Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je ale legrace...určitě se série předělá do úžasně vypadajícího "next-gen" kabátu, který už PC před třemi roky hodilo do bazoše. Nazývejme věci pravými jmény, hra se předělá, aby i na konzolích dosahovala technických kvalit původní PC verze. A k tomu samozřejmě přihodí něco nevídaného a neslýchaného jako super bonus, bez kterého to nepůjde hrát. Třeba novou bouchačku. *15* Pravda je, že jestli vyjde první díl v pěkné grafice, tak budu asi kupovat svoji první konzoli. Né...kecám, na světě jsou důležitější věci než hry a diskuze o nich *5*
    EDIT: Za každé mínus se vám zmenší péro o centimetr! *1*
    • davidBray
      dávám PLUS !! :D
    • Ona PC verze mela nejake technicke kvality? Vzdyt to vypadalo uplne stejne jako na konzolich, jen vetsi rozliseni a fps.
      • Máš v podstatě pravdu...a to je dáno právě vývojem pro konzole, kvůli kterým byla grafika limitována již při vývoji enginu Unreal. Já měl ale na mysli lepší modely (myšleno s více polygony) a vyšší rozlišení (aby ty konzole až tak nekazily oči rozmazaným obrazem). Jo a možná má FullHD rozlišení něco společného s tím, že lidé budou moci docenit ty zlepšené modely právě díky tomu, že poprvé v životě uvidí ME ostře. Kdyby se taky díky tomu trochu zamysleli nad koncem a nekritizovali jen to, že je to A-B-C volba, tak...no to už jsem s tím fantazírováním trochu přehnal, že? *3*
        EDIT: Dobře...o technických kvalitách PC verze nemůže být moc řeč. Ale pokud tu autor v článku zmiňuje, že se na konzolích hra paří v 720p tak to bych, nehledě na utracené peníze, házel konzoli z okna.
        Kdybych neznal lidi, tak bych pravil: "Nikdo nemůže bejt tak blbej aby na 2x větší obrazovce než je PC monitor pařil hru v rozlišení 2x menším, to by musel být přeci uplnej bezmozek."
        Naštěstí lidi znám a vím, že pokud někdo koupí a prohloupí, tak je velká šance, že se bude snažit přesvědčit své okolí (a díky němu i sebe), že neprohloupil. Tím ale jen mate sám sebe a oddaluje nevyhnutelné. A to teď stejně přišlo (mluvím o nové generaci konzolí=technickému pokroku).
      • a textury a kratší doba načítání atd ....
        • Bohuzel textury jsou uplne stejne. Proto jsem nikdy nepochopil, jak se muze nekdo rozplyvat na grafikou. Ano, zdalky to vypada slusne, ale zblizka jsou objekty dost hruza. Ale na PC existuji high res mody. No a pak samozrejme MEHEM mod *3*
  • fallanga
    Klidně ať to udělají, ale ať se více soustředí na ME4 a hlavně na DAI.
  • Proč?
    • www.youtube.com/watch?v=JkhX5W7JoWI
    • davidBray
      http://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0
      • Tahle je lepší: https://www.youtube.com/watch?v=t5KU34DrrPI
      • jo já zapoměl *1*
  • Ad Knights of the Old Republic: taky bych rád viděl next-gen remake, ale ten je podle mě nereálný. Zatím co předělávka Mass Effect by moc práce nedala, protože grafika pořád vypadá dobře, u KotOR by se muselo předělat naprosto vše. Škoda.
    • KotOR má stylovou lehce komixovou grafiku. MMO Old Republic ještě více zkomixovatěl. Ale je fakt, že grafiku TORu někteří dost kritizovali. Nicméně mi by se konverze KotORu do grafiky TORu líbila.
  • takze to bude vypadat aspon jako na PC *1* tomu se rika easy money
  • já chci utimate edition celé trilogie, bude to vůbec někdy na steamu?
    • Veskoslav
      Se Steam nepočítej. Třetí díl ti jede pouze na Originu a ME2 je provázána ze sítí Cerberus, což je defacto taky Origin (sice jede i na Steamu, ale mnohdy na Steamovský ME2 nešly nainstalovat DLC, neptej se mě proč, řešilo se to jenom na fóru:))
      • diky za info, ja mam doma jen jednicku a jedno dlc ktere k tomu bylo zdarma. A prave na steamu je jednicka i dvojka, ale ja doufal, ze bude i nejaka komplet:( skoda no
    • Kozy
      Na Steamu těžko, maximálně na Originu. I tak bych to bral.
  • Jediný Mass Effect 1 by museli předělat do HD u dalších stačí jen ripnout PC verzi. Aspoň jak jsem to hrál tak my ME připadal ""škaredý zato ME2 mělo mnohem hezčí textury. ME3 o něco hezčí ale určitě na konzolích to vše vypadalo stejně. Osobně by se my líbilo kdyby vyšla speciální HD edice se všemi DLC a rovnou kompletní trilogie pro PC.
    • No to je pravda. Ale obávám se že tvůrci v Bioware nejsou zrovna zdatní grafici. Pamatuji si jak jsem si poprvé zapnul ME1 tak jsem ani tu hru hrát nechtěl ( jak byla škaredá ) nicméně mi bylo líto peněz tak jsem se donutil hru dohrát a udělal jsem jedině dobře. Dohrál jsem ji nejméně šest krát. *14*
  • Lukyz
    Mám taky všechny díly na PC a FULL HD i 60FPS to běží + existují módy na HD textury, takže bych museli přihodit něco pořádnýho aby se koupě vyplatila.

Samozřejmě jen pokud to opravdu vydají a to i na PC *1*
    • Skusal som hd mod na jednotku ale potom nefungovala spravne cestina
      • Mod mění strukturu souborů a proto nefunguje čeština (ať ta kradená, nebo originál od CDprojektu).
    • nekromant33
      já bych se třeba vůbec nezlobil, kdyby vyšla trilogy kompilace ale se všemi dlc

edit: aha, nečtu (příspěvek pode mnou)
      • Lukyz
        Jasný chápu, ale já je třeba mám všechny, takže přidaná hodnota by pro mě byla nulová.
        Navíc komplet ME s DLC člověk sežene při troše snahy pod 600Kč a pokud vydají nějakou mega uber edici tak to bude jako vždy za plnou pálku okolo 1200Kč - bavim se stále jen o PC.
        • Predpokladam, ze mluvis o standardnich DLC, protoze napriklad pro ME2 bylo mrte DLC, ktere nesly beznou cestou ziskat (at uz ruzne serepeticky typu zbroj apod.). Cili ano, sehnat se daly vsechny DLC, co kdy vysly, ale ne ofiko cestou.
          • Lukyz
            Nejsem si jistý na 100%, ale šlo snad jen o 3 helmy v rámci reklamní kampaně na Dr. Peppra *1*
            • Přesně tak. Pouze 3 helmy z Dr. Pepper nejsou dostupné. Já je mám, protože na začátku se dalo použít jeden kód z víčka na více her a kódy šlo sehnat na některých fórech. Později už byl jedno víčko = jeden kód, ale daly se koupit na ebay po dolaru (kupoval jsem 10 víček za 4 dolary kvůli helem pro bývalkou přítelkyni a kvůli doplňků do Shift 2).
            • Bylo toho vic nez Dr. Pepper, viz http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_Effect_2_downloadable_content . Kazdopadne pri vydani cele trilogie meli zahrnout vsechny DLC, coz se nestalo a spousta toho chybi, popripade vydat zvlast sberatelskou edici, na netu je k dohledani, co pri vydani cele trilogie je a neni zahrnuto. Napriklad mezi ME2 DLC chybi Arrival, coz povazuji za prehmat, kdyz se jedna o pribehovou cast pro plne pochopeni udalosti z pocatku ME3.
  • Skoda ze je nemyslitelna fantasmagoria ocakavat, ze by dali do jednej hry KOMPLET vsetky diely + DLCka, pretoze by sa potom nedalo dojit, ale to by som predobjednaval asi hned :)
  • po dlhej dobe som sa odhodlal zacat seriu jednotkou a teraz zacinam vahat ci neskusim pockat na hd remake *13*
    • michaliuz18
      na co HD remake ty grafikovy hejter , si stiahni do hry cez texmod HD textury, a priklasli to sweetFX-om
      alebo injector nejaky .. naucte sa modovat hry a hlavne tie starsie aby mali lepsiu grafiku
      • Spades
        Nejde jen o textury. ME1 by chtělo switchnout na ME2/3 verzi enginu kvůli odleskům, které v ME1 fakt chybí. Všechny armory tam vypadají jako z plastu. A Přecejen by nebylo na škodu trošku upravit skyboxy (hlavně v ME3) a některé modely.
        • skusal som hd textury ale nesla uplne spravne cestina co je podla mna u takeho rpg problem, pri tej kope nedohranych hier v steam kniznici sa da v klude pockat ale mate pravdu hratelnost to neovplyvni, je to ako nepozriet dvd verziu ked si chcte pockat na blueray *1*
    • A HD remake nejak zmeni obsah nebo hratelnost? Sam jsem nedavno znovu dohral celou tilogii na PC (diky bohu za MEHEM) a grafika mne vubec nevadila. Neni to Crysis, ale koukat se na to da v pohode.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit