Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    to mas ale tak ze dnesne kids nebavi v hrach rozmyslat ,preto je vsetko ulahcovane, casual, pre primitivov co nevedia ze mysou sa striela a wsad chodí ,to ti musia davat hodinove tutorialy do hier , linearne chodnicky aby si nezabludil a sipku nad hlavu aby si vedel kam mas ist , pritom ti tam nadrbat kilo skriptov a padajuci dom aby si si na tom vyhonil
    NO tie starsie hry su trosku o inom, a hlavne tie co robil bioware, preto ptm citam tie decka co ich taketo hry nebavia, pochopitelné ked tam mas rozmyslat, viest dlhe dialogy , ..koho by to bavilo , MY chceme najlepsiu grafiku a strielaaaaaaaaaaat strielaaat
    a tvrd mi ze to tak nieje , hry su uz davno RIP ... preto si treba vazit ked raz za sto rokov pride aj poriadna hra pre tych starsich , ze na nas vobec aj myslia ... tesim sa na zaklinaca 3 ze zas roztrha vsetkym pr*ele :D
  • Blue.Shark
    Pod to se můžu podepsat. Vůbec by mi nevadilo, kdyby se grafických vylepšení dočkala i PC verze. Přes všechen ten epický balast mi Mass Effect přirostl k srdci. Čert vem ten propíraný konec.
  • michaliuz18
    hovorit ale na ME ze je blbost moze len kre*en, a to bez pardonu
    ked ho to nebavilo jeho sracka, prisiel o vybornu hru, ..moze si teda spokojne hrat dalej somariny
    sak kazdy mame iny vkus na hry, tu ale vidim aky ste vsetci odveci, a minuska tu padaju len z principu ze som to ja, clovek co stale frfle ,hejtuje a stazuje sa ... no s pravdou sa musi von , a ta pravda vas boli preto mi mazete komentare a zakazujete pisat 2 dni :D
    haha
  • Shaker
    Zkus si ze Spielbergovych filmu odmyslet pribehovou linku a jsou taky o h*vne... Novinka, hadej co, na umelecky dila se kouka jako na celek.
  • davidBray
    není to špatná série, jedničku jsem dohrál normálně a dvojku "jedním dechem", trojka mi už přes rok leží v šuplíku a ještě sem ji nenainstaloval - není čas prostě. Ale uvědom si, že je to počítačová hra a ne nějaký božstvo pro který musíš zabíjet všechny, kteří nemají názor jako ty :))
  • davidBray
    dávám PLUS !! :D
  • Shaker
    http://www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0c
  • michaliuz18
    Mass effect je proste moja herna srdcovka, velakrat som ho presiel, a nikdy neomrzel vzdy sa to dalo prejst trochu inak
    Chyba mi uz pokracovanie, tak si aspon na hru spominam citanim knih a doplnujem rozne zaujimavosti z tohto obrovskeho univerza ktore sa da este vela vyuzivat ... ak to teda nebudu rokmi prehanat a nebude z toho AC alebo COD , kazdy rok nova hra
    ..ale to pochybujem ..dufam *13*
    ME nieje len hra, je to nieco viac, zazitok na cely zivot , kto hral pochopi ,
    kto to hral len pre to aby si zastrielal ,zobudte sa a hrajkajte si radsej tie detske fpsky :D

Hra si remake zasluzi na nove konzole, hlavne ma tesi ze bioware aj zverejnilo take male odkazy a obrazky na ME 4 ... no to je este daleko, skorej vydaju dragon age 3 ...ktory dufam dobre dopadne po tej hroznej dvojke
  • Spades
    Nejde jen o textury. ME1 by chtělo switchnout na ME2/3 verzi enginu kvůli odleskům, které v ME1 fakt chybí. Všechny armory tam vypadají jako z plastu. A Přecejen by nebylo na škodu trošku upravit skyboxy (hlavně v ME3) a některé modely.
  • michaliuz18
    a takyto degesko jak ty dostane 6+
    ZASE je tu vidno vasu primitivnost a ake deti tu vladnu na tejto stranke
    minecraftaci, batlefieldaci ,CODkari, warcraft, DOta ... ci nemam pravdu?

ale tu najlepsiu a najemocnejsiu hru s najvacsim pribehom a obrovskym rpg ..povies ze ptakovanina ... bud uz radsi ticho a chod si hrajkat nieco pre tvoju vekovu skupinu, napr hry ake som ti vymenoval
  • Shaker
    A v anglictine bez nutnosti prepisovat konfiguraky z CS na EN...
  • michaliuz18
    na co HD remake ty grafikovy hejter , si stiahni do hry cez texmod HD textury, a priklasli to sweetFX-om
    alebo injector nejaky .. naucte sa modovat hry a hlavne tie starsie aby mali lepsiu grafiku
  • Vicemene souhlas, zejmena ME2 a 3. ME1 preci jen byl ve sve dobe jako zjeveni a at si kdo chce rika co chce, pro mne je to nejlepsi dil serie a jedno z nej RPG vubec.
  • Spades
    Jenže já ty hry projel minimálně 3x ME1 a ME2 a 2x ME3, takže to pak už docela vadí. ME1 bylo v pohodě, ME2 ale mělo těch zbraní jak nasraných. ME3 sice mělo nejlepší v tom shopu, ale jelikož už sem s něma hrál, tak sem je na druhém průchodu nekupoval.

Sice tehdy sem ještě neměl všechny DLC, ale teď když bych chtěl projet všecko naráz, tak jsem docela znechucený právě z toho, že musím projet ME1, když už sem si zvykl na combat system ME2/3 a potom taky ty DLC zbraně no.

Nutno podotknout, že sem zkoušel průtah všech 3 na nejtěžší obtížnost, a u 2ky a 3ky je to v pohodě, ale v ME1 tě totálně znásilní ten krycí systém.
  • A HD remake nejak zmeni obsah nebo hratelnost? Sam jsem nedavno znovu dohral celou tilogii na PC (diky bohu za MEHEM) a grafika mne vubec nevadila. Neni to Crysis, ale koukat se na to da v pohode.
  • Bohuzel textury jsou uplne stejne. Proto jsem nikdy nepochopil, jak se muze nekdo rozplyvat na grafikou. Ano, zdalky to vypada slusne, ale zblizka jsou objekty dost hruza. Ale na PC existuji high res mody. No a pak samozrejme MEHEM mod *3*
  • Keyz
    Já bych klidně přidal upravil questy. Aby to mělo smysl kupovat znova.
    Pak určitě zásadní vylepšení technické stránky hry.
  • Jasně a příběh ME je doslova originální, že ano? Ve zkratce: Super tajná a super silná civilizace skrytá člověku po několik generací se vrací, aby vše zničila a ty, jen ty máš ty schopnosti to zvrátit. Nenech se vysmát. Příběh ME je šablonovitý a postavený na jednom kliše střídající druhé.
  • To je pravda ale pokud jsi hrál hru hned od vydání a začal si po druhé hrát s DLC tak to bylo docela fajn.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit