Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cajk
    To už tu bylo.. myslim, že se ten interaktivní film jmenoval Mass Effect :)
  • Podle mě by bylo nejlepší, kdyby udělali render film. A klidně aj od Bioware, stačil by dobrý scénář a dabing.
  • Co, uplne novy pribeh? Tak to nech si nechaju! Ja chcem pekne celu zapletku Saren-Gethovia-Reapers.... *9*
  • Tak v rezii vyvojarskych studii urcite ne,to by dopadlo asi dost blbe.Vytvorit hru je neco uplne jinaciho ,nez natocit film (i kdyz by to mel byt ten cgi) s celovecerni stopazi.
    To co funguje ve hre ve filmu zpravidla naprosto nefunguje.
    Spis by bylo fajn,aby nad tim meli tvurci hry jistou kontrolu a mohli si pohlidat ty vice i mene dulezite detaily a celkove smerovani.
    Ale rozhodne to nenechat v rukou tvurcu.Udelat parminutovou cgi cutscenu,intro,outro apod je neco uplne jinaciho,nez delat celovecerak.
  • Neboj, UWE BOLL to jistí...
  • Hairy_Ass
    Cameron sice má vymakané vizuály, ale zase si neumím vybavit film od něj, který by mě zaujal příběhem. *4* A co třeba takový Počátek od Nolana, ono se to nezdá, ale většina filmu je tam udělána pomocí triků - není umění naplácat hromadu triků, ale takových aby si člověk mysl, že jsou skutečné. Navíc Nolanovic familie má se sci-fi zkušenosti, Nolanův brácha psal scénář pro zatím neuskutečněný projekt Interstellar.
  • Tohle chce Snydera *5* S jiným režisérem si to nedokáži představit.
  • bmarg
    Kdo ví... Nolán je Pan režisér, to ano... Ale myslím si že by si zrovna na ME vylámal zuby, protože mě zrovna nenapadá nějaký jeho sci-fi film.. Nolan umí, ale pouze klasické postupy, je to takový opak CAMERONA, který právě hodně spolupracuje s grafikama a řeší film po vizuální stránce... Nolan zase hlavně řeší děj a linii po jaké se film táhne... Ano Batman, počátek jsou akční filmy, ale nejsou digitalizovanými (jen určité pasáže) a to by hodně zrovna ME uškodilo, takže pro mě NOLANA ne :-))
  • skaven123
    ak nevies co je nadsadzka, tak ostan v tom vysoce inteligentnim svete ;)
  • bmarg
    myslel jsem, že žiji ve vysoce inteligentním světě. Jde vidět, že jsem se zmílil, ale co. Jeden primitiv mě nevyvede z míry.

Chlapče, je sice hezké že umíš psát, ale někdy i obsah bys mohl promyslet, protože to co jsi napsal je hloupá věc. I když je film sci-fi, tak žádné XP a levelování postavy v něm zobrazené nebude (doufejme, působilo by to pak jako parodie)
  • Hairy_Ass
    Třeba Silent Hill se ještě docela povedl, ale je fakt, že film a hra se spolu moc nekamarádí. Ostatně i tzv. filmové hry fungují na trochu jiných principech, než na kterých funguje film. To je stejné, jako se snažit vytvořit film podle knihy. Sice výsledek po kompletním překopání scénáře nemusí být zlý, stejně kvalit knihy nikdy nedosáhne. Proto je tohle převádění z žánru do žánru podle mě sisyfovská práce. *3*
  • ZvacA
    Dle mého je problém obecně se pokoušet přenášet herní univerza do živé filmové podoby, zpodobňovat herní charaktery živými herci atd. U knih je to ještě v pohodě, ale u her se mi to zdá nemožný. Pokud-li má někdo touhu už na motivy herních titulů točit nějaký ten snímek, pak se příkláním k CGI zpracováním v režii vývojářských studií. To zaručí, že takový film může okořenit svět dané hry i přes to, že nemusí nutné navazovat na její příběh, samotní tvůrci mají také mnohem blíž k tomu, na čem pracují a ví jak to v jejich hře má chodit, mají přehled a nestane se, že by takový film akorát způsobil chaos. Jistě, byl by to film zejména pro hráče a ty, kteří mají přesdstavu o dané hře, těžko by to něco řeklo našim otcům u televize, ale raději takhle než ne zrovna velkou povedenost s herním jménem na plakátě, která ve výsledku stejně každýmu nehráči řekně velký kulový.
  • skaven123
    keby si vytiahol hlavu zo zadku, videl by si ze po 3jke ME sa uz sheppard nema kde posunut, aj vy ostatni
  • Hairy_Ass
    Vzhledem k tomu, že příběh jak SW tak i ME je vykrádačkou jako Brno, tak na tomhle poli jsou si dost vyrovnaný - pokud by ME filmu ujal třeba Christopher Nolan a jeho brácha by ve spolupráci s BW napsal scénář, tak by čistě teoreticky z toho mohl být ještě větší nářez než ze SW.
  • Hairy_Ass
    Mužský Shepard je už takový ten kanon vesmíru ME, to že si u třetího dílu BW vzpomnělo, že by mohli na plakátech prezentovat i ženskou polovičku Komandéra, je docela pozdě, v 1. i 2. díle, koneckonců i v 3., se ME prezentoval výhradně skrz mužského Sheparda.
  • bmarg
    Maxe byla škoda, vyloženě... Sice hra je silně akční, ale film jsem si představoval jako detektivku, s pár akčníma stopážema... A jako herce bych tam klidně viděl Mela Gibsona, nebo charakterově stejného herce... Ale už jen to, že tam dali (ne)charmismatického Marka Wulhňupa, kterej se snad v každém filmu mračí a ukazuje jak je drsnej... ach jo... (Nic proti němu, ale do toho filmu se nehodil a do jiných akčních taky ne, letošní Fighter mu ukázal cestu a snad se toho bude držet, protože to je jedinej film, kde jsem ho měl rád a fandil mu)
  • Hairy_Ass
    Třeba ty světelné kamerové triky v novém ST byly hodně podobné ME, takže tak to nějak bude asi vypadat, jestli tedy budou chtít nechat ME look.
  • Jestli poserou i tuto filmovou adaptaci, doslova filmove hry, tak se vzdavam veskere nadeje ze nekdy vznikne kvalitni film podle herni predlohy. Z teto latky by se dal udelat doslova kult, dosahujici kvalit a velikosti Star Treku / Star Wars. Otazka je, jak se toho to studio nakonec chopi. Predevsim jsem zvedavej na rezisera. Zatim vime vpodstate kulovy, tak snad, snad... ehm, no snad to dopadne dobre. Jenze jak muze clovek Hollywoodu verit, kdyz se podivam na takovyho Max Payna. To byla taky vec, co se vylozene "sama nabizela" prevest na stribrne platna a co nakonec dokazali natocit ze. Doted nechapu. Mno, uvidime, uvidime...
  • bmarg
    Omyl, právě že ano. Mass Effect jako hra se stal kultem, nyní se dělá na 3 pokračování a zatím se jedná o nejvíce výdělečnou značku pro EA (když nepočítáme sportovní simulátory, co vycházejí každý rok). Ano máš pravdu, je to adaptace hry, ale kurnik dobré hry a ještě k tomu hry, kde se sází na příběh, svět a vykreslování postav. Takže máš už hnedka 3 základní prvky co by mohly film posunout ještě výše než předpokládáš :-) + šikovné grafické studio, které udělá minimálně stejně dobrou práci jako kluci z LucasArts ala SW :-))
  • MishKonn
    "...doufám, že by to star wars strčilo do kapsy."

Hmm, no mean feat, aby si "strčila do kapsy" jeden z milníků kinematografie (spousty a spousty áčkových filmů to nezvládly, natož potom) adaptace hry, které nikdy nikdo neodkejvá rozpočet holywoodských blockbusterů. Just saying.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit