-
A troll ti doma neřikaj?
-
hmm po Mass Effect 3 bude Sheppard..ci uz zena alebo chlap, minimalne v 50leveli, expert boja na blizko aj dialku,expert inzinier aj biotik...vo filme bude co? s prstom v nose odstrelovat planety? *7*
edit: alebo ho zase nechaju zomriet a vynuluju levely? *12*
edit2: to uz vazne dnes na skolach neucia deti aj chapat pisany text?
a edit3:tiscali si mohlo zistit(chvilka browsovania)ze film ma byt s najvacsou pravdepodobnostou podla ME1 -
Tak to každopádně, myslel jsem jenom efekty v ST. S hudbou s tebou souhlasím, pro mě osobně to je jedna z nejlepších hudebních doprovodů pro hru a kéž by jí dali i do filmu, byla by to nejvíc paráda. Chi aby to dopadlo jak nejlépe mohlo a doufám, že by to star wars strčilo do kapsy=)
-
Jak to bude s hercema, tak to asi bude nic moc. Nejlepší kdyby to bylo renderovaný jako ty trailery na Star Wars a Mass Effect. Jinak budou ty postavy vypadat úplně jinak.
-
Tohle je spatne... Film s jednou verzi Sheparda.
Na Mass Effect je skvele, ze Sheparda muze kazdy hrat jak chce. Toho se da tezko dosahnout ve filmu. Nevim proc by se z tak bohateho sveta nedalo vytahnout neco jineho *7* -
Právě každej chlap co hrál ME, chce vidět ty románky s Tali, MIRANDOU!!, Liarou a jinýma... a aby byla hlavní hrdinka Lesbička by asi neprošlo, protože by se to případně rovnou outovalo na ceny jako Oskar, zlatá palma, malina atd... Takže se budou držet chlapa, co je tam bude kl4tit a vše bude ok :-))
-
Já bych to spíše viděl na http://www.csfd.cz/tvurce/26809-matthew-fox/ , je mu podobný a je to i herec, dost dobrý. Myslím si, že by se do toho hodil dobře, má charisma... Někde jsem ale zaslechl, že se prý údajně počítá se Samem Worthingtonem, nevím co je na tom pravdy, jen jsem to zaslechl... Jen ta podoba vojáka z prozatím vyšlého traileru útoku na londýn tomu strašně napovídá, ale kdo ví, třeba se nejedná o Sheprda, ale o jinou postavu, což bych uvítal :-))
-
to snad nie... ved femshep je uplne otrasna :D
-
Protoze by s ni chtel kazdy vyjebat a bylo by to ve filmu dosti otravne.
-
Skoda toho Setha Greena :-(
-
"zaprvé reálně hrozilo, že by tvůrci sáhli po ženské verzi charakteru"
Jako jeden z hráču za "FemShep" by mě zajímalo, co je na ženské verzi charakteru za hrozbu? Já myslím, že by to mělo docela úspěch, i když já bych teda radši seriál... :) 13 dílů, jedna řada - jeden Mass Effect, ideálně v produkci některé z premium televizí jako HBO či Starz (necenzurovaný pseudo-lesbický sex s Liarou *2*), produkčně by se to dalo zvládnout i za běžnější rozpočet. Jen do toho asi nikdo nepůjde bez případného úspěchu filmu.... -
všechny filmy se zvučí ve studiu. hlas může mít klidně jiný, originální *3*
http://www.youtube.com/watch?v=0wsvCVW-mqk -
Dle mého, se ze světa MASS EFFECT dá vyždímat víc jak ze star treku (můj názor), pokuď to bude minimálně kvalitní jako ST, tak budu rád.. Ale protože už hra je takovej trošku interaktivní film, kde 45% hry tvoří úžasný hudební doprovod a různé cutscény, tak očekávám, že zachycení atmosféry a světa nebude pro zkušeného režiséra žádný problem :-))
-
toto chcem :D ale ako vymyslia hlas? :D
-
tak to mají jasného protagonistu, ni?
http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/images/shepard_face.jpg -
Rikam ti ze souhlasim.
-
Nemyslím si, že to tak dopadne, už vzhledem k tomu, že to ma pod sebou legendary pictures (temný rytíř, 300), tak si myslim, že by to mohlo být hodně dobré. Jenom by mě zajímalo, jestli dokážou přenést tu epičnost příběhu i do filmu. Tipuji, že to bude podobné nejnovějšímu star trek co se triků týče a ten podle mě vypadal velice dobře.
-
Rikam vam, ze ten film dopadne stejne jako ostatni filmy podle her...