Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • věc co mě nadchla na ME 1? Konečně někdo dostal rozum a zebral zbraním zásobníky! Moje oblíbená kombinace pistolka a sniperka v tom prostě byla úžasná... člověk si vyšperkoval dovednosti a kvery a prakticky neměl problém s přehříváním...

    bohužel ve 2 a 3 to sebrali a věčně šetřit municí hledat zásobníky a přesně střílet protože máš poslední 6 nábojů a že jich uneseš omezené množství... to mě nebavilo... už jenom proto abych si vyskiloloval pistolku na rychlopalného zabijáka se pustím znovu do ME 1 která měla užasné propracované PRG prvky kde člověk musel přemýšlet a hlavně pomocí společníku kombinovat správné dovednosti... *14*
  • Mod mění strukturu souborů a proto nefunguje čeština (ať ta kradená, nebo originál od CDprojektu).
  • Přesně tak. Pouze 3 helmy z Dr. Pepper nejsou dostupné. Já je mám, protože na začátku se dalo použít jeden kód z víčka na více her a kódy šlo sehnat na některých fórech. Později už byl jedno víčko = jeden kód, ale daly se koupit na ebay po dolaru (kupoval jsem 10 víček za 4 dolary kvůli helem pro bývalkou přítelkyni a kvůli doplňků do Shift 2).
  • KotOR má stylovou lehce komixovou grafiku. MMO Old Republic ještě více zkomixovatěl. Ale je fakt, že grafiku TORu někteří dost kritizovali. Nicméně mi by se konverze KotORu do grafiky TORu líbila.
  • conflig
    Já jsem začínal od dvojky, dohrál trojku a pak poprvé zahrál jedničku.. začátek bych těžký ale když to člověk překousl tak si užíval každou minutu..

    Ale atmosférou (a vlastně vším) u mně na první místě zůstává dvojka..
  • vonTossis
    Můžes mi napsat nějakou tvou oblíbenou sérii? Něco, co tě opravdu zaujalo? Třeba jsem něco minul a rád si to nechám doporučit. Díky. :)
  • boze ty uz prestan! Kazdeho tu nazyvas kids, pricom sam mas kolko 17? 18? Pricom tvoje argumenty su na urovni pubertiaka co veci obhajuje stylom bud to pochval lebo mne sa to lubi alebo drz hubu. Branis tu a aj na sector.sk ME a DA kvoli pribehu a emociam, pricom su to milove kroky vzad oproti predoslej Bioware produkcii. Tvoja reakcia na kritiku sa v 90% scvrkava na to,ze cely svet obvinis z COD a BF fanboyerstva, presne jak ked 18 rocny zozere vsetku mudrost sveta. Staci sa pozret jak vyplakavas na sectore na MGS Revergence, ze je to tazke a pod.
    Mimochodom ked uz si taky fanusik ME a DA mas aspon tie original, alebo si ich upiratil ako vsetko ostatne?
  • Ad Knights of the Old Republic: taky bych rád viděl next-gen remake, ale ten je podle mě nereálný. Zatím co předělávka Mass Effect by moc práce nedala, protože grafika pořád vypadá dobře, u KotOR by se muselo předělat naprosto vše. Škoda.
  • Spousta lidí zde chválí ME1 jako nejlepší díl série. Ale upřímně, vyzkoušejte si ji znovu zahrát někdy v poslední době? Já si ji zopáknul před půl rokem a vzpomínky jsou lepší než vlastní hra. Je v ní spousta nedoladěných herních mechanismů, průzkum planet je koncentrovaná nuda, vedlejší mise jsou si podobné jako vejce vejci atp. ME1 mám pořád rád, ale z hlediska odladění hry i stylu vyprávění příběhu (o konci si každý může myslet co chce) na tom byly ME2 a ME3 podstatně lépe než první díl. Osobně mi nejvíce vyhovoval třetí díl, byť byl akčněji pojatý. Postavy na Normandy nestály po celoud obu hry na svém místě, ale mohl jsi je nalézt v různých částech lodi, na citadele spolu lidé čile komunikovali a mohl jsi si vyslechnout zajímavé příběhy, se zbraněmi se dalo rozumně mířit, herní úrovně byly členitější... .
  • Tohle je remake pro konzolisty! Pokud hraješ na PC, vůbec ho nemusíš řešit. Jako hráč na konzolích budu za remake rád, protože si tuhle hru rád zahraju i za pár let, kdy už PS3 nebudu mít doma. Jsem rád za remaky herních "pecek" pro nové konzole (vzhledem k chybějící zpětné kompatibilitě).
  • Podle statistik jsou vojak a infiltrator nejhranejsi povolani. Sam se priznam, ze nesnasim magy v jakemkoliv RPG, tudiz i jak jsem hral pouze tyto dve povolani.
    Nacis jakoukoliv sanci, ze je zkusim, mi sebral space ninja v ME3. Tudy opravdu ne...
  • Ano? A jak jsou vyreseny? Je uplne sumak, jestli mas pistoli, SMG nebo sniperku. Vse ma stejny dostrel a vse ma sveho zastupce i v jine kategorii. O prechodu na system munice v predvecer valky uz se radeji ani nezminuji.
    A nevim jak ty, ale ja i v ME2 i ME3 skoncil se stejnymi dvema ci tremi partaky, co jsem bral, protoze ostatni byly jen kombinace. Vezmi v ME2 Garruse a Thanea, dej jim incisor sniperku a nemusis ani strilet, projedou tu misi sami. A to i na nejvyssi obtiznost.
    Jediny typ nepratel? Tak moment, mame 4 druhy Gethu, husky, rachni, zoldaky... zajimave, nejak nevidim jeden typ nepratel. Mne naopak na ME3 neskutecne stvalo, ze vic bojuju s Cerberem nez s Reaperama.
    Souhlasim se zbranemi ve trojce. Navic jim doslo, jakou p*covinu udelali s tou munici a uz nemusis ve trojce jak d*bil behat po bojisti a hledat naboje, protoze ti dosly. Na ME2 jsem si stahl MOD, co dela zbrane hybridni. Kdyz nestrilis, tak se ti zbane dobijeji, kdyz strilis jak silenec, tak musis prebit. Naprosto nechapu, proc tohle neudelali ofiko. Bylo by to logicke a nikomu by to nevadilo.
  • No ale to musis mit original. Zbrane se zasekavaji jen pri pouziti cracku.
  • Jednicka i po tech letech nevypada zase tak spatne. Co mi prijde opravdu uchylne je, ze textura oblohy na Citadele je v jednicce nejlepsi v cele serii. Schvalne si to porovnejte.
  • No pominu-li, ze vetsina lidi povazuje za nejlepsi jednicku, tak zrovna tahle mise ala Tron je jedna z nejlepsich v cele serii. Pokud uz bych se ptal na vec, pri ktere neco kourili, tak by to byl konec ME3...
  • Spades
    V jedničce si Spektra a stejnak si za to platíš.
  • Jack1947
    Achjo, ted to bude moda ne Vice a lepe, "zruinujeme dobre znacky, snadno a rychle"... *13*
  • Máš v podstatě pravdu...a to je dáno právě vývojem pro konzole, kvůli kterým byla grafika limitována již při vývoji enginu Unreal. Já měl ale na mysli lepší modely (myšleno s více polygony) a vyšší rozlišení (aby ty konzole až tak nekazily oči rozmazaným obrazem). Jo a možná má FullHD rozlišení něco společného s tím, že lidé budou moci docenit ty zlepšené modely právě díky tomu, že poprvé v životě uvidí ME ostře. Kdyby se taky díky tomu trochu zamysleli nad koncem a nekritizovali jen to, že je to A-B-C volba, tak...no to už jsem s tím fantazírováním trochu přehnal, že? *3*
    EDIT: Dobře...o technických kvalitách PC verze nemůže být moc řeč. Ale pokud tu autor v článku zmiňuje, že se na konzolích hra paří v 720p tak to bych, nehledě na utracené peníze, házel konzoli z okna.
    Kdybych neznal lidi, tak bych pravil: "Nikdo nemůže bejt tak blbej aby na 2x větší obrazovce než je PC monitor pařil hru v rozlišení 2x menším, to by musel být přeci uplnej bezmozek."
    Naštěstí lidi znám a vím, že pokud někdo koupí a prohloupí, tak je velká šance, že se bude snažit přesvědčit své okolí (a díky němu i sebe), že neprohloupil. Tím ale jen mate sám sebe a oddaluje nevyhnutelné. A to teď stejně přišlo (mluvím o nové generaci konzolí=technickému pokroku).
  • diky za info, ja mam doma jen jednicku a jedno dlc ktere k tomu bylo zdarma. A prave na steamu je jednicka i dvojka, ale ja doufal, ze bude i nejaka komplet:( skoda no
  • Veskoslav
    No já jsem si při druhém hraní udělal seznam planet, kde jsou anomálie+bohaté planety a jezdím jenom je:-D U ME3 mám podobný seznam. Jinak povolání voják je pro mě osobně asi nejnudnější, co ve hře je. Je to takové pro mě osobně příliš jednoduché a prostě jenom člověk střílí a střílí. Kdyžto biotronika, to je moje gusto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit