). -
takže asi nebudu spěchat s koupí a klidně počkám
-
Momentálně hraji Trial verzy. A ano, animace obličejů je místy až směšná, když Rayder utíká tak se můžu potrhat smíchy :D skvělý pohled fakt :D
Chtělo by to rozhodně patch protože jsem za těch pět hodin hraní viděla i hodně glitchů :P
Ale... nic to nemění na mém nadšení, že se zase můžu vrátit do světa ME. :P Ok s nedostatky, ale stejně. :) Užívám si to a 23 hodlám čekat v osm hodin před prodejnou a odnést svi svou Andromedu. :) -
Recenze pěkná. Ale uvítala bych méně cenzury.
-
Ty už jsi to hrál, že můžeš soudit?
To je jak u blbejch tohle. Furt dokola. Ne, ale viděl jsem hooodně videí a všemu rozumím :D -
Hezka recenze, ocenuju odvahu priznat, ze AAA titul je spis prumerna hra s podprumernym pribehem. I kdyz to AAA je diskutabilni, mozna tak rozpoctem nebo kvantitou, ale urcite ne kvalitou.
-
pokrytecká nula co by ráda diktovala ostatním co mají dělat ale samotnýho se ho to netýká.
-
A kdo to nečekal, když do každé upoutávky musí za každou cenu narvat bezduchou romantickou linku... hlavně že tam je Natalie Dormer.
-
Původní trilogie nebyla podle literární předlohy, proboha..
-
Takže co zde máme...
Technická kvalita otřesná včetně slabého dabingu (i "blbej" witcher kde je tuna postav a člověk by tam čekal šetření to má lepší).
Příběh a věci okolo nic moc a potvory tam jsou podobné jako minule.
Navíc na to člověk kouká celou hru a má to neustále na očích. Kdyby tam byly hnusné textury nepřátelských zbraní, tak to člověk vidí málo ale vykulené tváře apod....To tam je furt. Však těch vtipů je na internetu hodně.
To je velice špatné pro takovou hru a mrzí mě, že bioware převzala divná parta která tam cpe nějaké svoje názory na svět a rovnost a pak to naperou do hry. To, že to každý vidí a je to do nebe volající... Pak má člověk pocit, že tam je řada věci narvaná protože musí a hra tím trpí. -
Kdo by sháněl ME Andromeda nejlevněji tak mrknete na https://www.g2a.com/r/masseffectandropreorder
-
Absolutní souhlas.
-
A prave takovehle questy delaji Zaklinace Zaklinacem. Jen mi vadi narceni "slovanska" hra, kdyz vice ci mene diky kulturni nezachovalosti slovanske Zaklinac samotny cerpa ze zapadni mytologie, byt mentalita hry samotne se mi zda byti slovanska potesujicne. Jen bych to zkratka jen kvuli tomu neoznacil za slovanskou hru, zvlast kdyz to delali vetsinou prozapadni, chrabri francouzum paty lizouci polaci. Tak.
S Xenonauts a jejich natreni to XCOMu absolutne souhlasim.
Jo, Torment je celkem pecka, co jsem slysel; sam jsem hral jen puvodni a nedockave vyhlizim na vyraznejsi zlevneni, nebot jakozto studak mam penez jako safranu. Inu, alespon si mezitim pro kritictejsi porovnani a samotne zhodnoceni projedu zanrove bratrimi a bratra, ci spise otce. -
No, XCOM 2 (i 1) bohužel co do hratelnosti nesahají původní hře ani po kotníky (jsou okleštěné o spoustu možností, jak stálo v jedné recenzi - je to hra pro blbce), XCOM 1čce to pořádně natřeli Xenonauts, až vyjdou Xenonauts 2, tak bude jasno i u dvojky. Zaklínač 3 celkem jde - odmyslím si grafiku a když to zhodnotím po stránce příběhu, tak lepší průměr (i když questy typu vyber šatičky pro Yeneffer, to opravdu nee.). Torment Tides of Numera - ten příjemně překvapil, skalní hráči Planescape čekali hrůzu a děs.