Přejít na výpis diskuzí
Mass Effect se možná dočká remaku pro nové konzole
4.3.2014 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
Daleko inteligentnější než CoD nebo BF nicméně je tam i do podrobna opisována historie a kultůra jednotlivých postav.
-
ME serie bezi na letitem Unreal enginu který uz nenabizi nejake extremni vylepseni aby to vypadalo o nejak lepe. Aby to lepe vypadalo museli by pouzit engine jiny, coz neudelaji. největší změna by sla zrejme udelat v oblasti textur, ale nechapu proc by kvůli tomu měli vydavat další edici když takovy hires pack by klidne mohlo byt dlc ..navíc klidne zdarma, aspoň co se PC tyce..u novych konzoli asi tezko. Cele to smrdi jen snadnou praci a snadnými penezi, navíc po zkusenosti s poslední ,,kompletni,, edici ME kde chybela většina DLC to zni jako spatny vtip.
-
Skoda ze je nemyslitelna fantasmagoria ocakavat, ze by dali do jednej hry KOMPLET vsetky diely + DLCka, pretoze by sa potom nedalo dojit, ale to by som predobjednaval asi hned :)
-
Aka ironia ze ty pokladas South Park za debilitu, pritom prichadzas o vybornu zabavu :D
-
A někteří si to zase myslí opačně. Nic nenormálního. Navíc studio zajímají čísla o prodejích a ten má série ME více než dobrá. A ano je to kvalitní série. A ano je spousta her, co by si zasloužily být na konzole také. To ale nic nemění na faktu, že takových kvalitních trilogií je v herním světě málo.
-
Zda se mi to prehnane, me mass efect nikdy nezaujal, ani prvni dil na pc ani druhy na konzoli, treti uz jsem vynechal. Myslim, ze existuje mnoho lepsich her, ktere by si port na nextgen zaslouzili.
-
Proč dělat nové hry, když lidé chtějí staré a osvědčené. *1*
-
Jenze na filmy se koukáš a hry se hrajou, ja nejsem ME hater, ty hry jsou skvělý, ale nic to nemění na tom, že v ME je zabavnej hlavně děj a gamplay není zdaleka tak dobrej jako u her, ktery na gameplay stavej. Pokud vim tak se sice u uměleckejch děl dává jedna známka, ale zaroven se hodnotej i jednotlivý části... Přiběh, zvuk, hudba, hratelnost. Já hodnotil hratelnost a příběh.
-
na PC uz tahle HD nextgen verze vysla!!! Ted to jen hodi i na kozole*3*
-
no vidis , aspon s tebou sa tu da o tom bavit :)
-
No ty nejlepší zbraně ale dávají docela smysl. Ve 2. díle Tě financuje jedna z nejbohatších organizací Cerberus, která má přistup k pokročilým technologiím a na výdaje se nehledí. A u třetího dílu si je stejně musíš koupit. A ty nejlepší zbraně nekoupíš také hned viz 200 000 u vybavení Spectry.
-
presne a jeste to ma neslaneho nemastneho fantasy brachu co udelali stylem copy&paste akorat vymenili lesrove pusky za mece *11*
-
mne je uprimne jedno co kto hra, tiez mam kamosov co hraju cod a vychvaluju si to, ja si len v duchu alebo nahlas poviem ze to ta bavi ? taka somarina vksue len strielas tupu AI a chodis stale rovno , .. vravel ze hej mne to staci, dobra odreagovacka ... vravim si fajn sak kazdeho bavi nieco ine, ... nejdem ho za to nenavidet .. nechapes co? :D
to len tu hejtujem tuto choru stranku stale lebo je odveci, a ich uzivatelia este viac , vacsinou je tu kazdy konzolak , a codkár .. a s takymi sa moc bavit neda o kvalitnych hrach ako mass effect, ... druhy kamos tuto hru odsudil len pre to ze nema rad scifi, vysvetlil som mu co vsetko pozitivneho hra prinasa, a zvazoval nakoniec ze si to skusi, kedze ma rad pribehy v hrach a emocie ... a ked mu vravim ze to mozes aj ovplivnovat a menit vztahy ... myslim ze si to uz stiahol a vyskusa to :D musim sa ho vecer spytat :D -
Nedávno jsem si dojel sérii znova. ME2 a ME3 mám všechny DLC zakoupené (většina u ME2 v akci) a jediné, co bych uvítal, je upravení v ME1 boj a systém otevírání "truhle" atd. Systém zbraní mi v ME1 přijde nešťastný, kdy jako Sentinal mám defacto 3 nepoužitelné zbraně v inventáři a granáty jsem nepoužíval, protože jsem se je stále nenaučil používat. A zrušil bych odemykání pomocí omigelu, protože ten mají všichni tak v 1/3 hry plný z toho, jak neustále rozebírají nové a nové nepoužitelné věci. Pak bych ještě upravil systém vedlejším misí a ovládání Mako. Obzvlášť v hornatém terénu je řízení tohoto vozítka více než utrpením. Ke koupi takové edice by mě muselo něco "donutit", protože v tom jinak nevidím smysl. Vylepšená grafika mi za to nestojí. Tu bych ocenil u 1. dílu. Ale 2. a 3. díl mi přijdou po grafické stránce v pohodě. 3. díl jako nadprůměr (nevím jak to vypadá na konzolích, beru to podle "své" pc verze). A nějaké to doplnění questů třeba na Palavanu, Tuchance atd. by mi také nevadilo. Ale jak říkám, pokud by se jednalo pouze o 3 základní hry ve vylepšené grafice, nevidím žádný důvod pro koupi.
-
Ten tvůj první odstavec je neskutečně vtipnej ve spojitosti s tim jak tu bráníš Mass Effect.
-
Jo, jsem na tom stejně. Hrál jsem jen Director's Cut a vybral jsem si konec dle svého svědomí. Váhal jsem čtvrt hodiny a rozmýšlel jsem klady a zápory. Zklamaný jsem nebyl ani trochu :)
-
takze to bude vypadat aspon jako na PC *1* tomu se rika easy money
-
mě ta pravda nebolí, protože jde o prd, no ani o ten ne :) jen tady nadávaš jak jsou všichni kr*teni co nemají rádi ME a ty jsi to samé, nadáváš zase na jiný hry. Ale neboj z věkem pochopíš, že je to jedno. Každej si hraje co ho baví. Já třeba nehraju CoD a podobný hry, nebaví mě, nehejtuju je. Švagr je má rád a hraje je hodně. A víš co normálně? V REÁLNÉM životě spolu naprosto normálně vycházíme. Nechápeš co :)))
-
ten koniec bol taky ... podla hracov vies , niekto to hral uplne spaty s hrou a koniec mu vobec nevadil, ako mne, skor ma dojal
no su tu taky fajnšmekry co musia mat vsetko podla svojich predstav tak to zacali hned hejtovat ... mne koniec vobec nevadil aj ked hej..mohol byt aj lepsie spraveny, ale mne vyhovoval
v tej rozsirenej edicii sa aspon nieco dovysvetlovalo, a v DLC tak isto
tak potom to bolo fajnejšie