-
Uwe z toho spravi dalsi mega trhak *1*
-
Tak jsem si letmo projel, pánové, vaši diskuzi, a pár názorů:
a) hairy_ass, bmarg, Cahir>Je pěkné, že tady básníte o Nolanech, Cameronech a jim podobným, ale nevěřím, že film dostane někoho, kdo by se jim byť přiblížil.
A promiňte, že nejsem optimistický, ale potom, co leze z Holywoodu za herní adaptace, prostě si už netroufám věřit v žádný herní film.
b) Cahir>Ty zase perlíš. Star Wars je nepropracované Béčko? Ale kdeže, je to jedno z nejlubších univerz současnosti. A filmově? Vždyť The Empire Strikes Back je jeden z nejlepších filmů všech dob, nejen milník. -
Tipoval bych že jo... Ale koukal jsem na to asi 30 minut a s Hitmanem to mělo pramálo společného...
-
mr.X: Ano, rozhodně bylo působivé, jak se v Inception prolínalo několik snových úrovní. Ale jak jsem už psal, to je dáno jeho citem pro vypravěčství a gradaci. Po řemeslné stránce je to ale bídák, to mi nikdo nevyvrátí. Střih v Batmanovi byl strašný, méně strašné to bylo v Inception, ale stálo o ničem. Zároveň podle mě postrádá cit pro detail a kompozici. V akčních scénách je pak Nolan vyloženě slabý, je vidět, že si s akcí nerozumí a podle mě by ji měl přenechat nějakému pomocnému režisérovi. Podívej se na Avatara, sice je to dílo prvoplánové atd., ale po filmařské stránce je to naprostý skvost. S audivoziuálním citem Camerona či Ridelyho Scotta se Nolan nemůže vůbec srovnávat.
-
katany jsou teplé. *1*
mihl se tam i DEagle, aby byl cool feeling dovršen? -
Prosím ať to nerežíruje Uwe Boll :X *1*
-
Viz zfilmovaný Hitman.... Když vytáhl z poza zad 2 katany tak jsem to vypínal *11* *11*
Ale ty vlastně hraješ jen rpg co ? -
@Cahir: S tím "nejhorším áčkovým řemeslníkem" musím nesouhlasit. Kamera i střih jsou v jeho filmech naopak velice promyšleny, aby nahrávaly celkovému dojmu a chtěným divákovým emocím. Digitální efekty pan režisér neodsuzuje, ovšem jejich využití se co nejvíce brání, a tak se naopak, u většiny proveditelných scén, pracuje pouze s efekty pyrotechnickými, s kaskadéry, s miniaturami apod. Snímky jako Memento, Dokonalý trik a trilogie o Batmanovy dokazují, že své řemeslo naopak setsakramentsky ovládá a že vizuální orgie nejsou u blockbusteru zase tak moc potřeba. A to se nám, myslím si, pan režisér teprve rozjíždí.
-
fajn, tak většina. v téhle produkční hladině, rozhodně
-
Oj...z mého pohledu nešťastné rozhodnutí, které povede k výkřikům ,,Ale tohle přece není MŮJ Sheppard!". Nechápu, proč se nerozhodli vše udělat tak, jako v knížní trilogii, která perfektně doplňovala hru.
-
Škoda, že se tak zaměřili na Sheparda, mně by se třeba líbila zfilmovaná "válka prvního kontaktu" nebo jak se to jmenovalo, ten první střet s Turianama...mm, aj když v hlavně mi to zní pravděpodobně lépe, než by se to rozvádělo na plátně, zajisté
-
Ja bych si v te roli dovedl predstavit Andyho Whitfielda.
http://www.imdb.com/media/rm1238339328/nm1813878
Ale to uz bohuzel nepujde... -
Silent Hill dopadl uplně nejlépe ze všech herních adaptací.. ale to je taky tim, že to produkoval Akira Yamaoka (hudební skladatel všech Silent Hillu) + právě ta jeho hudba ve filmu + Sean Bean
-
Ještě jedna velká otázka nebyla vyřešen... kdo bude hrát Conrada Vernera.
-
Hrou jsem vlastně nedotčen, film byl docela ok, ovšem Esence života/AC byla po vizuální stránce jiné kafe.
-
Tak nolan vynika spise v jinych aspektech nez jsou akcni sceny apod.Ostatne az na batmana a pocatek jsou jeho filmy spise komornejsiho razu,kde prave jeho kvality vynikaji nejvice.
Nemalou merou na tom ma bezesporu podil jeho bratr -scenar. -
Ptencial se alespon vyrovnat SW tam bezpochyby je.
To univerzum ma podle me co nabidnout,zejmena pokud by se odprostilo od te nosne linky samotne hry,ktera je dost ohrana zejmena v tom filmovem prumyslu(1 superkladny hrdina zacharni svet/galaxii/vesmir pred superzlem).
Ale myslim si,ze ME nikdy nedostane takovy rozpocet,aby se mu to mohlo podarit a to i kdyby dostal kvalitniho rezisera.Tedy za predpokladu ze budou chtit vytvorit rozmachle sci-fi(fantasy) jakym napr ten sw je.
Tedy,za predpokladu,ze pred vznikem ME se neukaze jiny film na motivy hry,ze ktereho bude trhak.
Pro kravataky jsou filmove adaptace zatim dost riskantni a nevypocitatelne zalezitosti. -
to není tak úplně pravda, že se všechny filmy ozvučují až ve studiu ;-)
-
Degeneration jsem nevidel,takze nemuzu soudit.Jinak to je sice hezke,ze pro fanousky serie to je dobry film a se spoustou odkazu na hru,ale otazkou je,jak se to libi divakovi hrou nedotcen.
U velkych projektu jakym by takove ME chtelo byt se na fanousky nehraje.
Oni musi zaujmout mnohem sirsi publikum,protoze i kdyby do kina naklusali vsichni fanousci i takove hry jako ME(coz se nikdy nestane),tak ten film by byl propadak ,kdyby nechaval bezne divaky bez povsimnuti.
Jak rikam,nevim jak dopadl degeneration ,ale obecne si myslim,ze nechavat celovecerni snimek kompletne v rukou hernich vyvojaru neni dobry napad.
Stejne tak nechavat kompletne v rukou hollywoodu,protoze ti maji casto tendeci z puvodni latky si vzit jen naproste minimum. -
Ano, nepopírám, že všechno z toho ME je. Mě spíš jen zarazilo, že někdo udával SW jako vzor. Podaří-li se najít dobrého režísera a scénáristu, mohlo by z toho áčko vzniknout.